Avui un altre aperitiu, que m'encanten per menús formals - informals!!
Aquest el vaig veure al "CanalCocina", el meu canal de televisió preferit! I em va semblar molt original i diferent, així que vaig provar de fer-lo i em va encantar! Això si, acompanyeu-ho amb salses, que s'ha de sucar!!
Apunteu!
Ingredients:
- 1 paquet de raviolis 4 formatge de buitoni
- oli
PER LA SALSA PESTO:
* un bon grapat de fulles d'alfàbrega
* 100 ml oli oliva
* un grapat de pinyons
* un grapa de parmesà
* 25 ml d'aigua (si cal)
PER LA SALSA DE TOMÀQUET PICANT:
* 50 g de ceba tallada
* 40 g de pebrots verd i vermell
* 400 g de tomàquet natural triturat
* bitxo en pols (al gust)
* sal i sucre
* oli
Preparació:
1. Primer farem la salsa pesto, batent tots els ingredients amb la batedora. Ens quedarà una salsa espesa que reservarem a la nevera.
2. Per la salsa de tomàquet picant, sofregirem a una paella amb oli la ceba i els pebrots ben picats. Un cop estovats, hi afegirem el tomàquet, la sal, el sucre i una mica de bitxo en pols. Deixarem coure uns 5-10 minuts, per tal que evapori una mica l'aigua i triturarem. Corregim de sal, i picant, si cal, i ho reservem.
3. Finalment, posem oli a un cassó i quan aquest agafi temperatura anem tirant els raviolis frescos de formatge a grapats. Quan veiem que pugen i començen a agafar color (és molt ràpid), els posem en paper absorvent.
4. Presentem el plat amb els raviolis de formatge fregits i les dues salses al voltant!
I a sucar!
Apunteu-la que aquesta és fàcil i ràpida!!
Que profiti!!
Qué rápido y qué rico...
ResponderEliminarTengo que probarlo este fin de semana.
Me ha gustado un montón
Molt fàcil de fer, no? són les receptes que m´agraden a mi, je, je,je...
ResponderEliminarPues nunca había visto yo los raviolis fritos. Tomo nota
ResponderEliminarBesitos
que original! els raviolis arebossats els he tastat i estan boníssims! ara serà qüestió de tastar la teva recepta!!! molts petonets i bon cap de setmana
ResponderEliminarDoncs Judith, m'apunto això dels raviolis arrebossats perquè no n'havia sentit a parlar mai i m'entusiasma la idea!! petons
ResponderEliminarRoser ,que receta mas buena y esas salsas tienen una pinta estupenda
ResponderEliminarbesinos
Que curios, m'encanta la idea d'aperitiu. ho apunro a pendents...
ResponderEliminarPetonets
ni raviolis fritos ni rebozados asi que a pendientes
ResponderEliminarbon capa de setmana
peto
miquel
Quina recepta més original, no he provat mai de fregir la pasta... i queda cuita sense bullir-la primer?
ResponderEliminarA casa no som gaire de fregits, però ja et dic jo que això ho provaré! ;)
Gemma, queda cuita, i en menys d'un minut!! és molt ràpida. La tires directament de l'envàs al cassó amb oli ben calent, i quan els raviolis floten i començen a agafar color ja els pots escòrrer! A mi tampoc m'agraden els fregit però l'avantatge d'aquest és que no té gust a fregit perquè no li dóna temps d'absorvir l'oli!! I queda cuit, t'ho asseguro!! petonets
ResponderEliminarQuina cosa més original, ho haurem de provar!!!! Ais, no saps com trobo a faltar el canal cocina, a casa mons pares el teníem i estava viciadíssima! jajajaja
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Avui he conegut el teu bloc i m'has sorprès amb aquests raviolis fregits que a casa posaré en pràctica, els meus fills són uns gran amants de la pasta.
ResponderEliminarMmmmm! Quines ganes de sucar.
ResponderEliminarI quina manera més original de presentar uns raviolis! Me l'apunto.
Petonets!
Anna
Jo he fet la pasta arrebossada però per una amanida, em sembla, com tu dius, una recepta molt original i que pot agradar a tothom!
ResponderEliminarPetonets.