Com ja us he dit a l'entrada anterior, he d'aprofitar la temporada per elaborar receptes amb prèssecs, així els podrem disfrutar de maneres diferents.
Doncs aquí teniu una altra recepta, ben senzilla i nutritiva, un flam! La recepta la vaig treure d'un llibre molt antic que tinc del Karlos Arguiñano, però l'he adaptat una mica al tipus de prèssec que tenia, ja que era del tipus blanc, i és bastant aigüalit. Espero que el proveu i el disfruteu!!
Ingredients (6-8 flams):
- 400 g de prèssecs
- 150 ml de llet
- 4 ous
-4 cullerades soperes de sucre morè
- caramel royal
Preparació:
1. Primer posarem una mica de caramel royal a cada una de les flameres. Preescalfem el forn a 200ºC.
2. Batem la resta d'ingredients i posem la barreja a cada una de les flameres.
3. Coem al forn, al bany maria, els flams durant uns 35 minuts, depenent del forn.
4. Deixem refredar i ja el podem assaborir!
Aquesta foto és un dels prèssecs que té el meu pare, aquest concretament, pesava 400 g!!! Per quan et quedi un budell buit....aquest te'l tapa segur!!
Que rico flan me encantan los flanes y este tiene una pinta de miedo
ResponderEliminarbesinos
Qué delicia!!! y yo haciendo siempre aburridos flanes de huevo..
ResponderEliminarVoy a probar.
Roser, que bo que ha de ser el flam de préssec!!
ResponderEliminarA casa, del préssec de vinya en fem melmelada, en almívar, gelats, pastissos... ja ho veus. ;)
Petons!
oido cocina apuntada esta version tuya,pinta muy bien
ResponderEliminarpeto
miquel
Oye, pues yo nunca he hecho flanes con melocotón y mira que tienen buena pinta, qué ricos.
ResponderEliminarBesitos
uauuuuuuuuuuuuuu! ha d'estar boníssim!!! ja espero les altres receptes!!! m'encnaten els prèssecs!!! ;P petonets guapa
ResponderEliminarAh, doncs no se m'hauria ni passat pel cap, segur que està boníssim.
ResponderEliminarPetons.
Jo també me l´apunto...què bo que deu estar i més amb aquests préssec acbats de collir.
ResponderEliminarMmm delicioós!! aquest prèssec és de concurs, encara més a favor de la teva recepta, segur que va ser boníssim...petonets
ResponderEliminarhttp://yummytummy-aarthi.blogspot.com/
ResponderEliminarUn flam deliciós, i una bona manera de cuinar amb préssecs!
ResponderEliminarque ricura de flanes, los probaré y aprovecho para decirte que me quedo por esta cocina catalana, gracias por visitar la mia extremaña.
ResponderEliminarBesitosssss
Hola Roser pero que cocina tan rica acabo de encontrar y yo sin saber de tu existencia, me encanta este flan, lo encuentro delicioso y fresco, con fruta y el resto de recetas que tienes también, me acabo de hacer seguidora para no perderme las próximas cosas ricas que prepares.
ResponderEliminarUn beso
Gràcies a tots pels vostres comentaris! M'agrada que el trobés original i deliciós, realment ho és,feu la prova!! continuaran les receptes de prèssecs i d'altres...;-)
ResponderEliminarEncantada de veure el teu bloc i estrenar-me amb una de les fruites que més m´agraden, el flam tota una sorpresa, de préssec! i amb l´aspecte que té crida a menjar-ne més d´un.
ResponderEliminarHa estat to un plaer de conèixer una amant ( suposo) del trifasic de bayleys, tot i que encara que soni malament m´he passat al carajillo de bayleys, trobo que li fotent tant allet i poc cafè i licor que és una enganyifa heheehehe.
una abraçada i fins aviat, et segueixo.
mai
Un flan muy original, me quedo como seguidor!
ResponderEliminarroserycon los melocotones de juan font k recetas haces
ResponderEliminarAii Antonio como lo sabes....:D
ResponderEliminarAquest flam ha de ser boníssim i si els prèssecs són com el de la foto el flam és un luxe!
ResponderEliminarM'apunto, que m'encanten els prèssecs!!
Petons!!