Buscar este blog

miércoles, 4 de enero de 2012

Crema de carbassa i mascarpone

Sabeu què?! AVUI ÉS EL MEU ANIVERSARI...i ja en són 27!!!

L'entrada d'avui havia de ser un pastís amb dues espelmes ben grans, ho sé, però que ha passat? Doncs que he estat molt ocupada i no he tingut temps de fer cap pastís (i ja me'n tenen preparat un per dinar, perquè bufi les 27 espelmetes). Així que l'entrada d'avui, enlloc de ser un postre és un entrant, i quin entrant! Quasi que m'agrada més aquesta cremeta que els pastissos perquè, sabeu quin ingredient dur? Un dels meus preferits, el....

m
a
s
c
a
r
p
o
n
e

Aquesta crema ha estat una inspiració d'una recepta de cremes que va publicar, recentment, la Judith del Món de Juju. Gràcies per l'ajuda Judith!

Les cremes de verdura m'encanten, però si a més a més hi ha mascarpone, ja és perfecte del tot!

És super ràpida, senzilla i sense complicacions ni mandangues. Tots els ingredients junts i cuits alhora, esperarem 30 minuts i ja en podem gaudir. Una recepta de cuina ràpida, per la gent amb presses! Apunteu-la!

Ingredients:

- 1,5 l caldo de pollastre ecològic ANETO
- 600 g carbassa ecològica
- 2 cebes ecològiques
- 1 patata gran
- 200 g mascarpone


Preparació:

1. Posar en una olla tot el caldo, en fred, i totes les verdures tallades a trossos (no cal que siguin gaire petits).

2. Deixem coure 30-40 minuts a foc lent.

3. Triturem i hi afegim el mascarpone. Tornem a triturar bé perquè quedi una sopa ben homogènea i llestos!!

Fàcil, oi??

Si en feu una bona olla en teniu per uns quants dies. Es conserva molt bé a la nevera.

Doncs ara em toca disfrutar del meu dia, anar a un bon restaurant i bufar les espelmes amb desig inclòs!

Bon profit a tothom.....I QUE US PORTIN MOLTES COSES ELS REIS!!

20 comentarios:

  1. Per molts anys guapissima!!!! I que en puguis fer molts més....
    Quina cremeta tan deliciosa, jo en vaig menjar ahir però no duia mascarpone sniff!! sniff!!!
    Que passis un dia molt feliç!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  2. Roser ,que cumplas muchisimos mas ,eres aun una niña
    la crema de calabaza muy rica
    besinos

    ResponderEliminar
  3. Roser moltes felicitats!!!! Quina casualitat el meu cumple és d'aquí poquissim també ja ho veuras quan ho comenti al meu bloc.
    La crema de carabassa m'encanta i no l'he probat mai amb mascarpone deu estar deliciosa, el proxim cop ho provaré.
    Espero que tinguis un dia molt feliç i que tinguis molts regalets!!

    ResponderEliminar
  4. Per molt anys Roser, mira referent al comentari que m'has deixat al blog les figuretes dels Reis jo les conservo dels tortells d'altres anys quan encara els comprava a la fleca jejeje però crec que a qualsevol fleca que els i tinguis confiança segur que te'n poden vendre una.

    Per molt anys i que et portin moltes coses els Reis!!!

    ResponderEliminar
  5. Moltes felicitats! Que tinguis un dia genial i apaguis totes les espelmes d'una bufada :)
    La crema boníssima el mascarpone queda molt bé a tot arreu.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  6. La carabassa SIIII, m'encanta; mmm el mascarpone no tant! Aiii a mi també m'inspira molt el món de juju!!

    ResponderEliminar
  7. Que consti que he entrat de xiripa en el blog, ja que estic de vacances i només t´escric a tu: MOLTES FELICITATS des de Sant Joan Despí! I que els Reis t´obrin el camí a la feina i a l´amor.

    Un petó

    ResponderEliminar
  8. 27 añitos, ains quién los pillara, que ya yo hace muuuuuuuuuuuuucho que los dejé atrás.
    Muchísimas felicidades y es pero que hoy te mimen todo lo que te mereces.
    La cremita, por supuesto que estupenda
    Besitos

    ResponderEliminar
  9. Buenos días Roser. Una cremita de calabaza con una pinta deliciosa. Muchas felicidades por tu cumpleaños y espero que pases un gran día en compañía de familiares y amigos.
    Un saludo Paco

    ResponderEliminar
  10. PER MOLTS ANYS GUAPA!!!! Jo te'n porto gairebé 3... sinf, snif! jejejeje
    Jo que he tingut la sort de tastar en persona les cremes de la Judith puc dir que són FANTÀSTIQUES!! o sigui que aquesta teva no es deu quedar enrere! ;)
    PEtonets i gaudeix del dia!
    Sandra

    ResponderEliminar
  11. Que bona, prenc bona nota que la vull preparar després de festes.. Petons, i Bon Any!!!!

    ResponderEliminar
  12. Muches felicidades este año tambien cumplo 27 eso no es nada, la crema tiene que estar muy pero que muy rica besos

    ResponderEliminar
  13. Per molts anys Roser!! Espero que estiguis passant un gran dia!!
    Per cert, la recepta com sempre, molt bona pinta!!
    Petons

    ResponderEliminar
  14. el temps passa volant
    els petits es fan grans
    sembla ahir que vas nèixer
    i ara ja tens 27 aaaaaanys!

    Moltes felicitats Roser!!!

    Neus i Jordi

    ResponderEliminar
  15. Me encanta las cremitas calientes de verduras y de calabaza aún más.
    Un besote

    ResponderEliminar
  16. Me gusta muchísimo la receta y el resultado. ¡Qué rica la cremita!
    ¿Cómo se portaron esos Reyes? Espero que fenomenal y que hayas recibido todo lo que pediste.

    Besos.

    ResponderEliminar
  17. Que buena pinta y encima fácil :D ¡genial! :D

    ResponderEliminar
  18. Per molts anys, Roser!!! qui els pogués agafar... ! Espero que el Reis t'hagin portat moltes coses, això de fer anys tan a prop de Reis de vegades és un perill! petons

    ResponderEliminar
  19. ¡¡Muchas felicidades, guapa!!.
    Hay que ver: dices "YA son 27" como si fueran muchos... ¡y yo este año cumplo 22 más que tú, jajaja!. Que cumplas muchos más...
    Y qué crema tan rica y apetecible, después de tanto roscón y tanto turrón lo que apetece son comiditas sanas.
    Un besote, guapa.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!