Pasta casolana amb un farcit molt especial, acompanyat de la salsa més fácil del món.
Ingredients (per 3-4 persones):
PER LA PASTA DE RAVIOLIS:
- 200 g de farina
- 2 ous
PEL FARCIMENT:
- Delícies de Morcilla de Burgos RIOS
PER LA SALSA:
- 400 g de salsa de tomàquet ecològica
- Alfàbrega picada amb oli d'oliva
- Sèsam negre
Com pot ser que amb aquests 4 ingredients surti aquest plat??
Procediment:
1. Per fer la pasta de raviolis, barrejarem la farina amb els dos ous fins que ens quedi una massa consistent que no se'ns enganxi als dits.
2. Tallarem porcions de la pasta i l'estirarem fins que quedi ben fineta (si teniu una màquina d'estirar pasta molt millor). Farem rodones, i al centre hi col·locarem una delícia de botifarra. Tancarem la pasta mullant les vores amb aigua, i tancant els extrems recargolant-los com si d'un caramel es tractés.
3. Els submergirem amb aigua bullint durant 5-7 minuts, i els escorrarem.
4. Per emplatar, posarem al fons del plat la salsa de tomàquet ecològica de qualitat, els raviolis i les llavors de sèsam, així com l'alfàbrega picada amb oli, per donar-li el punt de frescor i color al plat.
Deliciós i gens laboriós encara que no ho sembli. Guardeu-vos la recepta pel proper diumenge i disfruteu d'una pasta que haureu fet vosaltres mateixos. La forma que li doneu als raviolis dependrà de la vostra imaginació.
Aquesta recepta és l'excusa per parlar-vos d'unes botifarres que, a hores d'ara, ja tothom coneix, la marca d'embotits RIOS. És una empresa familiar especialitzada amb la botifarra més famosa del país, la farcida d'arròs. El que més m'agrada d'aquest producte, però, és que els ingredients són 100 % naturals, sense conservants ni colorants, només conté arròs extra, ceba, llard, la sang del porc, sal i espècies. RES MÉS. Per aquesta raó la consumeix tanta gent.
Aprofito per agrair la generositat que han tingut per enviar-me aquest lot de productes:
- 3 botifarres de Burgos clàssica
- 1 botifarra de Burgos amb verdures
- 1 lot de botifarretes per fer-les a la barbacoa, a la planxa...
- 1 lot de delícies de botifarres, ideal per a aperitius, per broquetes, o com avui, per farcir pasta
L'empresa té un bloc amb moltes receptes enviades pels seus consumidors més fidels. Val la pena donar-hi un cop d'ull. S'aprèn molt!
Que vagi de gust!!
Encara no m'he atrevit a fer pasta casolana i això que m'he comprat la màquina d'estirar...no tinc excusa jejejj
ResponderEliminarT'ha quedat un plat exquisit, quina delicia!!!
Petons i bon cap de setmana!
no he fet mai pasta casolana, la teva es una delicia!!!!
ResponderEliminarla Morcilla Rios es ummmmmmmmmm.
Ahh..wow..this looks tasty & adorable..;)
ResponderEliminarTasty Appetite
A mi también me gusta hacer la pasta fresca, muy rica la tuya con morcilla, besos.Con tu permiso me quedo por aquí y te invito a que vengas al mío.Besos.
ResponderEliminarUna pasta exquisida, Roser. I sobretot amb aquesta salsa de tomàquet, alfàbrega i aques ajónjoli (el sèsam negre). Nyam! petonet
ResponderEliminarFantàstica aquesta pasta nena!
ResponderEliminarPetons
Sandra
Quina bona pinta que tenen Roser!! mai m'he atrevit a fer-ne però no semblen molt complicats! =)
ResponderEliminarPetonets maca
Me encanta las pasta y casera ya de lujo, te ha quedado una receta muy rica seguro besos
ResponderEliminarQué buena idea, yo he probado esas morcillitas y son muy ricas, así que como relleno de ravioles estará increíble
ResponderEliminarBesitos
Roser ,la pasta casera es un lujo ,no tiene nada que ver con la comprada ,asi que esos raviolis con la morcilla son lo mas ,buenisimos
ResponderEliminarbesinos guapa
qué delicia de plato. Me encanta el relleno y con la pasta fresca más, una pasada
ResponderEliminarBesos
Que buenos con estos ingredientes. Genial
ResponderEliminarBesos
Tinc moltes ganes de fer pasta a casa i tal com ho expliques tú, es tant senzill...
ResponderEliminarAmb aquest farciment han d'estar "de lujo", aquets raviolis...
Petonets.
Això sí que són uns raviolis ben farcits!!! Han de ser molt bons.
ResponderEliminarUna manera molt original de farcir uns raviolis. Han d'estar boníssims amb aquesta combinació. A més, t'han quedat preciosos. Jo sempre he tingut ganes de fer pasta a casa, però com que no tinc la maquineta per estirar-la, encara no m'he decidit. Però algun dia arribarà l'hora de fer-ne. Tindré en compte la teua recepta. Un beset.
ResponderEliminarbuenos raviolis caseros te han fabricado,el resultado genial
ResponderEliminarpeto
Noia, quin platasso!!! i currat. Se´m fa la boca aigua només veure´l.
ResponderEliminarQuina pinta!! :D, et menges això i ja tens per tot el dia, que la morcilla de burgos omple!!
ResponderEliminarhttp://0001deasdeocio.blogspot.com/
Pero que original y delicioso!!
ResponderEliminarUn besito!
http://janakitchen.blogspot.com
La morcilla de burgos es boníssima, normalment hi vaig cada dos anys i sempre porto provisions. Així amb la pasta deuen quedar molt bones!
ResponderEliminarUna abraçada
Tiene que estar de muerte!!!!!!
ResponderEliminarTe la copio y los pruebo.
Saludos
Uns rabiolis gustosíssims!!! bona idea! que tinguis bona setmana!
ResponderEliminar