Buscar este blog

domingo, 2 de septiembre de 2012

Rotllets vietnamites de paella amb la seva velouté

Què us semblaria una paella de diumenge?

Però que pensarieu si estigués envoltada d'una oblea d'arròs, com si d'un rotllet vietnamita es tractés?

Aquesta paella tan diferent a la que estem acostumats a veure és la meva proposta per participar al concurs de paella que Caldo Aneto ha organitzat.

Jo he utilitzat el caldo de paella de carn i verdures que molt amablament m'han fet arribar, i el resultat ha estat molt bo, ja que és un caldo que té el sofregit ja incorporat, només cal fer bullir l'arròs amb aquest i ja tenim el plat fet.

Ingredients (per a 6 rotllets):

- 150 g arròs 
- 6 oblees d'arròs

PER LA VELOUTÉ:
- 300 ml de Caldo per paella de carn i verdures Aneto
- 15 g maicena

- Bròquil cuit (per decorar)


Preparació:

1. En fred, posem el caldo i l'arròs a bullir dins un cassó. Deixem-lo coure uns 15 minuts, a foc lent. El deixem reposar uns minuts més.

2. Mentrestant, submergirem les oblees d'arròs una per una, en aigua, uns minuts, fins que s'estovin, i les escorrerem sobre un drap de cuina. 

3. Per fer la velouté, en un cassó afegim el caldo i la maicena, i ho remenem bé fins que es dissolgui. Ho deixem coure al foc fins que començi a bullir i espessir. Reservem.

4. Finalment, posarem un parell de culleradetes d'arròs dins de cada oblea i l'embolicarem com si fessim un rotllet. I així, successivament, fins acabar les oblees. Afegim una mica de la velouté per sobre i pel voltant del plat i decorem amb unes flors de bròquit bullit o fet al vapor.

La velouté és una mena de beixamel, elaborada amb caldo enlloc de llet. Jo he prescindit de la mantega i he afegit maicena enlloc de farina de blat, perquè així ho poden menjar tots els celíacs.


Què us ha semblat la proposta??

Bon profit!

22 comentarios:

  1. Me gusta la propuesta, tanto, que si te pillo más cerca me autoinvito a comer :)

    Besines

    ResponderEliminar
  2. Una idea original de presentar una paella...!!!
    Sort al concurs!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  3. Quina proposta tant original!! Te que estar bonissim! Petons

    ResponderEliminar
  4. Una receta muy original, Roser, la verdad es que tiene una presentacion genial y debe estar riquísimo
    Besitos

    ResponderEliminar
  5. Estupendos rollitos Roser y con la verdurina de acompañamiento genial
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  6. uff que pinta tan rica!! muy original!! besitos>!

    ResponderEliminar
  7. Mmmmmmmmmmmmm que pinta y esa salsita es de toma pan y moja :D

    Besos.

    ResponderEliminar
  8. Pensava que hi havies estat al Vietnam...Es veu original. Deuen ser tant bons com la paella.

    ResponderEliminar
  9. Ui que bo, Roser! Arròs i més arròs! M'encanta...!!!! Petons

    ResponderEliminar
  10. uau, quina proposta més original i sorprenent! Amb un format com aquest queda una presentació de paella molt diferent, je je je...
    Jo acabo de tornar de vacances i m'estic posant al dia ;)

    ResponderEliminar
  11. Hola de nuevo Roser,caray una buena idea y original estos rotllets vietnamites de paella y los caldos Aneto son los mejores.Suerte en el concurso
    peto

    ResponderEliminar
  12. Roser, un arros diferent te de ser molt bo.

    ResponderEliminar
  13. És genial!!! A mi segur que m'encantaria!!! Enhorabona!!!! :D

    ResponderEliminar
  14. Que tal el veranito?
    Yo me acabo de incorporar!
    Me encanta la recetita
    Un besito ^^
    http://janakitchen.blogspot.com

    ResponderEliminar
  15. Roser, aquests rotllets són molt originals i fan cara d'estar molt bons.
    Feliç setembre,
    Nani

    ResponderEliminar
  16. Pues a mí me parece una propuesta extraordinaria, buena suerte en el concurso!!

    Abrazos

    ResponderEliminar
  17. Que què m'ha semblat la proposta? Molt original i segur que boníssima!
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!