Buscar este blog

jueves, 1 de diciembre de 2011

Gratinat d'ous remenats amb espinacs

Avui una recepta deliciosa!
A mi no m'entusiasmen els espinacs, en menjo (a vegades) però no és una verdura que m'apassioni, sincerament, sobretot si són bullits o saltejats, tal qual!

Què té aquest plat d'especial?? Doncs que NO té gust a espinacs, només es veuen, però no es nota el seu sabor. Així que aquesta entrada va dedicada a tota aquesta gent que no li fa gaire gràcia menjar espinacs, o bledes, però que en menjen perquè s'ha de menjar de tot, com jo!

La idea original del plat era fer-ne una truita, i al final va resultar ser un remenat que, juntament amb el gratinat, fa que sigui un plat rodó amb tots els sentits. 

Feu la prova anti-espinacs, repetireu!!

Ingredients (per 2 persones):

- Pa de motlle, de bona qualitat
- Formatge per gratinar
- Oli d'oliva
- 3 ous
- 300 g d'espinacs frescos
- 300 g de beixamel feta amb:
*250 ml de llet
*20 g de mantega
*15 g de maizena
*sal i nou moscada


Preparació:

1. En un cassó, amb un raig d'oli, anirem saltejant els espinacs. Reservem.

2. Seguidament farem la beixamel batent, en fred, la llet, la mantega i la maizena fins que aquesta estigui ben dissolta. Posar la beixamel al foc fins que bulli, sense deixar de remenar. Quan començi a espessir ja estarà cuita, hi posem sal i nou moscada i hi afegim els espinacs. Triturem (si queda algún tros d'espinacs no passa res, li donarà textura).

3. Batem els ous i els barregem amb la mescla d'espinacs i beixamel. Ho posem a la paella amb una mica d'oli i coem els ous remenats amb espinacs.

4. Torrem el pa de motlle i li posem la barreja d'ous remenats per sobre. Hi espolsem formatge ratllat i el gratinem al forn fins que quedi daurat.

-Què és això verd? 
-Espinacs?
-....que bo!!!

Que el disfruteu!!

22 comentarios:

  1. Doncs a mi m'encanten els espinacs, o sigui que així és una altra manera per menjar-me'ls... encara que ja no es tractaria d'un plat light! ajajaja
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  2. Jo també sóc fan dels espinacs, per cert, avui per dinar hem menjat les croquetes d'espinacs i formatge de cabra seguint la teva recepta, una delícia celestial!

    ResponderEliminar
  3. Hola guapa tu

    ràpid, économic, sa, gustós, Super 10

    mil petonets Susanna

    ResponderEliminar
  4. Yo no tengo ningún problema con las espinacas que me encantan así que me llevo la receta

    ResponderEliminar
  5. Se ve delicioso...me la apunto besos de Doris.

    ResponderEliminar
  6. Quina sort que us agradin, a casa meva els he d'amagar una mica perquè sinó no ens els acabem...

    ResponderEliminar
  7. Jo soc de les teves, Roser! Me les menjo peo no m'apassionen!!jiji... Les fare d'aquesta manera i et diré que tal!! Te una pinta increíble!!
    Peronés guapi

    ResponderEliminar
  8. Roser tienes razon esta receta tiene que gustar aunque no gusten las espinacas porque esta estupenda
    besinos

    ResponderEliminar
  9. A mi si que m'agraden els espinacs, però cuinats d'aquesta manera encara mes!! Amb la bexamel i el formatge per damunt, bonissim!!
    Petons

    ResponderEliminar
  10. Lo que hay que hacer para engañar ciertos alimentos ¿eh? A mí me gustan las espinacas como sean y con esta receta seguro que están ideales. Mira mi blog, por fin he puesto lo del sorteo, estaba esperando a una receta buena como tú. Besos

    http://cageles.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  11. També m'agraden moltíssim els espinacs!!! i els ous, i els gratinats! jajajajaja. Petonets

    ResponderEliminar
  12. Doncs mira em va de perles, pq a mi no m'agraden gens!! Per tan no en menjo mai, però si dius que no es nota el gust, els provarè.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  13. A mi sí que m'agraden els espinacs, així que trobo aquest plat doblement sensacional. Amb el gratinat i el pa torrat ha de quedar boníssim!

    ResponderEliminar
  14. A mi ja m'agraden els espinacs però així són més de festa.
    Petons.

    ResponderEliminar
  15. Una manera diferent i boníssima de menjar espinacs! a mi també m'agraden molt!

    ResponderEliminar
  16. A mi si que m'agraden els espinacs! ara bé... queden moolt millor acompanyats, mai sols que són avorrits!
    Aquestes torrades m'han fet molta enveja... amb aquest gratinadet i el cruixent del pa.... aixs!

    ResponderEliminar
  17. molt bona aquesta recepta
    bon cap de setmana
    peto

    ResponderEliminar
  18. Pero a mi si me gustan las espinacas!, y estoy convencida de que así me van a encantar. jajaja no serás que las has comido poco?
    Un beso

    ResponderEliminar
  19. Jo crec que els espinacs son com els cargols, el important és l'acompanyament!! jejeje
    El teu plat t'ha quedat deliciós, d'això estic ben segura.
    Un petó.

    ResponderEliminar
  20. Un plat exqusit,a jo si m'agradan els espinacs i aquet plat m'encantará¡¡¡
    Un petonet molt gros guapísima i molt bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  21. Que estupenda receta, me encantan estos gratinados.
    Besos y buen domingo

    ResponderEliminar
  22. Me encantan los espinacas y esta receta se ve muy rica así que me la llevo
    besos
    http://mipasioncocinar.blogspot.com/

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!