Això és el que vaig dir jo quan em van explicar la recepta. I també vaig preguntar: és un aperitiu o un postre??
Doncs bé, és un aperitiu sorprenent i molt bo, sobretot pels amants de la xocolata. L'albergínia arrebossada i fregida ja té, per sí sola, un gust dolç que, juntament amb la xocolata, armonitza tot el plat. És un aperitiu i no se n'ha d'abusar massa, ja que un fregit és un fregit i la xocolata és xocolata, ja m'enteneu, però com a pica-pica, el dia que tingueu convidats, els sorprendreu i us sorprendreu, perquè no necessita gaire temps de preparació.
Aquesta és la segona recepta que el meu amic de Madrid, Boto, em va explicar que fa el seu cunyat cuiner. Ja veieu que la meva visita a la capital em va servir per aprendre noves idees i nous i originals plats. Fins aquí la meva experiència culinària a la cuitat.
Ingredients:
- Albergínia
- Farina
- Ou
- Panko ** (o pa ratllat)
- Oli per fregir
- Crema de xocolata
- Sal maldon
Preparació:
1. Tallem l'albergínia a rodanxes i, després, a bastonets. Els passem per farina, ou batut i panko, o pa ratllat, en aquest mateix ordre, i els fregim a la paella amb l'oli ben calent, fins que quedin ben dauradetes.
2. Escorrem els bastonets d'albergínia arrebossats sobre paper absorbent.
3. Emplatem posant els bastonets d'albergínia a un plat, una mica de sal maldon i la crema de xocolata per sobre.
Els amants de la xocolata ho heu de tastar, i els no tan amants també, perquè jo sóc d'aquestes últimes i realment em va agradar. És un aperitiu original, diferent, que donarà de parlar entre els vostres crítics culinaris!!
** : el panko és el pa ratllat japonés. Li dóna una textura més cruixent al arrebossat, tot i que s'estova si el deixes molt temps reposant. El millor és fer-lo i menjar-lo. Jo el trobo a les botigues asiàtiques.
Bon profit!
WOW! té bona pinta, m'agrada!
ResponderEliminarpetons
Ostres, no m'ho imagino pas! Serà qüestió de provar-ho, no?
ResponderEliminarPetonets maca
Sandra
Mmm que original y tentador, la berenjena me encanta y el chocolate ni que decir jeje, junto seguro que sorprendente sin duda tengo que probarlo besos
ResponderEliminarque combinació més original albergínia i xocolata m'agrada
ResponderEliminarOstres, doncs sí que sembla soprenent... però tot és qüestió de provar-ho i segur que soprens als convidats!
ResponderEliminarMolt original, una combinació que no hagués pensat mai, i ara que ho dius te molt bona pinta. No ho dubtis que segur que la provo.
ResponderEliminarUna abraçada
Jolines! com se les gasten al Reino... Una combinació impensable. Bé ho provarem.
ResponderEliminarsera questió de provar-ho, una combinació molt original
ResponderEliminarRoser ,tiene que estar muy buena la berenjena asi preparada , muy original
ResponderEliminarbesinos
Había visto lass berenjenas rebozadas con miel, pero con chocolate me parece muy original
ResponderEliminarBesitos
Carai, Roser! Que original! Ja ho provaré, que no sé imaginar-me el gust... en forma de bastonets és fantàstic per menjar amb els dits!! he he. Petonet!
ResponderEliminarUna combinació atrevida i original...la provarem!
ResponderEliminarPetonets.
Quan he vist l'entrada he anat corrents a clicar-la, jejeje m'apunto la idea, ha d'estar tremendo aixo! Pel que veig amb un rajolí de xoco ja n'hi ha prou, m'ho apunto m'ho apunto :D
ResponderEliminarGràcies epr compartir-la guapa
Uauu quina sorpresa! No m'ho hagués plantejat mai! Té que ser curiós de provar, m'encantaria segur! Petons
ResponderEliminarGUAAAAUUUU!!! que original nena!!! m'encanta. El que més m'agrada es sorprendre als meus convidats i amb aquest entrant segur ho aconsegueixo! je je je.
ResponderEliminarSalutacions, Sandra.
Pues si q a priori parece una mezcla diferente, pero n eso esta la gracia no?? En combinar y probar cosas nuevas... Pues yo pienso hacerlo n casa y probarlo, si si si... Tiene q estar muy bueno!!! Gracias Roser!! ;-)
ResponderEliminarQué aperitivo tan original, pero porqué sorprenderse cuando estamos acostumbrados a las berenjenas con miel... pero sí, me he sorprendido, lo probaré. Besos guapi
ResponderEliminarsooo cute & yummy recipe..:)
ResponderEliminarTasty Appetite
Chocolate?? berenjena??? que original, jejej Bss
ResponderEliminarQué buena pinta chica!!! la he probado con miel, pero nunca con chocolate, qué buena combinación!!!
ResponderEliminarEs verdad, cuando lees la receta parece una mezcla de lo más extraña. Pero como a mí me encantan los retos y las mezclas nuevas, te aseguro que los voy a probar. Por cierto, a mi también me encanta el Panko.
ResponderEliminarRoser me dejas sin palabras, a mi esto es lo que más me gusta en el mundo, lo que a nadie se le ocurre mezclar y de repente llega uno y lo mezcla... Mañana mismo estoy comprando berenjenas y panko, y por la noche estoy mirando al churri a ver que cara pone cuando se lo meta en la boca, es mi catador personal
ResponderEliminarFelicidades y gracias por la receta nena
Mil besos princesa
Quina proposta més interessant! Ens ha agradat molt el contrast de l'albergínia amb la xocolata i que a més a més sigui un aperitiu! Un èxit total.
ResponderEliminarAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us portem un pollastre amb verdures que esperem que us encanti. Us convidem a entrar-hi i a dir-hi la vostra! http://www.esfruita.com/assessorem/pollastre-amb-verdures/
Hola Roser, a mi també m'encanta la Tagliatella i pel que es veu, les varien un xic d'un lloc a l'altre en quant a tamany.
ResponderEliminarLa de set formatges no porta roquefort, a mi tampoc m'agrada massa i en canvi m'apassionen els formatges, però a les pizzes sempre el faig canviar per un altre. El que si porta és gorgonzola, però jo els hi vaig dir si me'l podien canviar per un altre: emmental o rulo de cabra, jeje, pots dir-lis també. Però si realment ets formatgera aquesta pizza és genial :)
1 petó i ja em diràs què tal! Si en fas fotos ja veurem les de Salou!
Carai...que no he provat mai aquesta combinaciò...deu ser ben bò !!!
ResponderEliminarPetonets.
Molt original!!! Ha de tenir un gust bonísim. Petons
ResponderEliminar