Avui us presentaré un postre que és, senzillament, GENIAL! Està deliciós, és super ràpid de fer, de fàcil digestió i super econòmic!
Últimament només faig que inventar-me receptes express, d'aquelles que tens fetes en un moment i que sembla que hagis estat hores elaborant-les.
Pel "memòries d'una cuinera" tinc una recepta de sopa de peix llesta en 15 minuts que fa treure el singlot!! Ja veureu, ja veureu....aviat arribarà............. i aquesta que us proposo avui no és menys!!
Els ingredients, però, no cal que els copieu a peu de lletra, podeu variar el tipus de "llet", inclús podeu fer servir batuts de xocolata o maduixa de tota la vida. Apunteu i gaudiu!!!
Ingredients (per 4 natilles):
- 500 ml de beguda (llet) de civada amb xocolata (la venen en herboristeries en tetra brik)
- 20 g de maicena
- 2 cullerades soperes de sucre integral
- 1 plàtan madur
Preparació:
1. En un cassó, posar a escalfar 400 ml de la beguda de civada amb el sucre, removent-ho constantment per evitar que s'enganxi.
2. En un got, desfem la maicena amb els 100 ml restants, fins que no quedi cap grumoll (perquè la maicena es desfaci amb facilitat, el líquid ha de ser a temperatura ambient o fred, mai calent!!!)
3. Quan bulli, evoquem la resta de la beguda de civada amb la maicena, i remenem, a foc mig, fins que torni a bullir i espessi, uns 3 minuts.
4. Posem les natilles a 4 bols individuals i hi barregem un plàtan madur trossejat (ben petit). Decorem amb unes rodanxes de plàtan i de kiwi, per donar-li color......deixem refredar.......i a menjar!!
Temps d'elaboració: 8 minuts???!!!
Que us ha semblat? Fàcil, no?? Natilla sense ou, apte per intolerants a la lactosa i al·lèrgics al ou.
És un postre que agrada tant a grans com a petits. Podeu variar el tipus de beguda per "llet" d'arròs (boníssima i admesa pels celíacs), de soja, atmetlla, avellana....us animo que tasteu totes les "llets" vegetals que trobeu, són delicioses i molt saludables!!
¡¡Ens hem d'obrir camí a nous sabors i aromes!!
La quantitat de sucre és a gust de cadacú! Aneu provant i així sabreu la mesura que més us agrada.
Que aprofiti!!!!
PLàtan i xocolata.... sensacional!
ResponderEliminarSi noia si, fàcil i a més ha d'estar deliciós!!! M'emporto la recepta...
ResponderEliminarPetonets guapa
Seguro que están deliciosas, la combinación de plátano y chocolate nunca falla y como bien dices fácil, rápida y barata. Besitos
ResponderEliminarMentres no arriba aquesta fantàstica sopeta, em menjo un parell de natilles!!!! que per cert, fa molt que no en faig!!!! molts petonets guapa
ResponderEliminarRoser ,esta muy bien hacer recetinas rapidas para cuando estemos un poco pilladas de tiempo
ResponderEliminarLas natillas estupendas ,me gustan
Besinos
M'encanten les receptes rapides i fàcils, gràcies per les que ens mostres, i tinc ganes de veure la sopa de peix tan ràpida que ens faras!!!
ResponderEliminarPetons
buenas estas natillas
ResponderEliminarpetons
Jo també en tinc una de molt semblant i a casa va encantar.
ResponderEliminarA veure aquesta sopa de peix pim-pam!
Petonets.
Una estupenda idea, Roser, se ve muy apetitoso y goloso
ResponderEliminarBesitos
Mira, ja no podem dir que mengem coses bones i que no són sanes. És una idea molt bona i m'agrada perquè es fa de forma ràpida i natural. La combinació de sabors també és molt bona. Besets.
ResponderEliminarUna delicia de natilles i amb uns sabors molt interesants,tens tota la raó amb probar nous sabors i aromes.
ResponderEliminarUn petó molt gran preciosa.
Roser, amb el poc temps de què disposem tots aquestes receptes són fantàstiques!! I quina bona pinta! Ara que acabo de sopar me'n menjaria una!!
ResponderEliminarPetons!
Per favor... plàtan i xocolata. Aixó es de vici i fet amb tan poc temps!
ResponderEliminarPetonets.
Ràpida i segur que molt bona. Li acabo de reenviar a una amiga que te problemes amb la lactosa, es posarà molt contenta
ResponderEliminarDe verdad Roser, vamos a tener que hablar, jaja, tengo preparada una receta de natillas de chocolate para el blogsin, jaja... !Eres una máquina!! Un beso
ResponderEliminarOoooh, quines natilles tan bones i fàcils! Ets l'artista del pim pam! ;)
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Gracies per visitar el meu blog Roser així he pogut conèixer el teu del que ja soc seguidora aquestes natilles es veuen molt bones i ràpides ,la beguda (llet) de civada amb xocolata no l'e provat mai
ResponderEliminarpetons
http://mipasioncocinar.blogspot.com/
això deu d'estar ben bo!!
ResponderEliminarmai no he tastat la llet de civada, potser serà bon moment!