He de donar les gràcies per aquesta recepta a la Neus de Cocinando con Neus per aquest postre tan deliciós!!
Sincerament, us he de dir que jo mai he estat una persona fan de les llaminadures, poques n'havia comprat durant la meva infantesa, però per no sé quina raó, actualment m'apassionen els núvols (nubes), en menjaria constantment, per això mai en puc tenir a casa. Només en compro de tant en tant per donar-me un plaer, i amb la resta elaboro alguna recepta.
Com que és temps de gelats, que millor que un gelat amb el gust peculiar dels núvols! És una recepta deliciosa, on no podreu parar de menjar-ne però que quan s'hagi acabat, s'ha acabat, així que un cop l'any cal donar-nos un (i molts més) capritxets. Potser a vegades ens en donem massa de capritxets, però per això estan tots aquests aliments, disponibles per enganxar-nos-hi!!
A l'atac!!
Ingredients:
- 150 g de núvols
- 150 ml de llet
- 200 g de nata 35% MG
Preparació:
1. Montar la nata, sense afegir-hi sucre, i reservar-la a la nevera.
2. Escalfar la meitat de la llet en un cassó i anar introduint els núvols mentre es van desfent dins la llet, fins que quedi un líquid homogeni i una mica espès.
Els núvols es desfan en contacte amb la llet calenta perquè estàn elaborats, principalment, de gelatina, i la gelatina quan entra en contacte amb un líquid calent es desfà.
3. Barrejar-hi la resta de la llet i deixar atemperar la mescla. Un cop tebi introduirem la nata muntada amb molt de compte, vigilant que tot quedi ben homogeni i d'aspecte espongós.
4. Congelar unes hores i servir.
Vaig fer servir un motlle en forma de cor perquè em va semblar original per la presentació, però segurament no podreu arribar ni a fer una foto!! Així que, addictes als núvols, aquesta recepta va per vosaltres!!
QUE APROFITI!!...i compte amb l'empatx!!
Un cop està congelat i el deixeu descongelar a la nevera, us quedarà amb una textura gelatinosa, més semblant a un flam però deliciós igualment!
ResponderEliminarOstres que original! a mi els núvols no em tiren molt ara, però és que vaig tenir un passat a l'infantessa on me'ls menjava com pipes! jeje
ResponderEliminarEl tastaria per recordar vells temps, aixs....
Petonsss
buen helado y original y que los que les gusten las nubes seguro que probaran,presentacion muy buena
ResponderEliminarpeto
miquel
sí, sí sí!!! em considero adicta a les xues! qualsevol classe de xuxes, així que aquest geslat és ideal!!!! petonets artista
ResponderEliminarMe chiflan las nubes! soy poco gomonolera pero las nubes sí, sí!! y en helado, qué pasada...
ResponderEliminarA mi em passa com a tu que no era gaire de xuxes i ara tampoc...només si els meus nebots en mengen,jo pico, je, je, je...Però, malgrat tot, provaria el gelat.
ResponderEliminarMolt original!!! A casa n'hi ha dues adictes als núvols. Ja tinc una sopresa per l'Annie...
ResponderEliminarNo m'hauria imaginat mai que es pogués cuinar amb els núvols... Molt creatiu!
ResponderEliminarPero que requetebueno tiene que estar ese helado ,hummm ,las nubes me encantan
ResponderEliminarbesinos
Uauuuuuuuuu, no ho hagués dit mai que es podia fer un gelat de núvols, molt original, però molt!
ResponderEliminarPetons.
Ummmmm quina delícia Roser!!! m'encanten els núvols, així que aquest gelat és ideal!!! me l'apunto!!jiji =)
ResponderEliminarPetonets guapa! Helena
Después de probar esto si que podríamos decir a que huelen las nubes y a qué saben.
ResponderEliminarme encanta la idea, yo soy de las que coge un paquete de nubes y se lo baila de una sentada.
Besitos
Aquí una altra fan de les xuxes. A mi m'agraden totes, però els núvols no sé que tenen que des de sempre m'encanten!!
ResponderEliminarQuè original el gelat! Això ho haure de provar. Tenc una recepta pendent per fer d'un pastís amb núvols, a veure si m'animo a fer el gelat i el pastís!
Petons!
Jo, una altre adicte als núvols i a les xuxes en genaral...jajaja
ResponderEliminarSegur que provare aquest gelat ( em sembla que hipercalóric!!! ) Pero un día es un día.
Petonets