La salsa pesto té una característica ben curiosa, o t'encanta, o no t'agrada gens. Es tracta d'una salsa molt peculiar, de sabor fort, que combina ingredients "gourmet", com ho és el parmesà, els pinyons i les fulles d'alfàbrega.
Si voleu saber la meva recepta de salsa pesto, cliqueu AQUÍ. Avui, però, no us presento un arròs amb la salsa pesto en sí, sino que els ingredients que la formen es troben separats, però que el conjunt en boca recorda el gust fresc de la salsa pesto.
Ingredients (per 3 persones):
- 250 g d'arròs
- 1 l de caldo de verdures ANETO
- Ceba
- 1 tomàquet
- 30 g pinyons
- Fulles fresques d'alfàbrega
- Parmesà
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
Preparació:
1. Per fer la teula de parmesà, ratllarem el formatge sobre la safata del forn forrada amb paper de forn, fent 3 teules grans. Ho courem a 200ºC fins que el formatge es dauri. Ho deixem refredar perquè es desenganxi sol del paper.
2. A una paella daurarem una ceba petita, salpebrerem, i a continuació afegirem un tomàquet ratllat. Deixem que l'aigua s'evapori i, seguidament, afegim l'arròs i donem unes voltes. Perquè sigui un rissotto, anirem afegint caldo de verdures a mesura que l'arròs el vagi absorbint, remenant constantment perquè l'arròs alliberi el midó, característica clàssica del rissotto. Afegirem el caldo necessari fins que l'arròs estigui cuit.
3. Un cop el rissotto estigui fet, afegirem una mica de parmesà ratllat, uns pinyons (que prèviament haurem daurat a la paella sense oli durant uns minuts), i unes fulles fresques d'alfàbrega talladetes. Ho remenarem bé i ja està llest per emplatar.
4. Ho decorem amb la teula de parmesà que haviem reservat, alguns pinyonets i unes fulles d'alfàbrega triturades amb oli d'oliva.
Fa bona pinta?? Doncs encara té millor sabor!!
Animeu-vos i.....gràcies ANETO!!
Bon profit!
Si que te bona pinta si!
ResponderEliminarpetons^^
Quina pinta! Quina presentació! La foto molt xula. I segur que de gust no es queda enrera. La combinació dels ingredients espectacular.
ResponderEliminarPetons
Riquísimo, con este caldo es un éxito cualquier plato, una presentación magnifica, besos
ResponderEliminarSOFIA
Milideasmilproyectos
Nyam!!! un plat ideal per tornar a la rutina laboral. Aquesta teula de parmesà tinc ganes de trencar-la d'un cop d'ullal.... jeje
ResponderEliminarPetons!
Madre mía, Roser, ¡¡¡que pinta tan estupenda!!! me ha gustado muchísimo. A mí también me encantan los caldos ANETO, son más caros, pero no tienen ni comparación con los otros, son buenisisisimos.
ResponderEliminarun besazo y buen día
Carai, Roser! Avui presentes un plat d'aquells que si te'l posen en un restaurant bo dius... uau! La presentació és preciosa, i la teula de parmesà que el fa modernillo... a mi sí que m'agrada molt el pesto!!! Fantàstic arròs. Petonets
ResponderEliminarhace siglos que no prepara rissotto y al ver este tuyo me han dado unas ganas
ResponderEliminar¡¡besos¡¡
Ains, mi gran asignatura pendiente, los risottos, tengo que animarme que tiene una pinta tremenda
ResponderEliminarBesitos
Si que fa bona pinta! El pesto m'agrada molt!! Petons
ResponderEliminarRoser ,el risoto me encanta , el pesto tambien ,asi que este platin me parece que tiene que estar de comer y no parar
ResponderEliminarbesinos guapa
como dice Marina si la presentas asi te dicen el oh¡¡ y te hacen la ola,magnifico rissotto al pesto y bonita la teula
ResponderEliminarpeto
Últimament estàs fent moltes deconstruccions, je je je...
ResponderEliminarLa veritat és que té una pinta sensacional, a mi el pesto és una de les salses que m'agraden més!
De luxe! ai si et veu l' Adrià!.
ResponderEliminarQuin goig que fa aquest arrosset.... no coneixia aquest brou, segur que l´ha fet bonissim... Petons,
ResponderEliminarQué delicia!!! Tiene una presentación espectacular!!!
ResponderEliminarEl risotto es uno de mis platos favoritos...
Nyam, nyam! jo sóc de les fanàtiques del pesto!!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Roser guapa, com m'ha agradat aquest risotto!! Una altre recepta per guardar i fer ben aviat, que segur m'encanta!!
ResponderEliminarUn petó!!
La salsa pesto m'encanta, t'ha quedat molt bé aquest rissotto, i la presentació genial.
ResponderEliminarUna abraçada
Que plato mas rico. Soy una fan de los arroces, y este además, tiene una presentación inmejorable. Todo un lujo!!!
ResponderEliminarDesde el Caribe arrocero
Roser, que receta tan simple y tan bonita. Tiene que estar buenísimo. Enhorabuena.
ResponderEliminarque buena pinta tiene! y es que el pesto me encanta.
ResponderEliminarUn beso.
Hola Roser guapa tu
ResponderEliminarI que bo, vaig descobrir el rissotto fa molts anys en un viatge a la seva terra, quins records més macos
mil petonets Susanna
M'encanta el pesto, l'arròs i el parmesà! :D Quina gana noia!!! :P
ResponderEliminarPetons!
Sin lugar a dudas el pesto es lo que más me gusta de Italia, te ha quedado genial, pero la teja de parmesano...de profesional
ResponderEliminarTe doy una estrellla michelin en presentación, y seguro que buenísimo
Besotes princesa
Qué maravilla de risotto, jeje, ya has visto que también he publicado uno. Has hecho una presentación deliciosa. Besos
ResponderEliminarAl pesto!!! muy buena idea.. Bss
ResponderEliminarRoser,
ResponderEliminarA també m'agrada tenir pots de caldo al rebost. Sempre et treuen de qualsevol contratemps. Un risotto i un pesto deliciosos. La teula m'agrada.
Bon cap de setmana,
Nani
Te doy toda la razón, en mi caso me encanta!! me gusta con pasta, con arroz con gnoggi.... y por cierto, no sabía que alfàbrega era albahaca! jajaja
ResponderEliminarbesos y buen finde guapa
ves que bien, ya sabes una nueva palabra!! ;-) besitos
EliminarSaps que el pesto em perd? amb aquest rissotto segur que ja li trobo més receptes per posar-lo! Petons
ResponderEliminar