Buscar este blog

domingo, 19 de febrero de 2012

Sopa express de pollastre i verduretes

Com ja haureu pogut comprovar, sóc una sopera, tant en dies de fred, com en dies de calor!! Les sopes i les cremes mai falten a la meva taula, i per això, ara que aquest fred siberià ens ha deixat, us vull convidar a tastar una sopa de pollastre reconfortant, i no és una sopa de pollastre qualsevol, no, és la MEVA sopa de pollastre preferida.

La vaig extreure del programa "La cocina fàcil de Donna Hay", la coneixeu?? És una estilista de cuina que elabora plats de tota la vida però d'una manera més fàcil, ràpida i igualment deliciosa.

Aquesta sopa em va encantar, perquè la va elaborar en 15 minuts. I si te'n fiques una bona ració es converteix en un plat únic.

Ingredients:

- 2 pits de pollastre
- 2 carbassons
- 2 pastanagues
- 2 porros
- 1 ceba
- 300 g de salsa de tomàquet
- herbes provençals
- llorer
- sal i pebre
- 2 l d'aigua mineral o caldo de pollastre ecològic Aneto


Preparació:

1. En una olla, amb una mica d'oli a l'all, sal i pebre, sofregirem la ceba tallada ben petita.

2. Quan estigui daurada hi afegim la salsa de tomàquet i les herbes provençals. Tot seguit hi evoquem l'aigua o el caldo de pollastre i una fulla de llorer.

3. A part, haurem ratllat (amb el rallador de formatge), els carbassons, les pastanagues i els porros. Els pits de pollastre els haurem tallat ben petit. I afegim tota la verdura i el pollastre a l'olla.

4. Deixem coure 10 minuts tot el conjunt.


A dinar!! A sopar!! En qualsevol moment sempre va bé tenir un comodí al prestatge de la nevera.

Una sopa sana, completa, consistent. Si la voleu més energètica només cal que hi poseu alguna patata o fideus de pasta...en qualsevol cas, boníssima!!!

Que profiti!!

17 comentarios:

  1. La Donna Hay és una crack, segur que la sopeta és una delícia!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  2. Super nutritiva i molt gustosa, ara que fa fred aquestes sopes calentones vénen molt de gust.
    No conec aquest programa, a quin canal el fan?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Al canal cocina pero no se si ja s'ha acabat. Et paso el link de la seva web perquè xafardegis: http://www.donnahay.com.au/

      Eliminar
  3. Ja he vist alguna vegada a la Donna Hay per la tele i es una canya !!!
    I quina sopeta mes bona.....
    Petonets.

    ResponderEliminar
  4. La Donna Hay es ùnica, i aquesta sopeta segur, segur que tambè.
    Bon duimenge

    ResponderEliminar
  5. Me quedo por aqui de seguidor ya que he visto muchas cositas que me han gustado. Te invito a q te des una vueltecina por el mio
    un saludo

    http://lacocinademou.blogspot.com

    ResponderEliminar
  6. Esta sopita para hoy!! que hace un día frio.
    Besitos

    ResponderEliminar
  7. me encanta esta sopita, también soy muy sopera.
    Justo hoy me voy a casa de mami que ha preparado la suya, jeje
    Besitos

    ResponderEliminar
  8. Quina delicia Roser,m'encantan les sopes i a tu te ha quedat divina,així que la farè molt prest.
    Bon diumnege guapetona i un petò molt gros.

    ResponderEliminar
  9. Roser ,que rica esta sopina para calentar el estomago en estos dias de frio ,esta apetecible del todo
    besinos

    ResponderEliminar
  10. una sopa muy buena y nutritiva que tiene una pinta tremenda
    bona setmana
    peto

    ResponderEliminar
  11. M'encanten les sopes. Aquesta té molt bona pinta i crec que la tastaré
    Marta

    ResponderEliminar
  12. Una sopeta perfecta per aquests dies que encara fa fred, però no tant com dies anteriors. M'ha encantat ja que és molt fàcil, ja la provaré...
    Petons

    ResponderEliminar
  13. Mmmm! Amb lo que m'agraden a mi les sopetes calentes... Aquesta té una pinta tremenda!!! Em sembla que l'hauré de provar... El tomàquet i el puntet d'herbes aromàtiques l'han de fer un plat excel·lent!

    Petonets!
    Anna

    ResponderEliminar
  14. Sí que es una sopa perfecta, qué rica Roser, todo me gusta!! Besos

    ResponderEliminar
  15. rica y solo en 15 minutos, una joya para guardar


    ¡¡besos¡¡

    ResponderEliminar
  16. Carai no m'extranya que t'agradi tant, ha d'estar molt bona, i tots els ingredients que porta ha d'emplenar.
    Una abraçada

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!