Però que pensarieu si estigués envoltada d'una oblea d'arròs, com si d'un rotllet vietnamita es tractés?
Aquesta paella tan diferent a la que estem acostumats a veure és la meva proposta per participar al concurs de paella que Caldo Aneto ha organitzat.
Jo he utilitzat el caldo de paella de carn i verdures que molt amablament m'han fet arribar, i el resultat ha estat molt bo, ja que és un caldo que té el sofregit ja incorporat, només cal fer bullir l'arròs amb aquest i ja tenim el plat fet.
Ingredients (per a 6 rotllets):
- 500 ml de Caldo per paella de carn i verdures Aneto
- 150 g arròs
- 6 oblees d'arròs
PER LA VELOUTÉ:
- 300 ml de Caldo per paella de carn i verdures Aneto
- 300 ml de Caldo per paella de carn i verdures Aneto
- 15 g maicena
- Bròquil cuit (per decorar)
Preparació:
1. En fred, posem el caldo i l'arròs a bullir dins un cassó. Deixem-lo coure uns 15 minuts, a foc lent. El deixem reposar uns minuts més.
2. Mentrestant, submergirem les oblees d'arròs una per una, en aigua, uns minuts, fins que s'estovin, i les escorrerem sobre un drap de cuina.
3. Per fer la velouté, en un cassó afegim el caldo i la maicena, i ho remenem bé fins que es dissolgui. Ho deixem coure al foc fins que començi a bullir i espessir. Reservem.
4. Finalment, posarem un parell de culleradetes d'arròs dins de cada oblea i l'embolicarem com si fessim un rotllet. I així, successivament, fins acabar les oblees. Afegim una mica de la velouté per sobre i pel voltant del plat i decorem amb unes flors de bròquit bullit o fet al vapor.
La velouté és una mena de beixamel, elaborada amb caldo enlloc de llet. Jo he prescindit de la mantega i he afegit maicena enlloc de farina de blat, perquè així ho poden menjar tots els celíacs.
Què us ha semblat la proposta??
Bon profit!
Molt bona la proposta!
ResponderEliminarpetoonss!
Me gusta la propuesta, tanto, que si te pillo más cerca me autoinvito a comer :)
ResponderEliminarBesines
Una idea original de presentar una paella...!!!
ResponderEliminarSort al concurs!
Petonets.
Quina proposta tant original!! Te que estar bonissim! Petons
ResponderEliminarUna receta muy original, Roser, la verdad es que tiene una presentacion genial y debe estar riquísimo
ResponderEliminarBesitos
Estupendos rollitos Roser y con la verdurina de acompañamiento genial
ResponderEliminarbesinos guapa
uff que pinta tan rica!! muy original!! besitos>!
ResponderEliminarMmmmmmmmmmmmm que pinta y esa salsita es de toma pan y moja :D
ResponderEliminarBesos.
bonisim
ResponderEliminarPensava que hi havies estat al Vietnam...Es veu original. Deuen ser tant bons com la paella.
ResponderEliminarboniiisima proposta
ResponderEliminarUi que bo, Roser! Arròs i més arròs! M'encanta...!!!! Petons
ResponderEliminaruau, quina proposta més original i sorprenent! Amb un format com aquest queda una presentació de paella molt diferent, je je je...
ResponderEliminarJo acabo de tornar de vacances i m'estic posant al dia ;)
Hola de nuevo Roser,caray una buena idea y original estos rotllets vietnamites de paella y los caldos Aneto son los mejores.Suerte en el concurso
ResponderEliminarpeto
Roser, un arros diferent te de ser molt bo.
ResponderEliminarÉs genial!!! A mi segur que m'encantaria!!! Enhorabona!!!! :D
ResponderEliminarQue tal el veranito?
ResponderEliminarYo me acabo de incorporar!
Me encanta la recetita
Un besito ^^
http://janakitchen.blogspot.com
Roser, aquests rotllets són molt originals i fan cara d'estar molt bons.
ResponderEliminarFeliç setembre,
Nani
Pues a mí me parece una propuesta extraordinaria, buena suerte en el concurso!!
ResponderEliminarAbrazos
Ché qué bó, te molt bona cara :$
ResponderEliminarMucha suerte con esta original receta!! Bss
ResponderEliminarQue què m'ha semblat la proposta? Molt original i segur que boníssima!
ResponderEliminarPtnts
Dolça