M'encanta anar de pintxos, tapes.....i sabeu per què m'agrada tant? Perquè d'aquesta manera puc tastar diferents plats sense atipar-me i gaudir d'un bon àpat, acompanyat d'una clara, una sangria o un "tinto de verano".
Les tapes i la platja són sinònim de vacances, de temporada d'estiu, i per això dedico aquest post a tots els que encara estigueu disfrutant d'uns dies de calma i tranquilitat, que en sou ben poquets. Uns dies de mar o muntanya, amb els amics o amb la familia... sigueu on sigueu i amb qui estigueu......aquí us deixo la meva tapa de formatge camembert amb fruites del bosc!
Ingredients:
- Barra de pa
- Camembert per untar
- Fruits vermells (poden ser congelats)
Preparació:
1. Talleu la barra de pa longitudinalment, per la meitat, i cada meitat la talleu en quadrats, els que us surtin.
2. Unteu cada quadrat de pa amb el camembert i, a sobre, hi afegiu els fruits vermells (prèviament descongelats si havien estat congelats).
3. Els presenteu sobre un llit d'enciam.
Bonissima combinació!!! Ideals també per esmorzar, berenar, o quan us vinguin de gust....i sempre un aperitiu de luxe!
També podeu fer servir formatge de cabra, si us agrada més!!
Bon profit!!
Recepta rapida, vistosa, refrescant...
ResponderEliminarPerfecte!!!
Un peto.
Un 10 para este aperitivo, por sencillo y apetecible.
ResponderEliminarUn besito
Avui va de fruits del bosc, es veu!! Quina bona idea!! Així fugim una mica dels pintxos típics (que, d'altra banda, també acostumen a ser deliciosos). Has estat a Salamanca?? Si t'agraden els pintxos, és més que recomanable!
ResponderEliminarUn petonàs!
Per cert, començo a pensar que tenim una mica de "telepatia receptil" a vegades! ;)
ResponderEliminarA mi també m'encanten els pintxos, i amb camembert mmmm... no cal que digui res més. Per acompanyar sempre txacolí!!!
ResponderEliminarTodos los ingredientes convierten esta receta en algo delicioso y muy colorido.
ResponderEliminarBesos.
Me encanta es una combinación perfecta la de estos pinchos.
ResponderEliminarbesines
Me encanta utilizar frutas en la cocina, y al camembert le van genial, felicidades por tu receta superapetecible
ResponderEliminarBesotes princesa
un pinxo delicioso con esta combinación
ResponderEliminarpeto
ResponderEliminarBuenas tardes Roser. Un lujo de pinchos o tapa la que nos has preparado, fácil de preparar, pero con unos ingredientes buenísimos y sanos. La presentación te ha quedado fenomenal.
Un saludo Paco
`Roser ,estos pinchinos me gustan ,el toque de la fruta tiene que quedar fresco y buenisimo
ResponderEliminarbesinos guapa
A mi también me gusta ir de tapas y pensar que lo bueno ya ha acabado me da una pena tremenda!!! además, este año ha sido entrar septiembre y cambiar el tiempo!!!
ResponderEliminarbesitos guapa
A mi tambien me encantan estas combinaciones.. Bss
ResponderEliminarQue combinacion más rica, hay que probarla!! Besos :)
ResponderEliminarPara una cenita es un plato muy rico y completo...Besos
ResponderEliminarPer què ens agradaran tant els Pintxos???
ResponderEliminarAquests que has fet m'encanten i ara que es temps de mores... cauran!
PTNTS
Dolça
Qué pinchos más estupendos Roser, un contraste que me encanta, buenísimos!!!
ResponderEliminar