Si, quan sobra menjar, el congelo. No es pot llençar res!! Però com que jo tinc un congelador, i muns pares 3, quan a mi no m'hi cap, ho deixo a casa seva.
10 mesos han passat fins que, un dia, buscant una bossa de mongeta tendra, em vaig topar amb dues bossetes que semblava que eren de carn picada. Les miro bé i penso, això no és la carn d'olla que va sobrar de Nadal??
Doncs si, des de fa 10 mesos que tenim dos bossetes de carn d'olla que vam guardar per fer croquetes, lasanya, canelons....durant la resta de l'any. Una mica més i empalmem amb el Nadal del 2012!!
Només puc dir que hi vaig donar un bon ús, ja que tothom que les va tastar em va felicitar i demanar més! Us haureu d'esperar un parell de mesos......total, què són davant dels 10 anteriors!
Ingredients:
- Carn d'olla triturada
- 40 g farina per croquetes SANTA RITA
- 340 ml llet
- 340 ml llet
- Farina, ou i pa ratllat per arrebossar
- Oli de girasol per fregir
Procediment:
1. Posem en un cassó la llet i la farina, ho remenem bé, perquè no es formin grumolls, i ho deixem al foc fins que bulli. Deixarem coure a foc lent durant 7 minuts perquè es cogui la farina.
2. Apartem el cassó del foc i afegim la carn d'olla. Ho remenem bé i ho evoquem a un recipient per tal que es refredi i puguem formar les croquetes.
3. Un cop la farsa està freda i compacte, formem les croquetes i les passem per farina, ou i pa ratllat.
4. Seguidament les fregim en l'oli ben calent perquè es daurin per fora, ja que la farsa ja està cuita.
Per llepar-se'n els dits!
Jo les vaig acompanyar amb mermelada de pebrot vermell, però no cal!!
Bon profit!
Procediment:
1. Posem en un cassó la llet i la farina, ho remenem bé, perquè no es formin grumolls, i ho deixem al foc fins que bulli. Deixarem coure a foc lent durant 7 minuts perquè es cogui la farina.
2. Apartem el cassó del foc i afegim la carn d'olla. Ho remenem bé i ho evoquem a un recipient per tal que es refredi i puguem formar les croquetes.
3. Un cop la farsa està freda i compacte, formem les croquetes i les passem per farina, ou i pa ratllat.
4. Seguidament les fregim en l'oli ben calent perquè es daurin per fora, ja que la farsa ja està cuita.
Per llepar-se'n els dits!
Jo les vaig acompanyar amb mermelada de pebrot vermell, però no cal!!
Bon profit!
Aquestes croquetes tenen que estar tant delicioses.... No fallen!! petons
ResponderEliminarDeliciosas, seguro!
ResponderEliminarBs
Son de las más ricas que se pueden comer!! Besos :)
ResponderEliminarHay que recuperar las recetas de las iaias que sin duda son las que más saben, sobre todo a la hora de aprovechar sobras. Estas croquetas seguro están riquísimas.
ResponderEliminarJUEGO DE SABORES
Las mejores..sin lugar a dudas!! Bss
ResponderEliminarAins, a veces en el fondo del congelador hacemos grandes descubrimientos, jajajaja
ResponderEliminarSe ven muy ricas las croquetas
Besitos
Roser ,di que si ,no se puede tirar nada ,con esas sobras que nos quedan se pueden hacer comidas tan interesantes como estas croquetas que te quedaron de lujo
ResponderEliminarbesinos guapa
Roser, si són croquetes de la iaia, sens dubte han de ser exquisides.
ResponderEliminarEls meus fills diuen que no hi ha millor croquetes que les que fa la iaia.
Me mare també les fa sempre de la carn de l'olla i que bones que arriben a ser!!!
ResponderEliminarSi es que el congelador fue un gran invento. Riquísimas croquetas. Besiños.
ResponderEliminarMIra amb unes croquetes aicí em fas venir ganes de menjar carn i tot ee (i mira que no en menjo) jejeje. Han d'estar bonissimes!!
ResponderEliminarUNa abraçada!
Aquestes Croquetes de carn d'olla tenen de ser boníssimes!!!
ResponderEliminarSí que han de ser bones, ja ho crec! El problema és que les croquetes són una mica entretingudes de fer i.... desapareixen en un moment!!!! A casa voldrien menjar-ne més sovint però sempre els dic que "lo bo es fa esperar!"
ResponderEliminarPetons
Sabies que les croquetes són un dels meus plats preferits? M'encanten! Una abraçada!
ResponderEliminarLes croquetes de carn d'olla sempre són una explosió de sabors. Com tu, a casa tampoc no llencem res1 Però el congelador és petit i de vegades s'han d'inventar idees. Molt bones, aquestes croquetes!!!
ResponderEliminarbonissimas
ResponderEliminarNo poden fallar, èxit assegurat!
ResponderEliminarMarta
Sigue buscando en el congelador!! A ver qué encuentras!!! jajjaja Dicen que el que guarda halla... a ti te vino fenomenal para preparar estas ricas croquetas
ResponderEliminarAbrazos y buen fin de semana
Jo... Les croquetes de carn d'olla són d'aquelles coses que no he menjat gaire vegades però que m'encanten! :D
ResponderEliminaraprofita aquest nadal i guarda una mica de carn d'olla per fer-les durant tot l'any!! són impresionants! No te'n penediràs!
Eliminarson buensisimas estas croquetas
ResponderEliminarbon cap de setmana
peto
Son estas recetas de aprovechamiento las que más me gustan, qué delicia. Cari, que nos han dado el mismo premio, jejeje... enhorabuena guapa. Besos
ResponderEliminarRoser!!! quina delícia de recepta noia. Només puc dir una cosa IN-SU-PE-RA-BLES!!jajaja... Petonets maca
ResponderEliminarOstres, je je je... gairebé empalemu amb els canelons del 2012 :)
ResponderEliminarI ñes que les croquetes de carn d'olla són delicioses!
Unes croquetes destinades a triomfar sempre a taula. Cuina d'aprofitament autèntica!
ResponderEliminarBon cap de setmana,
Nani
Me les menjo de dos en dos!
ResponderEliminarEn vaig provar una vegada i em van agradar moltíssim, i amb la mermelada de ben segur que milloren.
ResponderEliminarUna abraçada