Avui un postre moooolt llaminer, per a xocoaddictes! Un brownie amb un frosting de crema de formatge que, jo em quedo amb el frosting i us deixo amb el brownie! jeje
Aquesta recepta ja l'he fet tres vegades, i sempre m'ha quedat molt bo, això si, atipa com un dimoni!!
Un altre dia vaig provar de fer el brownie de xocolata blanca amb els mateixes quantitats, canviant la xocolata negra per blanca. Quin desastre!! Però com dels errors s'aprèn, us aconsello per experiència que no intenteu fer la mateixa recepta amb xocolata blanca. Així que us deixo la recepta vàlida, la bona. I us l'acompanyo, enlloc del clàssic gelat de vainilla o nata, d'un frosting que hi caurà el menys llaminer!
Ingredients (motlle 22-24 cm):
- 200 g xocolata per fondre
- 175 g mantega
- 250 g sucre
- 125 g farina
- 3 ous
- 100 g nous
PEL FROSTING:
- 200 g sucre glaç
- 75 g mantega
- 30 g cacao en pols (també val Nesquik, Colacao)
- 150 g formatge per untar (tipus philadelphia)
Procediment:
1. Posem un cassó al foc, al bany maria, amb la xocolata a trossets i la mantega, fins que es fongui tot.
2. Quan estigui fos, separem del foc i hi afegim el sucre fins que quedi ben incorporat, la farina i els 3 ous un a un. Finalment hi afegim les nous, remenem bé i ho afegim a un motlle d'uns 22-24 cm de diàmetre. Ho coem al forn preescalfat a 170 ºC durant uns 30 minuts.
Quan punxem el mig del brownie amb un ganivet, aquest ha de sortir lleugerament humit.
3. El reservem fora del forn perquè es refredi.
4. Pel frosting, posem en un recipient tot els ingredients i batem amb unes varetes fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats.
5. Cobrim el brownie amb el frosting.
Si volem, decorem amb encenalls de xocolata, atmetlles caramelitzades, lacasitos.......
Bo no, el següent!
No apte per dietes!!!!!
Bon profit!
ha ha ha! No és de règim, no, però té una pinta...un golafreria fantàstica, Roser! Jo saps què et dic, que en mossego un troç! Original, això del frosting de formatge. Petons!
ResponderEliminarEstic esmorzant i me'n menjaria un ara mateix...
ResponderEliminarNani
T'ha quedat deliciòs amb aquest frosting... petons
ResponderEliminarMmmmm que rico!!!!!! i ademés bonic, ho té tot je je je.
ResponderEliminarPetons, Sandra.
OHHHHHHH!!!!!!!!!!! No se quèem passa últimament que m'ompliria de coses d'aquestes!! Em dec estar fent jove! ;) Una pinta genial, Roser! :D
ResponderEliminarEt volia deixar el frosting i quedar-me el brownie, però que porta cacau. Bufffs!! Ho sento pero no comparteixo cap part me'l quedo senser jejeje... Boníssim!!!!
ResponderEliminarPetons
nenita que rico postre o merienda, yo a diferencia tuya me quedo con el fronting y con el brownie jeje. Besitos
ResponderEliminarRoser ,que pinta tiene ese brownie acabo de comer pavo a la plancha y me esta apeteciendo hincarle el diente jajaja
ResponderEliminarbesinos
Això hauria de ser el vuité pecat capital!! Que bó!! La barreja del brownie i una crema de formatge per sobre.... nyam!! Ara que acabem de dinar, no aniria gens malement un troç per fer postres.
ResponderEliminarPetonets. Mar de EQNME
yo vui un trocet que bo
ResponderEliminarMenudo postre, una lujuria ;)
ResponderEliminarBesos
Ostres amb aquest frosting m'has deixat llepant-me els bigotis Roser!! Deixa estar la xocolata blanca... aquest hi escau de conya! Això em fa recordar que m'apunti al front que compri la terrina de formatge d'untar amb xoco el pròxim cop que passi pel super....
ResponderEliminarPetons!
El frosting con queso...riquisimo Bss
ResponderEliminarQué rico tiene que estar con ese frosting, Roser...
ResponderEliminarHay ahora un Philadelphia con chocolate que también tiene que quedar buenísimo para este brownie.
Peligrosísimo para los kilos, jajaja.
Besotes.
pero que son de ricos estos brownie asi con el frosting lo hacen mas gustoso y agradable.perfecto
ResponderEliminarpeto
Yo no soy choco adicta pero me puedo llevar un trocito, verdad, es que con esa cremita de queso tiene que está para morirse chiquilla
ResponderEliminarBesitos
Nena que booooo, si l'has fet més d'una vegada és que ha d'estar d'escàndol !!!!! Moltes gràcies per la recepta. Petonets
ResponderEliminarPer llaminers de veritat! Té una pinta deliciosa, recepta apuntada!
ResponderEliminarAra mateix en menjaria un bon tall per esmorzar, je je je....
Yo creo que apto para dietas sí que es, pero de las de engordar, ja ja ja. Riquísimo y todo está en la cantidad, que hay que limitarse.
ResponderEliminarUn besito
Hombre, de dieta dieta no es, pero no pasa nada que ahora nos vamos a forrar con los jerseys jajaja Buenísimo ehh!
ResponderEliminarbesazos
Fa molt bona pinta i la decoració és molt xula.
ResponderEliminarPetons.
què bo el brownie amb aquest frosting!
ResponderEliminarQué rico Roser, tengo los jugos gástricos pidiendo a gritos un trozo, ¿o será mi mente? Yo hice el otro día uno pero con el queso dentro y parece que tuvo éxito aunque a mi no me encantó. Me apunto tu receta. Un beso
ResponderEliminar