Buscar este blog

domingo, 5 de febrero de 2012

Pernil ibèric Maximiliano Jabugo

Us vé de gust un esmorzar salat per un diumenge, un aperitiu inmillorable o, simplement, un sopar per llepar-se'n els dits?

Doncs aquí teniu la solució: un bon pernil salat dels porcs ibèrics de Huelva, enviats per l'empresa productora d'aquest excel·lent producte MAXIMILIANO JABUGO.

És en aquests moments quan me n'adono que mai podria convertir-me al vegetarianisme. El pernil ibèric és la meva debilitat i pecaria massa vegades...


Aquesta entrada és per agrair la generositat que ha tingut l'empresa de permetre'm saborejar el seu producte: SENSE PARAULES. En menjaria cada dia a tot hora, però ja se sap, és millor poc i de tant en tant. El retrobament de cada degustació de pernil ibèric és únic.

El fet d'envasar-lo al buit, permet que el seu aroma i sabor es mantingui viu fins al moment d'obrir el sobre on, de cop i volta, l'habitació on et trobes canvia completament al escapar-se l'aroma.


Com ens explica a la seva web, i on es reflecteix al llibre sobre la criança dels porcs fins arribar al producte, que m'han fet arribar juntament amb el pernil (amb dedicatòria inclosa), l'empresa té més d'un segle d'experiència. Es proveeix d'una finca on els seus porcs viuen en llibertat. Aquesta és la clau per aconseguir aquest DELICIÓS pecat.

Bon profit i a despertar tots els sentits!!

11 comentarios:

  1. Un pernil ben bo, amb la teva explicació ja em ve l'aroma.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  2. Ostres, veig que tenim la mateixa debilitat.. Jo m'alimentaria de plats de pernil com aquest!!!!
    Per cert, he vist que t'has apuntat a la classe del Bon Preu... a veure si ens coneixem i ens posem cara als blocs,no?
    Petonets.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. eiii!! no en principi m'he apuntat al de la mireia! però si tinc ganes de posar cara a la gent si...a la proxima a veure si coincidim!!! ;) bon diumenge!! aqui està nevant...

      Eliminar
  3. A casa per Nadal des de fa anys encetem un pernil de Salamanca, i és un motiu dels que diem "de festa major". La teva descripció m'ho ha fet recordar. Ets una comunicadora genial. Gràcies

    ResponderEliminar
  4. Una delicia tant per esmorzar,sopar o aperitiu,es igual el apac però es veu una tentació molt bona.
    Un petonet molt gran i molt bona setmana.

    ResponderEliminar
  5. Uhhhhhh, jamón ibérico. Esto puede ser desayuno, comida o cena. Da igual, el jamón ibérico de calidad se puede comer a todas horas.

    Un saludo.

    Juan Carlos.

    ResponderEliminar
  6. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  7. Cuántas tentaciones Roser, y no todas son dulces. Un besazo

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!