Buscar este blog

viernes, 15 de julio de 2011

Gelat de mascarpone i prèssecs

Ja som dia 15, per tant, avui toca la Recepta del 15, on el tema és "Gelats i sorbets"! Mmm...m'encanten! Són el meu postre i berenar preferit a l'estiu, a l'hivern...durant tot l'any vaja.


I seguint amb les receptes de prèssecs, us proposo aquest postre, poc dolç però amb un gust a mascarpone molt intens i un toc de prèssec molt fresc. Ens ha agradat molt, i espero que a vosaltres també. És adient per la gent que NO està a dieta, perquè ja se sap, els gelats són els gelats, i no m'agrada privar-me de res en ells! També hem de disfrutar, no?


Apunteu la recepta, que repetireu!!


Ingredients:


- 250 g de mascarpone

- 250 g de prèssec

- 200 g de nata (per cuinar)

- 2 fulles de gelatina

- 2 cullerades soperes de sucre glaç

- 50 g d'orellanes (albercocs secs)

- 50 g de mermelada de prèssec (més endavant explicaré la recepta)


Preparació:


1. Posar en remull, amb aigua freda, les fulles de gelatina.


2. A part, triturarem el mascarpone, els prèssecs, la meitat de la nata, el sucre i la mermelada de prèssecs.


3. Escalfarem l'altra meitat de la nata i hi disoldrem les fulles de gelatina hidratades. Evocarem la mescla a la barreja anterior i tornarem a triturar.


4. Finalment, tallem les orellanes a trossets petits i ho barrejem amb la resta d'ingredients.


5. Ho evoquem a un envàs, tipus tupper, i ho introduïm al congelador, remenant cada hora per evitar cristalls de gel (encara no m'he comprat la màquina per fer gelats, així que segueixo elaborant-lo com s'ha fet sempre).


6. Al cap de 3 - 4 hores ja estarà llest per servir.


Si ho deixeu congelar un dia per l'altra, al moment de menjar-vos-el, deixeu-lo uns minuts (mentre menjeu) fora del congelador, així serà més fàcil treure'n boles.


Boníssim, ja veieu la textura, cremosa i consistent. Proveu-lo i m'expliqueu!


Que aprofiti!!

19 comentarios:

  1. He llegit mascarpone i prèssecs junts en un gelat??? Ummmm....quina combinació més bona!! M'agrada, m'agrada!!
    Petons!

    ResponderEliminar
  2. QUè bo!!!!!! m'apunto la recepta amb el teu permís!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  3. Una mezcla estrella en este helado, el mascarpone da un sabor...
    me encanta!!

    ResponderEliminar
  4. tomaaaaaaaaaaaaa! si es que al final t'haurem de nombrar la reina del prèssec!!! m'encanta la teva proposta!!! molts petonets bonica

    ResponderEliminar
  5. Què estrany, hi has posat prèssec! ja,ja,ja
    Ja pots fer un llibre, quines idees més bones.
    Petonets i bon cap de setmana.

    ResponderEliminar
  6. Que buenas las recetas con mascarpone, yo tengo un helado y lo repetimos mucho porque nos encanta a todos. Besitos

    ResponderEliminar
  7. I tant que el provaré...es veu super cremós. Si que donen joc els préssecs del teu pare. Estarà content l´home, oi?

    ResponderEliminar
  8. jajaj! Els prèssecs donen molt de sí, fins i tot jo m'he sorprés! i espereu que això encara no s'ha acabat!! encara queda molt estiu i molta temporada, així que agafeu paper i llapis i a provar!! petons a tots!!

    ResponderEliminar
  9. Sñi que le has sacado partido a los melocotones chiquilla, mezclado con el mascarpone y en helado tiene que estar delicioso.
    Besitos

    ResponderEliminar
  10. Roser ,que bueno ,me encantan los helados ,en verano y en invierno ,se ve buenisimo
    besinos

    ResponderEliminar
  11. Visca aquests préssecs tan ben aprofitats Roser, aquest gelat em sembla una autèntica delícia!!
    Moltíssimes gràcies per participar maca!
    PEtonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  12. Bones Roser, ara que és temps de préssecs aquest gelat va perfecte, i amb la suavitat del mascarpone ha de ser deliciós!
    Petons

    ResponderEliminar
  13. Osti els préssecs!! Quin profit en fas!! Gaudeixo veient que d'un ingredient en treguis tantes variants. I aquest gelat fa una pinta també...

    Salutacions.

    ResponderEliminar
  14. Deu ser una delícia aquest gelat!
    Ara mateix em faig seguidor del teu blog! :)

    ResponderEliminar
  15. Se le ve tan cremoso, otro helado que me llevo a pendientes.
    Un beso y buen finde

    ResponderEliminar
  16. Mira jo també hi he posat préssec... però d'acompanyament!!! m'agrada molt el teu gelat, el provarem de fer!

    ResponderEliminar
  17. otra estupenda receta con los melocotones y ademas con macarpone tiene que ser divino
    buen finde
    peto
    miquel

    ResponderEliminar
  18. M'ha agradat que us hagi sorprès, d'això es tractava!! Ara només toca elaborar-lo!! petons a tots

    ResponderEliminar
  19. Dan ganas de comérselo¡¡. Se puede hacer con melocotones frescos?. Tengo cientos de kilos y me iría bien hacer cositas con ellos. Por ejemplo este helado que se ve delicioso. Besitos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!