Buscar este blog

martes, 22 de noviembre de 2011

Escudella amb pilotetes i galets express

Voleu una altra sopa express??? Mireu aquesta!!

El grup d'Aneto natural han tingut l'amabilitat i la gentilesa de fer-me arribar dues de les seves sopes especials de Nadal, aquesta n'és una! I com no podia ser menys, he preparat una escudella de Nadal autèntica, amb els seus galets i les seves pilotilles! I que bona estava! Hem celebrat Nadal un mes abans, però és que el dia acompanyava!!

Aquest caldo és ideal tenir-lo al rebost...mai se sap quan necessites una tassa ben calenta, quan arribes a casa, amb els ossos congelats, t'he n'escalfes una mica i et quedes nou! Com que ja sabeu que sóc molt fan de la vida saludable i com més ecològica millor, també n'acostumo a comprar de la seva varietat ecològica, la sopa de pollastre i la de ceba són les meves preferides! La vida surt més barata si ens alimentem de productes sans i naturals, enlloc de productes més econòmics per la butxaca però més cars per la salut....són reflexions que deixo anar perquè hi pensem de tant en tant! ;-)

Així que ja sabeu, apunteu la recepta que us encantarà per aquests dies que arriben, i sobretot, perquè no perdreu el temps que es necessita per fer l'escudella de les nostres iaies.

Ingredients:

- Galets
PER LES PILOTES:
- Carn picada mixta (vedella i porc)
- julivert
- alls
- ou batut
- pa ratllat


Preparació:

1. Per fer les pilotes, barrejarem amb la mà o amb l'ajuda d'un processador, la carn picada, el julivert, els alls trinxats, l'ou batut i el pa ratllat. 

2. Un cop tot ben barrejat, en farem pilotes de la mida que més us agradin.

3. Posarem el caldo a escalfar en un cassó, i quan començi a bullir hi afegirem els galets i les pilotes. Deixarem coure uns 20 minuts, el temps que necessiten els galets per fer-se.

4. Finalment ho servirem, mentre estigui ben calent.

Un plat ideal per l'hivern i ben nutritiu ja que conté tots els nutrients que necessitem en un àpat!!

Aquesta és la foto del caldo de nadal Aneto, qui l'hagi tastat segur que estarà d'acord amb mi, i qui no, l'animo a fer-ho perquè segur que repeteix. No mengem escudella gaire sovint, jo, almenys, només en menjo un cop l'any, el 25 de desembre!! Amb aquest caldo tindré l'excusa de menjar-ne les vegades que em vingui de gust, sense aromes, ni aditius, ni conservants, ja que està envasat de la mateixa manera que ho pot estar la llet, i la llet és natural, oi?

Moltes gràcies de nou, a l'empresa Aneto natural, per fer-me arribar aquests productes....aviat arribarà la segona recepta!

Que vagi de gust!

14 comentarios:

  1. ATENCIÓN!! he puesto un traductor google para los interesados!!! espero que os lo facilite!! petons

    ResponderEliminar
  2. Mira por donde que tengo un paquete de este mismo caldo y que ya se cómo lo vamos a comer. Sólo me faltan los galets, lo demás lo tengo todo. Mañana los compro y...este fin de semana cae.

    Gracias por la inspiración :)

    ResponderEliminar
  3. L'any passat en una classe al caprabo ens en van regalar un i a casa ens va agradar. Es una bona opcio pel poc temps que tenim a la cuina i es sa i bo. Amb uns bons galets i una bona pilota queda una escudella sensacional!

    ResponderEliminar
  4. Genial se ve muy rica esta sopa y encima es rápida tomo nota
    besos
    http://mipasioncocinar.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  5. A casa com la meva mare es gallega pel dia 25 sempre hi ha pop a feira, crec que es una bona oportunitat de provar una bona escudella. I gens complicada.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  6. Que fàcil i que bona té que estar!! M'agrada molt aquesta sopa amb galets i pilota...
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Roser, estás que no pares amb les sopes! jajajajaja. Molts petonets

    ResponderEliminar
  8. Se ven deliciosas, pero no se que pasa con el traductor, yo en mi equipo no consigo verlo bien, soy yo? o es general?
    Contestame Roser.
    Besines
    Nieves

    ResponderEliminar
  9. Qué buena pinta Roser. Yo estoy contigo, gastar un poco más (sólo en algunas cosas) merece mucho la pena para la salud. Hace poco lo comentaba en una de mis entradas, tenemos que aprender a leer los etiquetados de los alimentos y con la información sabremos elegir mejor. Un besazo guapa! (Madre mía, cómo van los seguidores en aumento, sigue así!!)

    ResponderEliminar
  10. Aquesta marca està molt bé i és un bon recurs culinari...amb la vida tant estressada que portem!
    La sopa es veu d´allò més deliciosa.

    ResponderEliminar
  11. ¡Qué bien has acompañado el caldo! La verdad es que está muy bueno

    Abrazos

    ResponderEliminar
  12. Creo que esa sopa debe ser típica de Cataluña, yo nunca la he probado pero me parece muy completa y rica, así que tendré que hacerla.
    Un besito

    ResponderEliminar
  13. Estupenda sopita roser, esos caldos son muy buenos.
    Por cierto, hace tiempo que te leo "traducida" que desde que cambié al google chrome me sale el traductor en la parte alta de la página
    Besitos

    ResponderEliminar
  14. A mi també em sembla una bona inversió gastar diners en menjar!
    Petons.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!