Avui una recepta deliciosa!
A mi no m'entusiasmen els espinacs, en menjo (a vegades) però no és una verdura que m'apassioni, sincerament, sobretot si són bullits o saltejats, tal qual!
Què té aquest plat d'especial?? Doncs que NO té gust a espinacs, només es veuen, però no es nota el seu sabor. Així que aquesta entrada va dedicada a tota aquesta gent que no li fa gaire gràcia menjar espinacs, o bledes, però que en menjen perquè s'ha de menjar de tot, com jo!
La idea original del plat era fer-ne una truita, i al final va resultar ser un remenat que, juntament amb el gratinat, fa que sigui un plat rodó amb tots els sentits.
Feu la prova anti-espinacs, repetireu!!
Ingredients (per 2 persones):
- Pa de motlle, de bona qualitat
- Formatge per gratinar
- Oli d'oliva
- 3 ous
- 300 g d'espinacs frescos
- 300 g de beixamel feta amb:
*250 ml de llet
*20 g de mantega
*15 g de maizena
*sal i nou moscada
Preparació:
1. En un cassó, amb un raig d'oli, anirem saltejant els espinacs. Reservem.
2. Seguidament farem la beixamel batent, en fred, la llet, la mantega i la maizena fins que aquesta estigui ben dissolta. Posar la beixamel al foc fins que bulli, sense deixar de remenar. Quan començi a espessir ja estarà cuita, hi posem sal i nou moscada i hi afegim els espinacs. Triturem (si queda algún tros d'espinacs no passa res, li donarà textura).
3. Batem els ous i els barregem amb la mescla d'espinacs i beixamel. Ho posem a la paella amb una mica d'oli i coem els ous remenats amb espinacs.
4. Torrem el pa de motlle i li posem la barreja d'ous remenats per sobre. Hi espolsem formatge ratllat i el gratinem al forn fins que quedi daurat.
-Què és això verd?
-Espinacs?
-....que bo!!!
Que el disfruteu!!
Doncs a mi m'encanten els espinacs, o sigui que així és una altra manera per menjar-me'ls... encara que ja no es tractaria d'un plat light! ajajaja
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Jo també sóc fan dels espinacs, per cert, avui per dinar hem menjat les croquetes d'espinacs i formatge de cabra seguint la teva recepta, una delícia celestial!
ResponderEliminarHola guapa tu
ResponderEliminarràpid, économic, sa, gustós, Super 10
mil petonets Susanna
Yo no tengo ningún problema con las espinacas que me encantan así que me llevo la receta
ResponderEliminarSe ve delicioso...me la apunto besos de Doris.
ResponderEliminarQuina sort que us agradin, a casa meva els he d'amagar una mica perquè sinó no ens els acabem...
ResponderEliminarJo soc de les teves, Roser! Me les menjo peo no m'apassionen!!jiji... Les fare d'aquesta manera i et diré que tal!! Te una pinta increíble!!
ResponderEliminarPeronés guapi
Roser tienes razon esta receta tiene que gustar aunque no gusten las espinacas porque esta estupenda
ResponderEliminarbesinos
A mi si que m'agraden els espinacs, però cuinats d'aquesta manera encara mes!! Amb la bexamel i el formatge per damunt, bonissim!!
ResponderEliminarPetons
Lo que hay que hacer para engañar ciertos alimentos ¿eh? A mí me gustan las espinacas como sean y con esta receta seguro que están ideales. Mira mi blog, por fin he puesto lo del sorteo, estaba esperando a una receta buena como tú. Besos
ResponderEliminarhttp://cageles.blogspot.com/
També m'agraden moltíssim els espinacs!!! i els ous, i els gratinats! jajajajaja. Petonets
ResponderEliminarDoncs mira em va de perles, pq a mi no m'agraden gens!! Per tan no en menjo mai, però si dius que no es nota el gust, els provarè.
ResponderEliminarUna abraçada
A mi sí que m'agraden els espinacs, així que trobo aquest plat doblement sensacional. Amb el gratinat i el pa torrat ha de quedar boníssim!
ResponderEliminarA mi ja m'agraden els espinacs però així són més de festa.
ResponderEliminarPetons.
Una manera diferent i boníssima de menjar espinacs! a mi també m'agraden molt!
ResponderEliminarA mi si que m'agraden els espinacs! ara bé... queden moolt millor acompanyats, mai sols que són avorrits!
ResponderEliminarAquestes torrades m'han fet molta enveja... amb aquest gratinadet i el cruixent del pa.... aixs!
molt bona aquesta recepta
ResponderEliminarbon cap de setmana
peto
Pero a mi si me gustan las espinacas!, y estoy convencida de que así me van a encantar. jajaja no serás que las has comido poco?
ResponderEliminarUn beso
Jo crec que els espinacs son com els cargols, el important és l'acompanyament!! jejeje
ResponderEliminarEl teu plat t'ha quedat deliciós, d'això estic ben segura.
Un petó.
Un plat exqusit,a jo si m'agradan els espinacs i aquet plat m'encantará¡¡¡
ResponderEliminarUn petonet molt gros guapísima i molt bon cap de setmana.
Que estupenda receta, me encantan estos gratinados.
ResponderEliminarBesos y buen domingo
Me encantan los espinacas y esta receta se ve muy rica así que me la llevo
ResponderEliminarbesos
http://mipasioncocinar.blogspot.com/