Buscar este blog

miércoles, 30 de noviembre de 2011

Productes "Casa Matachín" + receptes

Aquesta entrada està dedicada a l'empresa "Casa Matachín" per agrair-li la gentilesa de fer-me arribar tots aquests productes.

Casa Matachín es una empresa productora de menjar pre-cuinat utilitzant carns blanques, que són les carns més saludables que hi ha al mercat.
L'empresa disposa de modernes i adaptades instalacions,que ens permet consumir els seus aliments amb la màxima seguretat i de la forma més saludable, sense risc gràcies al seu exigent control de qualitat.

Quan hem d'elaborar menús per tota la família, sempre vigilem d'utilitzar aliments d'alta qualitat i, alhora, que ens nutreixin per aguantar l'activitat del dia. Què millor que la carn de gall d'indi o la de pollastre, amb molta proteïna i un baix contingut en greix, a part d'aportar-nos ferro, fòsfor i moltes vitamines necessàries pel funcionament correcte del nostre motor, el cervell.

Aquí us deixo una mostra detallada dels productes que em van enviar. 

- Croquetes de pollastre i pernil
-Nuggets de pollastre amb salsa barbacoa


- San jacobos de pollastre
-Flamenquins de gall d'indi i formatge


- Caldo de pollastre
- Pizza enrotllada de formatge, pernil de gall d'indi i tomàquet
- Lasanya de bolonyesa de pollastre i gall d'indi
- Costelles de gall d'indi adobades al all


Com heu vist, són productes pre-fabricats, però amb ingredients que podem consumir sovint, gràcies a l'utilització de la carn blanca, la més suau i digestiva, segons la meva opinió.

Sempre va bé tenir a la nevera, o al congelador, algún envàs dels anteriors descrits, per quan arriben invitats sorpresa o quan els nens (i no tan nens) et demanen un menú de fregits, els hi puguis donar amb tota la tranquilitat. En aquesta foto us mostro un assortit de croquetes, nuggets, san jaboco i flamenquins acompanyat de dues salses, la salsa barbacoa i una salsa maionesa, i una amanida de col i tomàquet per fer l'àpat més lleuger. Ideal com a pica-pica amb amics.


En canvi, si us decanteu més per un menú saludable, lleuger i 100% digestiu, heu d'escollir aquest, també boníssim. El caldo de pollastre, amb un potent gust a carn (guanyador del sabor de l'any 2011), amb una pasta de lletres per acompanyar-lo.


Juntament amb un segon plat ideal. Unes costelles de gall d'indi adobades amb all i julivert, que només hem de passar per la paella, acompanyat d'una amanida de tomàquet amb ceba i blat de moro a la planxa. 
Em va sorprendre agradablement la textura del gall d'indi. No estava gens seca, sinó tot el contrari, estava melosa i un gust just del macerat molt bo.


Aquí, doncs, us deixo un mostra de productes pre-cuinats de confiança, ja que mai se sap qui es pot presentar per sorpresa a casa.
Gràcies de nou als productes Casa Matachín per proporcionar-nos tota la seva gamma d'aliments d'alta qualitat. 
Cliqueu AQUÍ per entrar a la seva pàgina web.

Que vagi de gust!!



34 comentarios:

  1. si son unos productos así pues es normal ,siempre es bueno cosas de buena calidad como la que se ve en estos platos,un beso

    ResponderEliminar
  2. Quina sort que tens de tastar tans productes!! I a demés amb carn blanca que sempre es millor.
    petons

    ResponderEliminar
  3. La verdad que se ven unos productos muy rico
    Besitos

    ResponderEliminar
  4. Fa temps que a casa menjàvem les croquetes de casa Matachin, però al final les vam deixar... crec recordar que perquè es van sobrar una mica amb el preu per ser precuinades (bones això sí)

    ResponderEliminar
  5. Madre mía Roser, que no te da tiempo a usar todo lo que te envían. Besos

    ResponderEliminar
  6. Que bó tot veritat Roser??? A casa també els varem gaudir aquests productes. Un dia es un dia per menjar així de picoteix... Petons,

    ResponderEliminar
  7. Cuando uno no tiene mucho tiempo para estar en la cocina estos productos son ideales

    Abrazos

    ResponderEliminar
  8. Definitely consider that which you said. Your favorite justification seemed to be at the internet the easiest factor to remember of.

    I say to you, I certainly get irked even as folks consider worries that they plainly don't
    know about. You controlled to hit the nail upon the
    top as neatly as defined out the entire thing
    without having side effect , other people could take a signal.
    Will likely be back to get more. Thanks

    Feel free to visit my web blog ... medifast coupons

    ResponderEliminar
  9. What's up to every one, the contents present at this web site are actually amazing for people experience, well, keep up the nice work fellows.


    Also visit my webpage No2 maximus review (www.rahamim.org.au)

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!