Buscar este blog

domingo, 27 de noviembre de 2011

Crema de marisc express Aneto

Doncs aquí en teniu una altra per la col·lecció.
I és que, a qui no li vé de gust una sopeta ben calentona per aquests dies de fresqueta? Doncs no us preocupeu que ja estic jo per fer-vos la vida més fàcil!!!

Aquesta vegada, però, es tracta d'una crema, gentilesa de la meva marca de sopes preferida, Aneto natural. Agrair la generositat que ha tingut l'empresa per donar-me l'oportunitat de poder tastar aquesta crema que només comercialitzen per Nadal, com els bombons!! (jo prefereixo l'arribada de les sopes, però).

El peix i el marisc m'encanten, generalment més que la carn. I les sopes no cal que us ho digui, no? El problema que tinc amb les sopes de peix és el temps. Ja que, per fer un bon fumet, necessites sobres de peix i gambes que no acostumo a tenir a l'abast. Si voleu tastar una crema potent en gust, amb la textura exacte i la concentració òptima de peix...aquesta és la vostra crema.

Té un gust de gamba deliciós. Com si l'haguessis fet a casa (en realitat, em van preguntar si l'havia fet jo) i sense cap tipus d'additiu, conservant ni aroma. Sinó us ho creieu, mireu-vos els ingredients fent click AQUí, no us estranyarà gens que tingui aquest sabor tan deliciós!

La recepta és ben simple. Escalfem la crema en un cassó, i quan estigui a la temperatura que desitgem, retirem i decorem, si volem, amb trossets d'ou dur. 


Us recomeno beure'us la crema tal qual. No necessita de cap més ingredient per resaltar el sabor, ja que parla per si sola. Això sí, com que a vegades necessitem trobar-nos "trossets" d'algún ingredient, dins la sopa, hi podeu posar trossets de peix sobrant, gambetes, picatostes o inclús arròs si la voleu més concentrada...

I vosaltres, com us la mengeu, sola o acompanyada??! 
Una crema de marisc per llepar-se'n els dits! Apunteu-la a la llista de la compra de Nadal!

Que vagi de gust!!


18 comentarios:

  1. es molt bona a casa quant la varem tastar corrien tots a veure si en quedava a la cassola,petons

    ResponderEliminar
  2. Quin gustet una crema calenteta amb el fred que fa avui....
    Petons

    ResponderEliminar
  3. La casa Aneto m´agrada...I si que ve de gust una cremeta ara que hem notat la baixada de les temperatures.

    ResponderEliminar
  4. Pue la voy a probar pq no la he probado así que anotada queda en la lista de la compra que se ve muy rica
    besos
    http://mipasioncocinar.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  5. M'agradan la casa Aneto i aquesta de marisc no la he probat peró ho faré¡¡
    Molts de petons preciosa i bona setmana.

    ResponderEliminar
  6. Veig que el teu repte d'augmentar seguidors ha funcionat, eh!!!! Una sopeta molt bona, tot i que la de peix la prefereixo casolana...

    Petonets!
    Anna

    ResponderEliminar
  7. A mi també m'agrada mes casolana, pero haig de dir que simun caldo comercial es bo, aquest es el de la marca Aneto.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  8. super express....y si esta rica y es rpaida no se pude pedir mas jajaja

    besotes

    ResponderEliminar
  9. D'Aneto he tastat altres sopes, però la de marisc no... si la recomanes tan bé la compraré, que és una marca de confiança que ens agrada molt.

    ResponderEliminar
  10. No l'he provat mai, però aquest any segur que ho faig me n'has donat ganes, i després del refredat que acabo de passar només em venen de gust coses calentones :)
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  11. no pares amb tants regals! jajajajaja. petonets

    ResponderEliminar
  12. La veritat que l'aspecte el té bo! Ja la provarem! Per cap d'any acostumo a fer sopa de peix o cremes, l'any passat en vaig fer de marisc, am la TM, i és una passada de lo bona i fàcil de fer!

    ResponderEliminar
  13. Me estás animando a probarla...ja,ja. Un saludo.

    ResponderEliminar
  14. Jo tampoc fai mai sopa de peix i no acostumo a comprar brou/cremes preparades però mira, si un dia n'he de comprar va bé saber que són bones.
    Petons.

    ResponderEliminar
  15. Habrá que probarla. No soy muy dada a comprar platos ya cocinados, según mi marido, es como si pecara, jaja... Un besazo guapa

    ResponderEliminar
  16. No suelo comprar caldos hechos, me da no se qué. Tal vez me estoy perdiendo algo bueno, quien sabe, habrá que probarlo
    Un beso

    ResponderEliminar
  17. La marca Aneto fa uns brous moooolt cassolans, aquesta crema la tinc pendent de tastar però segur que bonisima... Molt bona proposta. Petons,

    ResponderEliminar
  18. Muchas gracias por la información. Soy una enamorada de los caldos de Aneto pero esa no la he probado. Intentaré buscarla aquí en Gran Canaria. Un besote de OLi de ENTREBARRANCOS

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!