Una altra amanideta tèbia, aquest és el plat que us presento avui.
A més us presentaré uns productes que sempre estan presents a tots els àpats: les espècies.
Carmencita, és una empresa iniciada el 1920, amb la venta de safrà. Més endavant, l'empresa va anar creixent i van ampliar el seu negoci, incluint la venta d'altres espècies, fins a l'actualitat, on s'ha convertit en la més important empresa de fabricació, selecció i envasat d'espècies, condimens, edulcorants, preparats per begudes refrescants i gasificants.
Vaja, que tenen de tot. Feu un cop d'ull a la gran selecció de condiments que m'han fet arribar.
És hora de mostrar-vos l'amanida que he preparat. Com veureu, els ingredients són molt senzills ja que el què realment interessa és la vinagreta.
Ingredients:
- 1-2 cabdells d'enciam
- Gambetes congelades
- Tomàquet Cor de bou
- Ceba tendra
- Julivert fresc
- Barreja d'espècies per amanides Carmencita
- Pebre en pols Carmencita
- Caiena en pols
- Oli d'oliva
- Vinagre de vi
- Crema de vinagre balsàmic
Preparació:
1. Primer de tot, netegem els cabdells d'enciam ben nets, i en separem les fulles.
2. Descongelem les gambetes i les coem al microones, tapades amb paper film, durant uns 2-3 minuts.
3. Tallem el tomàquet, la ceba i el julivert fresc, i ho barregem amb les gambetes.
4. És hora de fer la vinagreta. En un bol, afegim vinagre de vi al gust, una mica de la barreja d'espècies per amanides, el pebre negre en pols i la caiena en pols. Finalment ho emulsionem amb l'oli d'oliva, i ho incorporem a la barreja de gambetes i tomàquet.
6. Ho acabem de decorar amb un rajolí de crema de balsàmic.
Una amanida per afegir als menús de nadal, ideal per compartir, amb una temperatura òptima pel temps (ja que es tracta d'una amanida tèbia) i amb un punt picant (al gust de cadascú) que ens ajudarà a aguantar el fred.
A disfrutar!!
Una manera estupenda de presentar esta ensalada y tiene que estar bien rica, disfruta de este estupendo lote que te han mandado que suerte besitos
ResponderEliminarRoser te quedo una ensalada bien rica y la presentacion en las hojas de lechuga ,muy chulas
ResponderEliminarbesinos
Roser quina gana em fas venir amb aquesta amanida tan bona!! Perfecte per posar en algun àpat de Nadal en que la verdura te poc protagonisme!! jejej
ResponderEliminarPetons i bon cap de setmana!!
Qué rico, me mandas 2ó3 para la cena, porfa!!! Y vaya suerte de lote, que los disfrutes.
ResponderEliminarUn besito y feliz finde.
Oye, has cambiado tu blog, verdad? parece que hoy lo noto diferente.
ResponderEliminarla ensaladita me paree perfecta para las fiestas.
Besitos
Por cierto hoy tengo un queque en mi blog pero no se que pasa que no se actualiza.
Guapi!! Quina amanida mes bona noia!! M'encanta Roser
ResponderEliminarPetonets
Tu has tenido la misma suerte que yo. Yo también he recibido este magnifico lote de especias.
ResponderEliminarApa, quin canvi de look. M'agrada!!!
ResponderEliminarAquesta amanida esta molt bé.
Petonets
Apa, quin canvi de look. M'agrada!!!
ResponderEliminarAquesta amanida esta molt bé.
Petonets
Queda xulo el bloc així! A casa nostra no poden faltar les espècies, del primer plat al postre! jejeje
ResponderEliminarPetonets
Sandra
M'encanten les amanides tèbies. I amb la barreja d'espècies ha de quedar molt gustosa i diferent.
ResponderEliminarUna amanida molt bona, amb una barreja d'ingredients molt interessant.
ResponderEliminarUna abraçada
mira, potser no tens lot de Nadal, però últimament tens molts regalets, no??? al Bolet som fans de les espècies!!! molts petonets guapa
ResponderEliminarUn regalo fantástico y una ensalada estupenda.
ResponderEliminarBesotes
Jo per nadal serveixo els cóctels de gambes així i fan molta patxoca!!
ResponderEliminarPetons!!
Hola, muy buena la ensalada. ¿Sabes que Carmencita son de Novelda, de donde soy yo? Si es que el mundo es un pañuelo. Besazo
ResponderEliminar