Aquesta entrada és per agrair a l'empresa PESCASANA (COCINOYO) l'entrega de la fideuà de peix i de l'arròs negre. Dos clàssics que, de tant en tant, elaborem durant els caps de setmana. Però segur que a vegades us agradaria que el plat es fes sol. Doncs aquest producte és una bona elecció.
Avui en concret presento la recepta que he elaborat amb la fideuà: un clàssic que PESCASANA ens prepara a punt per cuinar, de la manera més natural i d'una alta qualitat. Treballen perquè tinguis més temps lliure, perquè encara que ens encanti cuinar (sino, no tindriem un bloc), a vegades també ens agrada que ens cuidin, i cuinin.
Ingredients (per a 2/3 persones):
- Fideuà de peix PESCASANA
- Pebrots del piquillo en conserva
- Allioli
- Oli d'oliva HOJIBLANCA
- Julivert
Preparació:
1. Posem a bullir el contingut del caldo amb el peix en una paellera. A part, daurem els fideus a una paella amb una mica d'oli.
2. Quan el caldo bulli, afegirem els fideus daurats i deixarem coure a foc mig-fort durant 13 minuts aproximadament, fins que el caldo s'hagi evaporat.
3. En un plat, posarem una base de pebrots del piquillo en conserva, i a sobre hi afegirem la fideuà amb allioli i una mica de julivert picat!
Un plat senzill, fàcil, sense complicar-nos massa, simplement, donant-li el nostre toc personal.
I és que la vida és bonica, però complicada, i si algú ens ajuda a fer-la més fàcil, perquè no aprofitar-nos-hi?
Gràcies de nou a PESCASANA i....
...Bon profit!
Que bo, Roser! I, sobretot, quina presentació més divertida! M'agrada molt. Petons i bon pont, si en fas!!
ResponderEliminarRoser ,estupendo , un plato normal tu lo haces de lujo con tu presentacion
ResponderEliminarbesinos
Hola Roser guapa tu
ResponderEliminarTe molt bona pinta, no he probar mai aquests tipus de menjar en conserva
mil petonets Susanna
Quina bona presentació! I que fàcil! Petons
ResponderEliminarLa presentació és estupendísimai si a més dius que és bo!
ResponderEliminaruummmm m'encanta la fideuà Roser!!! després del sushi, és el meu menjar preferit!jajaja =)
ResponderEliminarT'ha quedat genial
Petonets
Quanta raó... A mi també m'agrada que em cuinin! I cuidin (que molts cops, va lligat)!
ResponderEliminarPEtonàs!
Hola Roser ..nunca la he probado pero se ve preciosa en el envase ...es muy sugerente .BICOS
ResponderEliminarno habia visto esta marca ni su original emvase,pero si el contenido es para hacer esta estupenda receta bienvenido sea
ResponderEliminarpeto
Es genial Roser, molt ben presentat.
ResponderEliminarmes zencill i bo imposible.
ResponderEliminarPara cuando se tiene prisa más sencillo no puede ser y seguro que además esta buenísima.
ResponderEliminarAcabo de conocer tu blog y me gusta mucho. Me quedo de seguidora y te invito a que visites el mío.
Un abrazo
Hem aterrissat al teu blog pel teu comentari i t'hem de dir que ens agrada molt!!
ResponderEliminarPer aquells dies que no tenim temps és una bona pensada!!
ptns!!
Sempre va bé tenir aquests recursos per un dia que no tens temps de cuinar. I si és de qualitat, molt millor, oi?
ResponderEliminarLo que no inventen...yo no suelo comprar productos de este tipo, porque siempre tengo tiempo para cocinar, pero la verdad es que tiene una pinta magnífica. Besos
ResponderEliminar