Buscar este blog

domingo, 30 de septiembre de 2012

Piruletes de parmesà

L'aperitiu d'avui és un clàssic modern, dels d'avui en dia, que sorprenen als invitats, amb els 5 sentits.

A qui li encanti el formatge, li encantarà aquesta recepta. Qui no li agradi, no cal ni que se la miri, perquè l'ingredient únic que la composa és, bàsicament, parmesà.

Ingredients:

- Parmesà
- Pipes, sèsam, pebre vermell, tabasc (per decorar)


Procediment:

1. Ratllarem formatge parmesà sobre un paper de forn. Posarem un escuradents, fent la funció de pal de piruleta, i ho courem al forn a 200ºC fins que el formatge agafi un to daurat.

 Si volem afegir-hi pipes o parmesà, ho hem de fer abans d'introduir-lo al forn. Si hi volem posar pebre vermell i/o tabasc, per fer-lo picant, ho haurem d'afegir una vegada surti del forn.


2. Ho deixem refredar i ja estarà llest per degustar.


Fâcil i divertit!!

Bon profit!

24 comentarios:

  1. I tant! Ben fàcils! I es poden decorar amb multitud de coses! A mi m'agraden molt amb orenga... he he. Bona proposta, Roser! petons

    ResponderEliminar
  2. Hola Roser guapa tu

    Queden molt maca i atractives a la taula

    mil petonets Susanna

    ResponderEliminar
  3. Les he fet iguals però sense el sèsam negre ni el pebre vermell. M'apunto la idea, que així encara han de quedar més gustoses i molt més vistoses!

    ResponderEliminar
  4. m'encanta aquesta recepta, si t'agrada el formatge, genial.

    ResponderEliminar
  5. Roser a mi como me encanta el queso las encuentro ademas de muy resultonas ,deliciosas
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  6. Molt bona proposta... i mi m´agraden amb orenga.

    ResponderEliminar
  7. Aquestes alguna vegada les he fetes, encara que les de pebre vermell no les he tastat...Me les apunto!!
    Un petonet

    ResponderEliminar
  8. Jo sóc de les que m'agrada el formatge i si és parmesà, millor, o sigui que me l'apunto!

    ResponderEliminar
  9. Pues sí, sorprenden! yo no las he preparado nunca pero me parecen fantásticas.

    besos guapa

    ResponderEliminar
  10. com m'agrada aquest aperitiu! primer xq m'encanta el formatge i segon peruqè queda molt bé! Petons

    ResponderEliminar
  11. M'agrada molt aquesta proposta. Ben original i bo!!
    Petons

    ResponderEliminar
  12. Hace unos días fui a una boda y en el aperitivo pusieron estas piruletas ¿No las habrías hecho tú? ;)

    Abrazos y buena semana

    ResponderEliminar
  13. Fàcil i divertit!!

    Ja se com acaben aquest aperitius, amb un bon àpat i un trifàsic de Baileys..jejeje

    Ptons.

    ResponderEliminar
  14. Em guardo aquesta recepta per quan vinguin els meus amics, que fa una bona pinta! I el formatge sempre sol agradr molt!
    1 petó!

    ResponderEliminar
  15. Muy facil y divertido, a mi me encanta el queso.

    ResponderEliminar
  16. Queden molt bones i devertides!! segur que no te'n va sobrar!!! petó

    ResponderEliminar
  17. Oh Roser, qué picoteo más delicioso, con mi queso favorito, ñam!!! De cinco estrellas!!!

    ResponderEliminar
  18. Jo en faig sovint quan tinc convidats. quedes molt i molt bé jejeje...
    Petons

    ResponderEliminar
  19. Olé qué chulas, hace un montón que no hago. ¿No te pasa que te da la vena de hacer una cosa y al cabo de tiempo te olvidas completamente? Mira gracias a ti, las volveré a hacer. Un besazo

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!