Buscar este blog

domingo, 8 de enero de 2012

Macarrons d'espelta amb verduretes

Doncs aquí us presento un altre plat saludable, lleuger i vegetarià! Pels que ens agrada cuidar-nos.
És un plat ideal per anar eliminant els greixos acomulats dels àpats nadalencs....

Les quantitats de verdures són al gust de cadascú!! Però aconsello que poseu més verdura que pasta, ideal per depurar! 
La part vegetariana és la incorporació de soja texturitzada, que és opcional, simplement l'he posat com a idea, per diferenciar una mica la proteïna que sempre acompanya els macarrons (bacon, carn, formatge, tonyina....).

 Ingredients (per a dues persones):

- 125 g de macarrons integrals d'espelta ECO-SALIM
- Ceba
- Col
- Pastanaga
- Pebrot vermell escalivat
- Carbassó
- 40 g de soja texturitzada
- 200 g de salsa de tomàquet
- Orenga Carmencita
- Sal marina
- Oli oliva


Preparació:

1. Posem a bullir els macarrons, en un cassó amb aigua bullent, durant uns 10 minuts, fins que estiguin al dente. Escòrrer i reservar.

2. Al mateix moment que afegim els marcarrons a l'olla, saltejem en una paella amb oli totes les verdures, tallades a una mida petita. Les deixarem coure fins que s'hagin començat a estovar, els minuts necessaris perquè els macarrons estiguin fets.

3. Un cop les verdures cuites, hi introduirem la soja texturitzada, els macarrons escorreguts, la salsa de tomàquet, la sal i les espècies. Ho deixem coure tot plegat durant uns minuts, perquè s'incorporin tots els sabors...

...i a disfrutar!!

Un plat de pasta per tots aquells que ens volem cuidar i, alhora, disfrutar menjant amb plats sabrosos que no tenen perquè dur greix extra!

Que aprofiti!!

(sóc dolentíssima fent fotos, m'ha quedat massa brillant... hauré de practicar més...)


25 comentarios:

  1. A casa la pasta amb verduretes és un recurs que fem sovint i ens encanta, ens apuntem al teu plat!
    Espero que els Reis hagin estat generosos!!
    Petonets
    Sandra

    PD: per tema fotos (i amb consells del Xavi, que normalment les fa ell!) intenta fer-les amb llum natural i no utilitzar el flash, i t'acabaran sortint de luxe! ;)

    ResponderEliminar
  2. Molt bona proposta!!! ara només apeteix aixó verdures, amanides, llegums lleugeres, ... molt bona combinació... jo avui acabo amb les reserves del congelador i del rebost, sopa de galets amb el brou que em van regalar els d´Aneto i gall d´indi que acabo de cuinar i que properament publicaré... Petons i bon diumenge.

    ResponderEliminar
  3. M'encanta la pasta amb verdura!! venga que ara ja toca cuidar-nos i a menjar més lleuger! Encara no he provat mai cap producte amb espelta, però té una pinta més bona...

    ResponderEliminar
  4. Què bons, amb un gran dosi de verdures!

    ResponderEliminar
  5. Muy ricos y saludables, me encanta la pasta con verduritas besos

    ResponderEliminar
  6. Buenas tardes Roser. Que plato de pasta más sano y rico que has preparado te ha quedado sensacional y me parece una buena manera, para que los más pequeños coman verduras, que hay veces que cuesta dárselas.
    (El traductor que tienes puesto en el blog no se ve)
    Un saludo Paco.

    ResponderEliminar
  7. Bon Any!
    Vés per on avui he menjat pasta...però sense verdures. Aquests macarrons es veuen "al dente"

    ResponderEliminar
  8. Estupenda pasta con verduritas ,yo tambien la pongo de vez en cuando ,me gusta mucho
    besinos

    ResponderEliminar
  9. Qué bien que llegan las recetas con pasta. Después de tanto exceso... las pastas nos regulan y nos sientan fenomenal. Enhorabuena por la receta.
    Un saludo.
    Juan Carlos

    ResponderEliminar
  10. Pues sí, estupendo para empezar a "desintoxicarnos", jeje
    Besitos

    ResponderEliminar
  11. excessos acumulats??? vols dir??? doncs a cuidar-nos tots!!!! petonets i bon any guapa

    ResponderEliminar
  12. A mi m'encanta la pasta integral, i si és acompanyada de verduretes ja ni t'explico. Com s'agraeix una bona pausa després de festes eh! Espero que hagis disfrutat molt aquests dies, petons guapa! :)

    ResponderEliminar
  13. pintaza!!! y muy adecuados para esta cuesta de enero con tanto kilillo de más...

    ey Feliç Any Nou... que como no estaba... un besote

    ResponderEliminar
  14. un plato asi no le digo nunca que no,muy bueno

    ResponderEliminar
  15. Sips un plat amb verdures entra molt bé ara. Uns macarrons molt bons.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  16. No he tastat mai aquesta mena de pasta, però ha de ser fantàstica per variar una mica. I molt més sana i saludable, seguríssim, que després de Nadal ens convé a tots ;)

    ResponderEliminar
  17. Doncs si, un plat genial per contrarestar aquests dies que hem passat! I a més boníssim. M'encanta el fons del blog :)
    Feliç any!!

    ResponderEliminar
  18. Roser, la recepta fantàstica per l'operació bikini!! jejej
    Espero que hagis passat unes bones festes.
    Un petó.

    ResponderEliminar
  19. Primer de tot, bon Any!!!!
    Quina pinta que tenen aquets macarrons.La pasta amb verdures sempre es una bona solució...
    Petonets.

    ResponderEliminar
  20. Un plat ideal i molt saludable! bona setmana

    ResponderEliminar
  21. Los macarrones con la verdura siempre son una propuesta muy buena

    Abrazos

    ResponderEliminar
  22. Molt bons aquests macarrons, la gofrera els meus Reis la van anar a buscar a l'Hipercor jeje a més és pot canviar la base i també fer-la servir per fer planxats!!

    ResponderEliminar
  23. Probablemente, la pasta con verduras es de lo que más hago, lo que pasa es que no le añado soja ni nada por el estilo. Muy buena pinta Roser y feliz año, que yo acabo de aparecer por aquí. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!