Buscar este blog

martes, 16 de octubre de 2012

Musclos a la vinagreta i musclos amb salsa de formatge LINAMAR

La setmana passada vaig rebre 4 kg de musclos vius gallecs, enviats per l'empresa LINAMAR.

Aquest producte ha estat tota una innovació, i és que són mol·luscs vius envasats en atmosfera protectora, que poden estar vius a la teva nevera fins a 10 dies. Estan nets i sense conservants ni additius de cap tipus, amb tota la qualitat i seguretat alimentaria. Inclús els podeu coure al microones dins el seu propi envàs, només cal perforar-lo i es couen amb la seva pròpia aigua. Aquesta tècnica és tota una revolució que et permet menjar marisc fresc fins passats 10 dies. AQUÍ podeu veure els productes que comercialitzen amb aquesta nova tècnica.

Doncs avui us proposo un parell d'idees d'aperitius amb aquest marisc que conté tant de ferro, com ho és el musclo. Un fred, i un calent o tebi. 

MUSCLOS A LA VINAGRETA

Ingredients:

- Musclos vius LINAMAR
- Ceba tendra
- Pebrot verd
- Pebrot vermell
- Sal, pebre, oli


Preparació:

1. Posem els muclos a un cassó tapat, amb una mica d'aigua, i deixem que s'obrin durant uns 5 minuts.

2. Un cop estiguin cuits, deixem el musclo amb una de les valves, l'altra la llençem.

3. Barregem la ceba i els pebrots, tot tallat ben petit, juntament amb la sal, el pebre i un raig d'oli d'oliva. Posem la mescla de la vinagreta sobre cada musclo.

Llest per consumir!

MUSCLOS AMB SALSA DE FORMATGE

Ingredients:

- Musclos vius LINAMAR
- 75 g formatge de cabra
- 100 ml crema de llet
- 50 ml llet
- Sal i pebre


Preparació:

1. Posem els muclos a un cassó tapat, amb una mica d'aigua, i deixem que s'obrin durant uns 5 minuts. Reservem una de les valves amb el musclo.

2. Triturem les llets i el formatge, i salpebrem. Ho escalfem una estona al microones, si volem que la salsa estigui calentona. I l'afegim sobre el plat on tenim els muclos preparats.

Aquesta salsa és molt bona per la pasta, arròs (tipus risotto), verdures... Si us agrada el formatge de cabra proveu-la que al·lucinareu!!

Dos aperitius de temperatures diferents ideals per iniciar un bon àpat.


I vosaltres, amb quin dels dos us quedeu??

Bon profit!

20 comentarios:

  1. Quina gràcia, Roser! Això dels musclos amb verduretes ja ho havia provat, però amb salsa de formatge de cabra no, i em crida l'atenció! T'agafo la recepta per fer-ho un dia d'aquests! Petonets, guapa.

    ResponderEliminar
  2. Jo em quedo amb la primera! però haig de dir que em fa una mica de "iuiu" això dels musclos vius (manies meves, ho se...) ;) Petonets!!

    ResponderEliminar
  3. Et compro el musclos amb vinagreta.... m'encanten. A l'estiu rara és la setmana que no en mangem! Si t'agrada i t'animes proba de fer-li una vinagreta amb vinagre de vi, oli i mostassa Dijon, li don un toc fantàstic.
    Petons. MAR, de EQNME

    ResponderEliminar
  4. La primera recepta és una de les que més m'agrada a l'estiu. L'opció hivernal no le provat però si té formatge...

    Petonets

    ResponderEliminar
  5. Vius??? No m'ho puc creure tants dies que poden aguantar aixi! jejej Els musclos amb la vinagreta m'agraden molt, pero amb salsa de formatge no ho he vist mai! Que original i tenen que estar bonissims!! Petons

    ResponderEliminar
  6. Què bon són el musclos!!! ja sols amb un rajolí de llimona m'agraden, però amb aquesta salseta... ! per a sucar-hi pa!!!

    ResponderEliminar
  7. Roser ,no se por cual decidirme ,me parecen las 2 recetas estupendas ,que ricos son los mejillones verdad?
    besinos

    ResponderEliminar
  8. a la vinagreta els faig, doncs m'agraden molt, pro amb salsa de formatge han d'estar deliciosos

    ResponderEliminar
  9. para mí a la vinagreta por favor, y con una cervecita bien fresquita para acompañarlos,jeje
    Besitos

    ResponderEliminar
  10. Me ha sorprendido la segunda receta, nunca los he probado con salsa de queso. Te tengo que decir que no soy muy amante de los mejillones, pero no rechazo nada. En algo teníamos que diferir, jeeje. Besos

    ResponderEliminar
  11. bien las dos,la primera si que lo he probado pero la segunda con salsa de queso es novedad pàra mi,buena idea
    peto

    ResponderEliminar
  12. Dos buenas recetas de musclos, la segunda no la he probado y sera cuestión de hacerlo por lo original.
    Un beso.

    ResponderEliminar
  13. Que ricos Roser!!! El estilo con queso tiene que estar de vicio, pero a la vinagreta me tientan mas! XDD

    Desde el Caribe vinagreta

    ResponderEliminar
  14. M'apunto a dir-te que no havia vist mai els musclos amb formatge, però amb lo que m'agrada els hauré de provar!
    ptns!

    ResponderEliminar
  15. La salsa de formatge de cabra és el puntasso...uf!

    ResponderEliminar
  16. 10 dies vius a la nevera? Ostres, em sembla genial!
    La combinació amb el formatge és molt interessant, la provaré ;)

    ResponderEliminar
  17. delicioso me gusta la proxima vez que haga los hare como tu
    besos

    ResponderEliminar
  18. Tenen un apintya fantàstica!!!
    M'apunto la recepta!
    UNa abraçada i ja et dic que m'aniré passant!

    http://www.lamevaprimeracuina.blogspot.com.es/

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!