Buscar este blog

sábado, 25 de febrero de 2012

Raviolis de "morcilla de Burgos"

Teniu ganes de menjar una delicatessen??!
Pasta casolana amb un farcit molt especial, acompanyat de la salsa més fácil del món.

Ingredients (per 3-4 persones):

PER LA PASTA DE RAVIOLIS:
- 200 g de farina
- 2 ous

PEL FARCIMENT:
- Delícies de Morcilla de Burgos RIOS

PER LA SALSA:
- 400 g de salsa de tomàquet ecològica
- Alfàbrega picada amb oli d'oliva
- Sèsam negre

Com pot ser que amb aquests 4 ingredients surti aquest plat??

Procediment:

1. Per fer la pasta de raviolis, barrejarem la farina amb els dos ous fins que ens quedi una massa consistent que no se'ns enganxi als dits.

2. Tallarem porcions de la pasta i l'estirarem fins que quedi ben fineta (si teniu una màquina d'estirar pasta molt millor). Farem rodones, i al centre hi col·locarem una delícia de botifarra. Tancarem la pasta mullant les vores amb aigua, i tancant els extrems recargolant-los com si d'un caramel es tractés.

3. Els submergirem amb aigua bullint durant 5-7 minuts, i els escorrarem.

4. Per emplatar, posarem al fons del plat la salsa de tomàquet ecològica de qualitat, els raviolis i les llavors de sèsam, així com l'alfàbrega picada amb oli, per donar-li el punt de frescor i color al plat.


 Deliciós i gens laboriós encara que no ho sembli. Guardeu-vos la recepta pel proper diumenge i disfruteu d'una pasta que haureu fet vosaltres mateixos. La forma que li doneu als raviolis dependrà de la vostra imaginació.

Aquesta recepta és l'excusa per parlar-vos d'unes botifarres que, a hores d'ara, ja tothom coneix, la marca d'embotits RIOS. És una empresa familiar especialitzada amb la botifarra més famosa del país, la farcida d'arròs. El que més m'agrada d'aquest producte, però, és que els ingredients són 100 % naturals, sense conservants ni colorants, només conté arròs extra, ceba, llard, la sang del porc, sal i espècies. RES MÉS. Per aquesta raó la consumeix tanta gent. 

Aprofito per agrair la generositat que han tingut per enviar-me aquest lot de productes: 

- 3 botifarres de Burgos clàssica
- 1 botifarra de Burgos amb verdures
- 1 lot de botifarretes per fer-les a la barbacoa, a la planxa...
- 1 lot de delícies de botifarres, ideal per a aperitius, per broquetes, o com avui, per farcir pasta


 L'empresa té un bloc amb moltes receptes enviades pels seus consumidors més fidels. Val la pena donar-hi un cop d'ull. S'aprèn molt!

Que vagi de gust!!

22 comentarios:

  1. Encara no m'he atrevit a fer pasta casolana i això que m'he comprat la màquina d'estirar...no tinc excusa jejejj
    T'ha quedat un plat exquisit, quina delicia!!!
    Petons i bon cap de setmana!

    ResponderEliminar
  2. no he fet mai pasta casolana, la teva es una delicia!!!!
    la Morcilla Rios es ummmmmmmmmm.

    ResponderEliminar
  3. A mi también me gusta hacer la pasta fresca, muy rica la tuya con morcilla, besos.Con tu permiso me quedo por aquí y te invito a que vengas al mío.Besos.

    ResponderEliminar
  4. Una pasta exquisida, Roser. I sobretot amb aquesta salsa de tomàquet, alfàbrega i aques ajónjoli (el sèsam negre). Nyam! petonet

    ResponderEliminar
  5. Quina bona pinta que tenen Roser!! mai m'he atrevit a fer-ne però no semblen molt complicats! =)
    Petonets maca

    ResponderEliminar
  6. Me encanta las pasta y casera ya de lujo, te ha quedado una receta muy rica seguro besos

    ResponderEliminar
  7. Qué buena idea, yo he probado esas morcillitas y son muy ricas, así que como relleno de ravioles estará increíble
    Besitos

    ResponderEliminar
  8. Roser ,la pasta casera es un lujo ,no tiene nada que ver con la comprada ,asi que esos raviolis con la morcilla son lo mas ,buenisimos
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  9. qué delicia de plato. Me encanta el relleno y con la pasta fresca más, una pasada
    Besos

    ResponderEliminar
  10. Tinc moltes ganes de fer pasta a casa i tal com ho expliques tú, es tant senzill...
    Amb aquest farciment han d'estar "de lujo", aquets raviolis...
    Petonets.

    ResponderEliminar
  11. Això sí que són uns raviolis ben farcits!!! Han de ser molt bons.

    ResponderEliminar
  12. Una manera molt original de farcir uns raviolis. Han d'estar boníssims amb aquesta combinació. A més, t'han quedat preciosos. Jo sempre he tingut ganes de fer pasta a casa, però com que no tinc la maquineta per estirar-la, encara no m'he decidit. Però algun dia arribarà l'hora de fer-ne. Tindré en compte la teua recepta. Un beset.

    ResponderEliminar
  13. buenos raviolis caseros te han fabricado,el resultado genial
    peto

    ResponderEliminar
  14. Noia, quin platasso!!! i currat. Se´m fa la boca aigua només veure´l.

    ResponderEliminar
  15. Quina pinta!! :D, et menges això i ja tens per tot el dia, que la morcilla de burgos omple!!

    http://0001deasdeocio.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  16. Pero que original y delicioso!!
    Un besito!
    http://janakitchen.blogspot.com

    ResponderEliminar
  17. La morcilla de burgos es boníssima, normalment hi vaig cada dos anys i sempre porto provisions. Així amb la pasta deuen quedar molt bones!
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  18. Tiene que estar de muerte!!!!!!
    Te la copio y los pruebo.

    Saludos

    ResponderEliminar
  19. Uns rabiolis gustosíssims!!! bona idea! que tinguis bona setmana!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!