No sé si mai us he explicat que el meu pare té una vinya amb 150 arbres presseguers, de 3 varietats, els d'aigua (que ja han sortit), els blancs (que ja s'estan acabant) i els grocs (que són els que estan arribant i serveixen per fer mermelades i almívar).
Quan arriba l'estiu ja tremolo. Perquè sé que m'alimentaré a base de prèssecs, i és que en té tants que no ens els podem acabar i els hem de regalar o se'ls acaben menjant els animalons, que també han de viure!
Aquest any, al tenir més temps, he decidit organitzar-me i fer receptes per tal que es conservin més temps i ens els poguem menjar de diferent manera que no sigui el prèssec sol en si, que sol solet està més bo que mai ehh, no us penseu!
Per això, aquest dies, aniré penjant receptes amb prèssecs perquè tothom els pugui disfrutar!
Ingredients:
- 500 g de formatge fresc desnatat
- 4 prèssecs de varietat blancs (els de la foto)
Preparació:
1. Pelar els prèssecs i triturar'ls junt amb el formatge fresc.
Qui vulgui sucre en pot posar, jo no ho he fet perquè ho vaig considerar suficientment dolç, però això va a gustos!
Aquesta recepta és ideal entre hores, pel migdia o per berenar. Perquè et deixa ple fins el proper àpat! Proveu-ho!!
Que aprofiti!!
Roser un postre muy rico y ligero
ResponderEliminarbesinos
Quin goig poder gaudir d´aquests pressecs, sens dubte una recepta sencilla, sana i de temporada. Petons i bon diumenge.
ResponderEliminarSi tens sobreproducció de préssecs a la Bordeta n'acceptem uns quants encantats! jejeje
ResponderEliminarAquest batut deu ser boníssim!!
Petonets
Sandra
Quina sort! acabats de collir. El batut deu estar realment deliciós.Amb el que m´agraden els préssecs!.
ResponderEliminarUna suerte poder disfrutar del aroma y sabor natural de los pressec y poder cogerlo en su punto optimo de maduracion, el gusto que desprende es unico.Buena idea este batido y espewrademos las proximas recetas
ResponderEliminarbona setmana
petons
miquel
Quina bona idea m'has donat!! Aquesta setmana la faig segur!!! ha de ser booooo boooo
ResponderEliminarPues aunque a tí te agobie el tema de los melocotones del papá, no te imaginas cuanto te envido, me encantan, Mi papi lo que tiene son naranjos y cuando llega la temporada, no veas lo riquñisimas que están,
ResponderEliminarEse batido que has preparado me encanta,Roser.
Besitos
Disposar de fruita pròpia és tot un luxe, i a més tu pots triar entre diferent varietats de préssec!
ResponderEliminarUn batut ben nutritiu i natural, si senyora ;)
Petonss
Que bons els pressecs, i acabats de collir, encara mes. Si vols fer melmelada, et convido a fer la que tinc penjada al blog. T'encantará...
ResponderEliminarPetonets
Que refrescant i lleuger i fàcil! Perfecte per aquests dies de tanta calor.
ResponderEliminarHo provaré però amb alguna altra fruita ja que el préssec no és de les meves preferides.
Salutacions.
Bon dia guapa! què veig? que teniu molts prèssecs??? doncs ja m'en pots enviar uns quants!!! ;P el batut és bonísssssssim. Petonets
ResponderEliminarPerò gràcies als vostres elogis valoro molt més el fet de poder tenir prèssecs frescos!
ResponderEliminarGEMMA, el meu pare també fa mermelada i prèssec en almíver per tot l'any! Li agafo del seu rebost.
ROSER, prova-ho amb mango, està realment deliciós també, o mango i síndria (la síndria als batuts li dóna un toc molt bo)
No us he dit la textura que té però és semblant a un iogurt grec, molt cremós, és realment bo!
Jo també m'ofereixo a menjar prèssecs!!!!!!!!!!
ResponderEliminarVes donant idees que ara és temps de bons prèssecs.
Petons.
Y andan que no cambian cuando los tienes en casa, nada que ver.Te ha quedado con una presentación super. Un besote.
ResponderEliminarësb el que té tenir fruiters o horta, que quan arriba lel pic de la producció arribes a avorrir-te de cuinar i menjar el producte de temporada.
ResponderEliminarPTNTS
Dolça