Buscar este blog

martes, 27 de diciembre de 2011

Torró de trifàsic de baileys

Mireu mireu, quin torró he estat saborejant aquests dies....................

No és un torró de 3 xocolates, no.
No és un torró típic, tampoc.
És un torró dedicat al meu bloc, perquè sí.
És un torró de tres sabors diferents, que junts recorden al gust del trifàsic de baileys: café, nata i baileys!

Intrigats??

Ingredients:

-Per la capa de café
* 75 g xocolata blanca
* 25 g xocolata negra 70%
* 15 g llard
* 2 cullerades soperes de café soluble

-Per la capa de llet
* 100 g xocolata blanca
* 15 g llard
* 1 culleradas sopera de mascarpone

-Per la capa de baileys
* 100 g xocolata blanca
* 15 g llard
* 75 ml baileys


Preparació:

1. Forrem un motlle de torró, o un tupper o qualsevol altre motlle que us faci servei, amb paper de forn.

2. Farem la primera capa de baileys desfent, al microones o al bany maria, la xocolata blanca amb el llard. Quan estigui ben desfet, hi afegirem el baileys, l'incorporarem bé  i l'afegirem al motlle, ben estès per tota la superfície. (Si al incoporar el baileys la xocolata es compacta, li podeu donar un cop de microones perquè sigui més fàcil escampar-ho pel motlle).

3. Per fer la segona capa de llet, desfarem la xocolata blanca amb el llard i el mascarpone. Ho incorporarem a sobre la capa de baileys.

4. Finalment farem la capa de café, desfent les dues xocolates amb el llard. Hi afegirem el café soluble, que prèviament haurem desfet amb un dit d'aigua calenta, i ho incorporarem sobre la capa de llet.

5. Deixem refredar a la nevera fins el dia següent. A l'hora d'emplatar, donem la volta al motlle i traiem el paper de forn...ja estarà llest per saborejar!

Qui vol ser l'afortunat de tastar un torró fins ara mai descobert??
Feu-lo, tasteu-lo i doneu-me la vostra opinió.

Bon profit!!

21 comentarios:

  1. Té una consistència toveta increible!! i tothom que el tasta diu: "Ohh si que té gust a trifàsic de baileys..." amb cara de sorpresa i estranyesa alhora...;)

    ResponderEliminar
  2. Te una pinta envejable, s'em fa la boca aigua.
    Bon Nadal

    ResponderEliminar
  3. Jo el vull tastar!
    Té una pinta sensacional, la combinació de les tres capes ha de quedar boníssima. I el nom no podia ser més encertat, je je je...

    ResponderEliminar
  4. Roser m'encanta aquest me l'apunto pero ja!!!! Però no se quin ingredient és el llard, no n'he sentit a parlar mai....em sembla.
    petons

    ResponderEliminar
  5. Te una pinta genial Roser!!!! Me l'apunto!
    Petonets maca

    ResponderEliminar
  6. Qué rico Roser, eso sí que es un autohomenaje. Te mando un besazo enorme, espero que estés pasando unas fiestas estupendas.

    ResponderEliminar
  7. Pels qui no esteu familiaritzats amb el llard, és la manteca de cerdo de tota la vida!

    Podeu estalviar-vos la capa del mig, i fer la versió "carajillo" jaja, bonissima també!! ;)

    ResponderEliminar
  8. M' has donat la idea per fer-lo en pastís...Segur que triomfa.

    ResponderEliminar
  9. Roser, qué maravilla chiquilla, desde luego que eso es hacer honor a tu blog.
    Besitos y feliz año

    ResponderEliminar
  10. Pensé que era una tartita de tres chocolates pero no es otra maravilla deliciosa y colorida.

    _____________./\.
    ____________ __>_<_
    _____________?.\/ ?
    ___________;->( ?? ? .
    ___________@.? '(¦) ? *$
    ________? "( ()?t (?)o*?*
    _______(¦),-?.-? _Q@,0 ?(¦)
    ____________>o*o? @.<
    _________o`-.?.-@""-Q '?~@'
    ______?.'`? ? *? ?? ‘? @`-.)
    ____? o (¦). @* '-@? ’Q.*(¦)’?
    __________? -?-'? ?._ ?
    _______@.? '*Q ? *(¦), @.? '*
    ___.?' @ _ ?? _.-'~?-. @ ´(?)`-*.o
    __.(¦)* ? ..-' (?) o *.(?) 0 *(¦)`)
    _________(? ) '-._?__(?)@
    ____;--?' ?? 0‘(?) Q o *? * ? ?
    ___ * (?)._?__* .Q.~ ?- ??. 0 () Q ?*'.
    _(¦)* ? *‘ o * ? _(¦)Q~ ?? __??__(¦)
    _____________¦¦¦¦¦___________
    __________¦¦¦¦¦¦¦¦¦____


    ¡¡Feliz Navidad!!

    Besos.

    ResponderEliminar
  11. Aquest torrons tan originals triomfen, segur que era molt bo!
    Petons
    Sandra

    ResponderEliminar
  12. Que original y rico se ve este turrón te ha quedado de 10 besos

    ResponderEliminar
  13. Roser ,te quedo un turron muy original
    besinos

    ResponderEliminar
  14. Que original!!! No m'estranya que, a gent s'hagi quedat bocabada. Pinta molt o molt bo.
    Ptns

    ResponderEliminar
  15. Quina bona pinta! És molt original i segur que està molt bo. Una abraçada i bones festes!

    ResponderEliminar
  16. Com pot ser que després de menjar-me tres torrons jo sola aquests dies i jurar que mai més tornaria a menjar-ne, ara vegi aquesta recepta i em vingui de gust?? Té una pinta genial Roser!!

    ResponderEliminar
  17. Mmmmmm... Me encantan los tres sabores!! Una combinación genial!!
    Me la apunto!! Muy original y acertada

    Un abrazo!!

    ResponderEliminar
  18. Un turró molt original i tendre.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  19. La vista en este día, es para desearte, en nombre de los “cocinillas” del blog Las Recetas del Abuelo, y en el mío propio, que el año nuevo os traiga, a ti y a toda tu familia, todos y cada uno de vuestros sueños y deseos.
    Jaime

    ResponderEliminar
  20. Hola Rose,

    El Grau m'ha recomanat la teva pàgina, moltes felicitats, està genial!. Faré alguna de les teves receptes. :)

    Et segueixo!

    http://0001deasdeocio.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  21. Que bueno tiene que estar habra que hacer una escepción y probarlo! mira que yo el baileis lo estaba dejando! jejeje es broma, me llevo la receta y ya te contaré, Bueno ahora tocan las felicitaciones!
    Et desitjo que pasis molt bon any nou amb molt bona salut per a tots els teus que els diners ya en vindran. Ptnets maca.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!