Buscar este blog

viernes, 1 de julio de 2011

Raviolis fregits amb salses dip

Avui un altre aperitiu, que m'encanten per menús formals - informals!!

Aquest el vaig veure al "CanalCocina", el meu canal de televisió preferit! I em va semblar molt original i diferent, així que vaig provar de fer-lo i em va encantar! Això si, acompanyeu-ho amb salses, que s'ha de sucar!!

Apunteu!

Ingredients:

- 1 paquet de raviolis 4 formatge de buitoni
- oli

PER LA SALSA PESTO:

* un bon grapat de fulles d'alfàbrega
* 100 ml oli oliva
* un grapat de pinyons
* un grapa de parmesà
* 25 ml d'aigua (si cal)

PER LA SALSA DE TOMÀQUET PICANT:

* 50 g de ceba tallada
* 40 g de pebrots verd i vermell
* 400 g de tomàquet natural triturat
* bitxo en pols (al gust)
* sal i sucre
* oli

Preparació:

1. Primer farem la salsa pesto, batent tots els ingredients amb la batedora. Ens quedarà una salsa espesa que reservarem a la nevera.

2. Per la salsa de tomàquet picant, sofregirem a una paella amb oli la ceba i els pebrots ben picats. Un cop estovats, hi afegirem el tomàquet, la sal, el sucre i una mica de bitxo en pols. Deixarem coure uns 5-10 minuts, per tal que evapori una mica l'aigua i triturarem. Corregim de sal, i picant, si cal, i ho reservem.

3. Finalment, posem oli a un cassó i quan aquest agafi temperatura anem tirant els raviolis frescos de formatge a grapats. Quan veiem que pugen i començen a agafar color (és molt ràpid), els posem en paper absorvent.

4. Presentem el plat amb els raviolis de formatge fregits i les dues salses al voltant!

I a sucar!

És un aperitiu curiós perquè té el toc cruixent de la pasta i el toc de formatge fos a l'interior. Però necessita les salses, i amb aquestes dues queda genial!

Apunteu-la que aquesta és fàcil i ràpida!!

Que profiti!!


14 comentarios:

  1. Qué rápido y qué rico...
    Tengo que probarlo este fin de semana.
    Me ha gustado un montón

    ResponderEliminar
  2. Molt fàcil de fer, no? són les receptes que m´agraden a mi, je, je,je...

    ResponderEliminar
  3. Pues nunca había visto yo los raviolis fritos. Tomo nota
    Besitos

    ResponderEliminar
  4. que original! els raviolis arebossats els he tastat i estan boníssims! ara serà qüestió de tastar la teva recepta!!! molts petonets i bon cap de setmana

    ResponderEliminar
  5. Doncs Judith, m'apunto això dels raviolis arrebossats perquè no n'havia sentit a parlar mai i m'entusiasma la idea!! petons

    ResponderEliminar
  6. Roser ,que receta mas buena y esas salsas tienen una pinta estupenda
    besinos

    ResponderEliminar
  7. Que curios, m'encanta la idea d'aperitiu. ho apunro a pendents...
    Petonets

    ResponderEliminar
  8. ni raviolis fritos ni rebozados asi que a pendientes
    bon capa de setmana
    peto
    miquel

    ResponderEliminar
  9. Quina recepta més original, no he provat mai de fregir la pasta... i queda cuita sense bullir-la primer?
    A casa no som gaire de fregits, però ja et dic jo que això ho provaré! ;)

    ResponderEliminar
  10. Gemma, queda cuita, i en menys d'un minut!! és molt ràpida. La tires directament de l'envàs al cassó amb oli ben calent, i quan els raviolis floten i començen a agafar color ja els pots escòrrer! A mi tampoc m'agraden els fregit però l'avantatge d'aquest és que no té gust a fregit perquè no li dóna temps d'absorvir l'oli!! I queda cuit, t'ho asseguro!! petonets

    ResponderEliminar
  11. Quina cosa més original, ho haurem de provar!!!! Ais, no saps com trobo a faltar el canal cocina, a casa mons pares el teníem i estava viciadíssima! jajajaja
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  12. Avui he conegut el teu bloc i m'has sorprès amb aquests raviolis fregits que a casa posaré en pràctica, els meus fills són uns gran amants de la pasta.

    ResponderEliminar
  13. Mmmmm! Quines ganes de sucar.
    I quina manera més original de presentar uns raviolis! Me l'apunto.

    Petonets!
    Anna

    ResponderEliminar
  14. Jo he fet la pasta arrebossada però per una amanida, em sembla, com tu dius, una recepta molt original i que pot agradar a tothom!
    Petonets.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!