Buscar este blog

jueves, 11 de octubre de 2012

Fideuà de peix PESCASANA

Aquesta entrada és per agrair a l'empresa PESCASANA (COCINOYO) l'entrega de la fideuà de peix i de l'arròs negre. Dos clàssics que, de tant en tant, elaborem durant els caps de setmana. Però segur que a vegades us agradaria que el plat es fes sol. Doncs aquest producte és una bona elecció.

Avui en concret presento la recepta que he elaborat amb la fideuà: un clàssic que PESCASANA ens prepara a punt per cuinar, de la manera més natural i d'una alta qualitat. Treballen perquè tinguis més temps lliure, perquè encara que ens encanti cuinar (sino, no tindriem un bloc), a vegades també ens agrada que ens cuidin, i cuinin.

Ingredients (per a 2/3 persones):

- Fideuà de peix PESCASANA
- Pebrots del piquillo en conserva
- Allioli
- Oli d'oliva HOJIBLANCA
- Julivert


Preparació:

1. Posem a bullir el contingut del caldo amb el peix en una paellera. A part, daurem els fideus a una paella amb una mica d'oli.

2. Quan el caldo bulli, afegirem els fideus daurats i deixarem coure a foc mig-fort durant 13 minuts aproximadament, fins que el caldo s'hagi evaporat.

3. En un plat, posarem una base de pebrots del piquillo en conserva, i a sobre hi afegirem la fideuà amb allioli i una mica de julivert picat!

Un plat senzill, fàcil, sense complicar-nos massa, simplement, donant-li el nostre toc personal.

I és que la vida és bonica, però complicada, i si algú ens ajuda a fer-la més fàcil, perquè no aprofitar-nos-hi?


Gràcies de nou a PESCASANA i....

...Bon profit!

16 comentarios:

  1. Que bo, Roser! I, sobretot, quina presentació més divertida! M'agrada molt. Petons i bon pont, si en fas!!

    ResponderEliminar
  2. Roser ,estupendo , un plato normal tu lo haces de lujo con tu presentacion
    besinos

    ResponderEliminar
  3. Hola Roser guapa tu

    Te molt bona pinta, no he probar mai aquests tipus de menjar en conserva

    mil petonets Susanna

    ResponderEliminar
  4. Quina bona presentació! I que fàcil! Petons

    ResponderEliminar
  5. La presentació és estupendísimai si a més dius que és bo!

    ResponderEliminar
  6. uummmm m'encanta la fideuà Roser!!! després del sushi, és el meu menjar preferit!jajaja =)
    T'ha quedat genial
    Petonets

    ResponderEliminar
  7. Quanta raó... A mi també m'agrada que em cuinin! I cuidin (que molts cops, va lligat)!

    PEtonàs!

    ResponderEliminar
  8. Hola Roser ..nunca la he probado pero se ve preciosa en el envase ...es muy sugerente .BICOS

    ResponderEliminar
  9. no habia visto esta marca ni su original emvase,pero si el contenido es para hacer esta estupenda receta bienvenido sea
    peto

    ResponderEliminar
  10. Para cuando se tiene prisa más sencillo no puede ser y seguro que además esta buenísima.
    Acabo de conocer tu blog y me gusta mucho. Me quedo de seguidora y te invito a que visites el mío.
    Un abrazo

    ResponderEliminar
  11. Hem aterrissat al teu blog pel teu comentari i t'hem de dir que ens agrada molt!!
    Per aquells dies que no tenim temps és una bona pensada!!
    ptns!!

    ResponderEliminar
  12. Sempre va bé tenir aquests recursos per un dia que no tens temps de cuinar. I si és de qualitat, molt millor, oi?

    ResponderEliminar
  13. Lo que no inventen...yo no suelo comprar productos de este tipo, porque siempre tengo tiempo para cocinar, pero la verdad es que tiene una pinta magnífica. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!