Ja som dia 15, per tant, avui toca la Recepta del 15, on el tema és "Gelats i sorbets"! Mmm...m'encanten! Són el meu postre i berenar preferit a l'estiu, a l'hivern...durant tot l'any vaja.
I seguint amb les receptes de prèssecs, us proposo aquest postre, poc dolç però amb un gust a mascarpone molt intens i un toc de prèssec molt fresc. Ens ha agradat molt, i espero que a vosaltres també. És adient per la gent que NO està a dieta, perquè ja se sap, els gelats són els gelats, i no m'agrada privar-me de res en ells! També hem de disfrutar, no?
Apunteu la recepta, que repetireu!!
Ingredients:
- 250 g de mascarpone
- 250 g de prèssec
- 200 g de nata (per cuinar)
- 2 fulles de gelatina
- 2 cullerades soperes de sucre glaç
- 50 g d'orellanes (albercocs secs)
- 50 g de mermelada de prèssec (més endavant explicaré la recepta)
Preparació:
1. Posar en remull, amb aigua freda, les fulles de gelatina.
2. A part, triturarem el mascarpone, els prèssecs, la meitat de la nata, el sucre i la mermelada de prèssecs.
3. Escalfarem l'altra meitat de la nata i hi disoldrem les fulles de gelatina hidratades. Evocarem la mescla a la barreja anterior i tornarem a triturar.
4. Finalment, tallem les orellanes a trossets petits i ho barrejem amb la resta d'ingredients.
5. Ho evoquem a un envàs, tipus tupper, i ho introduïm al congelador, remenant cada hora per evitar cristalls de gel (encara no m'he comprat la màquina per fer gelats, així que segueixo elaborant-lo com s'ha fet sempre).
6. Al cap de 3 - 4 hores ja estarà llest per servir.
Si ho deixeu congelar un dia per l'altra, al moment de menjar-vos-el, deixeu-lo uns minuts (mentre menjeu) fora del congelador, així serà més fàcil treure'n boles.
Que aprofiti!!
He llegit mascarpone i prèssecs junts en un gelat??? Ummmm....quina combinació més bona!! M'agrada, m'agrada!!
ResponderEliminarPetons!
QUè bo!!!!!! m'apunto la recepta amb el teu permís!!!
ResponderEliminarPetonets
Una mezcla estrella en este helado, el mascarpone da un sabor...
ResponderEliminarme encanta!!
tomaaaaaaaaaaaaa! si es que al final t'haurem de nombrar la reina del prèssec!!! m'encanta la teva proposta!!! molts petonets bonica
ResponderEliminarQuè estrany, hi has posat prèssec! ja,ja,ja
ResponderEliminarJa pots fer un llibre, quines idees més bones.
Petonets i bon cap de setmana.
Que buenas las recetas con mascarpone, yo tengo un helado y lo repetimos mucho porque nos encanta a todos. Besitos
ResponderEliminarI tant que el provaré...es veu super cremós. Si que donen joc els préssecs del teu pare. Estarà content l´home, oi?
ResponderEliminarjajaj! Els prèssecs donen molt de sí, fins i tot jo m'he sorprés! i espereu que això encara no s'ha acabat!! encara queda molt estiu i molta temporada, així que agafeu paper i llapis i a provar!! petons a tots!!
ResponderEliminarSñi que le has sacado partido a los melocotones chiquilla, mezclado con el mascarpone y en helado tiene que estar delicioso.
ResponderEliminarBesitos
Roser ,que bueno ,me encantan los helados ,en verano y en invierno ,se ve buenisimo
ResponderEliminarbesinos
Visca aquests préssecs tan ben aprofitats Roser, aquest gelat em sembla una autèntica delícia!!
ResponderEliminarMoltíssimes gràcies per participar maca!
PEtonets
Sandra
Bones Roser, ara que és temps de préssecs aquest gelat va perfecte, i amb la suavitat del mascarpone ha de ser deliciós!
ResponderEliminarPetons
Osti els préssecs!! Quin profit en fas!! Gaudeixo veient que d'un ingredient en treguis tantes variants. I aquest gelat fa una pinta també...
ResponderEliminarSalutacions.
Deu ser una delícia aquest gelat!
ResponderEliminarAra mateix em faig seguidor del teu blog! :)
Se le ve tan cremoso, otro helado que me llevo a pendientes.
ResponderEliminarUn beso y buen finde
Mira jo també hi he posat préssec... però d'acompanyament!!! m'agrada molt el teu gelat, el provarem de fer!
ResponderEliminarotra estupenda receta con los melocotones y ademas con macarpone tiene que ser divino
ResponderEliminarbuen finde
peto
miquel
M'ha agradat que us hagi sorprès, d'això es tractava!! Ara només toca elaborar-lo!! petons a tots
ResponderEliminarDan ganas de comérselo¡¡. Se puede hacer con melocotones frescos?. Tengo cientos de kilos y me iría bien hacer cositas con ellos. Por ejemplo este helado que se ve delicioso. Besitos
ResponderEliminar