Doncs aquí us presento un altre plat saludable, lleuger i vegetarià! Pels que ens agrada cuidar-nos.
És un plat ideal per anar eliminant els greixos acomulats dels àpats nadalencs....
Les quantitats de verdures són al gust de cadascú!! Però aconsello que poseu més verdura que pasta, ideal per depurar!
La part vegetariana és la incorporació de soja texturitzada, que és opcional, simplement l'he posat com a idea, per diferenciar una mica la proteïna que sempre acompanya els macarrons (bacon, carn, formatge, tonyina....).
Ingredients (per a dues persones):
- 125 g de macarrons integrals d'espelta ECO-SALIM
- Ceba
- Col
- Pastanaga
- Pebrot vermell escalivat
- Carbassó
- 40 g de soja texturitzada
- 200 g de salsa de tomàquet
- Orenga Carmencita
- Sal marina
- Oli oliva
Preparació:
1. Posem a bullir els macarrons, en un cassó amb aigua bullent, durant uns 10 minuts, fins que estiguin al dente. Escòrrer i reservar.
2. Al mateix moment que afegim els marcarrons a l'olla, saltejem en una paella amb oli totes les verdures, tallades a una mida petita. Les deixarem coure fins que s'hagin començat a estovar, els minuts necessaris perquè els macarrons estiguin fets.
3. Un cop les verdures cuites, hi introduirem la soja texturitzada, els macarrons escorreguts, la salsa de tomàquet, la sal i les espècies. Ho deixem coure tot plegat durant uns minuts, perquè s'incorporin tots els sabors...
...i a disfrutar!!
Un plat de pasta per tots aquells que ens volem cuidar i, alhora, disfrutar menjant amb plats sabrosos que no tenen perquè dur greix extra!
Que aprofiti!!
(sóc dolentíssima fent fotos, m'ha quedat massa brillant... hauré de practicar més...)
(sóc dolentíssima fent fotos, m'ha quedat massa brillant... hauré de practicar més...)
A casa la pasta amb verduretes és un recurs que fem sovint i ens encanta, ens apuntem al teu plat!
ResponderEliminarEspero que els Reis hagin estat generosos!!
Petonets
Sandra
PD: per tema fotos (i amb consells del Xavi, que normalment les fa ell!) intenta fer-les amb llum natural i no utilitzar el flash, i t'acabaran sortint de luxe! ;)
Molt bona proposta!!! ara només apeteix aixó verdures, amanides, llegums lleugeres, ... molt bona combinació... jo avui acabo amb les reserves del congelador i del rebost, sopa de galets amb el brou que em van regalar els d´Aneto i gall d´indi que acabo de cuinar i que properament publicaré... Petons i bon diumenge.
ResponderEliminarM'encanta la pasta amb verdura!! venga que ara ja toca cuidar-nos i a menjar més lleuger! Encara no he provat mai cap producte amb espelta, però té una pinta més bona...
ResponderEliminarQuè bons, amb un gran dosi de verdures!
ResponderEliminarUnos macarrones muy ricos :)
ResponderEliminarMuy ricos y saludables, me encanta la pasta con verduritas besos
ResponderEliminarBuenas tardes Roser. Que plato de pasta más sano y rico que has preparado te ha quedado sensacional y me parece una buena manera, para que los más pequeños coman verduras, que hay veces que cuesta dárselas.
ResponderEliminar(El traductor que tienes puesto en el blog no se ve)
Un saludo Paco.
Bon Any!
ResponderEliminarVés per on avui he menjat pasta...però sense verdures. Aquests macarrons es veuen "al dente"
Estupenda pasta con verduritas ,yo tambien la pongo de vez en cuando ,me gusta mucho
ResponderEliminarbesinos
Qué bien que llegan las recetas con pasta. Después de tanto exceso... las pastas nos regulan y nos sientan fenomenal. Enhorabuena por la receta.
ResponderEliminarUn saludo.
Juan Carlos
Pues sí, estupendo para empezar a "desintoxicarnos", jeje
ResponderEliminarBesitos
excessos acumulats??? vols dir??? doncs a cuidar-nos tots!!!! petonets i bon any guapa
ResponderEliminarA mi m'encanta la pasta integral, i si és acompanyada de verduretes ja ni t'explico. Com s'agraeix una bona pausa després de festes eh! Espero que hagis disfrutat molt aquests dies, petons guapa! :)
ResponderEliminarpintaza!!! y muy adecuados para esta cuesta de enero con tanto kilillo de más...
ResponderEliminarey Feliç Any Nou... que como no estaba... un besote
un plato asi no le digo nunca que no,muy bueno
ResponderEliminarSips un plat amb verdures entra molt bé ara. Uns macarrons molt bons.
ResponderEliminarUna abraçada
No he tastat mai aquesta mena de pasta, però ha de ser fantàstica per variar una mica. I molt més sana i saludable, seguríssim, que després de Nadal ens convé a tots ;)
ResponderEliminarDoncs si, un plat genial per contrarestar aquests dies que hem passat! I a més boníssim. M'encanta el fons del blog :)
ResponderEliminarFeliç any!!
Unión de pasta y verduritas...riquisimo!!!
ResponderEliminarRoser, la recepta fantàstica per l'operació bikini!! jejej
ResponderEliminarEspero que hagis passat unes bones festes.
Un petó.
Primer de tot, bon Any!!!!
ResponderEliminarQuina pinta que tenen aquets macarrons.La pasta amb verdures sempre es una bona solució...
Petonets.
Un plat ideal i molt saludable! bona setmana
ResponderEliminarLos macarrones con la verdura siempre son una propuesta muy buena
ResponderEliminarAbrazos
Molt bons aquests macarrons, la gofrera els meus Reis la van anar a buscar a l'Hipercor jeje a més és pot canviar la base i també fer-la servir per fer planxats!!
ResponderEliminarProbablemente, la pasta con verduras es de lo que más hago, lo que pasa es que no le añado soja ni nada por el estilo. Muy buena pinta Roser y feliz año, que yo acabo de aparecer por aquí. Besos
ResponderEliminar