És una recepta molt senzilla, només necessites un congelador, no cal ni tenir la màquina per fer gelats, i el més important, no cal remenar mentre es congela perquè NO es formen cristalls, no em pregunteu per què (perquè no ho sé) però sempre que he fet aquesta recepta mai se m'han format els cristalls de gel, i és més, quan me'l volia menjar, només calia treure'l del congelador i posar-hi la cullera directament, perquè no cal prèvia descongelació, queda molt cremós, i tot això, sense màquina de fer gelats!!! Un recepta a tenir en compte, ja veieu!
Ingredients:
- 2 fulles de gelatina
- 200 g de xocolata amb llet amb aroma a taronja (utilitzo la de l'Hacendado)
- 2 cullerades de mantega
- 400 ml de nata del 35% MG
- 100 ml licor de taronja (Cointreau)
Preparció:
1. Posar en aigua freda les fulles de gelatina, per hidratar-les.
2. Trossejar la xocolata i desfer-la al microones amb la mantega, vigilant que no es cremi! Quan falti poc perquè quedi tota desfeta, remeneu amb una cullera, i amb la temperatura que manté s'acabarà de desfer.
3. Escalfar, uns segons al microones, el licor de taronja, i desfer allà les fulles de gelatina hidratades i escorregudes.
4. Afegir, al bol on tenim la xocolata desfeta, el licor de taronja amb la gelatina i la nata (no cal muntar-la).
5. Barrejar bé perquè s'integrin tots els ingredients i posar la mescla en un tupper directament al congelador (vigileu que estigui a una temperatura ambient, no poseu res calent al congelador!!!)
6. Esperar unes hores, perquè agafi consistència de gelat....i a disfrutar de l'estiu!!!
Ja veieu que no té cap misteri, són ingredients que estan a pràcticament totes les cases, i el paladar us ho agrairà!!
BON PROFIT!!
Doncs recepta apuntada, que el gelat de xocolata és el meu preferit!! Segur que és una delícia!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Me has conquistado con esta receta, me quedo de seguidora y volveré a ver que preparas mañana.
ResponderEliminarPásate por mi blog cuando quieras y recoge un premio el que más te guste, te dejo el enlace para que lo recojas cuando quieras.
http://cocina-trini.blogspot.com/2011/05/premios.html
un helado rico rico y facil y como bien dices lo tenemos todo en casa a ver si me da tiempo.
ResponderEliminarBuen finde y hasta septiembre
peto
miquel
Roser, vaya helado rico, me ha encantado y además se hace en un momento y a disfrutar.
ResponderEliminarBesos,
Quina idea mes bona, aixó de no haver d'anar remenant.
ResponderEliminarApuntat a pendents.
petonets.
Qué buena pinta, no se me habría ocurrido lo del cointreau, pero me lo anoto, que le tiene que dar un punto delicioso.
ResponderEliminarUn besito y feliz sábado.
Ostres ostres!! la poso directament a pendents, m'encanta la combinació taronja-xocolata i a sobre un gelat tan miraculós que no s'ha de remenar pels cristalls ni res... nena, és un un tresor aquesta recepta! De vegades compro xocolata amb llet a l'aroma de maduixa, marca consum, que potser també serviria!!petonet!
ResponderEliminarQue helado más rico, me gusta esa cremosidad que se adivina. Me lo llevo, un besote y buen domingo.
ResponderEliminarNo he tastat mai aquesta llet amb xocolata i taronja de l'Hacendado, ja la buscaré ;)
ResponderEliminarSuposo que la gelatina deu ajudar a que no es formin cristalls...
He estat tot el mes desconnectada dels blogs, ara ja he acabat l'stage i me'n vaig de vancances, així que vinc a desitjar-te bon estiu!
Tu no fas vacances?
Que bo que sembla!! I amb el toc de licor, encara més! Em sobta que posis gelatina; no he fet mai gelat però me llegit moltes receptes i no n'havia vist cap encara una que portés aquest ingredient.
ResponderEliminarSalutacions.