L'aperitiu d'avui és un clàssic modern, dels d'avui en dia, que sorprenen als invitats, amb els 5 sentits.
A qui li encanti el formatge, li encantarà aquesta recepta. Qui no li agradi, no cal ni que se la miri, perquè l'ingredient únic que la composa és, bàsicament, parmesà.
Ingredients:
- Parmesà
- Pipes, sèsam, pebre vermell, tabasc (per decorar)
Procediment:
1. Ratllarem formatge parmesà sobre un paper de forn. Posarem un escuradents, fent la funció de pal de piruleta, i ho courem al forn a 200ºC fins que el formatge agafi un to daurat.
Si volem afegir-hi pipes o parmesà, ho hem de fer abans d'introduir-lo al forn. Si hi volem posar pebre vermell i/o tabasc, per fer-lo picant, ho haurem d'afegir una vegada surti del forn.
2. Ho deixem refredar i ja estarà llest per degustar.
Fâcil i divertit!!
Bon profit!
Un clàssic que mai falla!
ResponderEliminarPetons
Sandra
I tant! Ben fàcils! I es poden decorar amb multitud de coses! A mi m'agraden molt amb orenga... he he. Bona proposta, Roser! petons
ResponderEliminarfacils i bones
ResponderEliminarHola Roser guapa tu
ResponderEliminarQueden molt maca i atractives a la taula
mil petonets Susanna
Les he fet iguals però sense el sèsam negre ni el pebre vermell. M'apunto la idea, que així encara han de quedar més gustoses i molt més vistoses!
ResponderEliminarm'encanta aquesta recepta, si t'agrada el formatge, genial.
ResponderEliminarRoser a mi como me encanta el queso las encuentro ademas de muy resultonas ,deliciosas
ResponderEliminarbesinos guapa
Molt bona proposta... i mi m´agraden amb orenga.
ResponderEliminarAquestes alguna vegada les he fetes, encara que les de pebre vermell no les he tastat...Me les apunto!!
ResponderEliminarUn petonet
Jo sóc de les que m'agrada el formatge i si és parmesà, millor, o sigui que me l'apunto!
ResponderEliminarPues sí, sorprenden! yo no las he preparado nunca pero me parecen fantásticas.
ResponderEliminarbesos guapa
com m'agrada aquest aperitiu! primer xq m'encanta el formatge i segon peruqè queda molt bé! Petons
ResponderEliminarM'agrada molt aquesta proposta. Ben original i bo!!
ResponderEliminarPetons
Hace unos días fui a una boda y en el aperitivo pusieron estas piruletas ¿No las habrías hecho tú? ;)
ResponderEliminarAbrazos y buena semana
jajajja ya me gustaria...;-)
EliminarFàcil i divertit!!
ResponderEliminarJa se com acaben aquest aperitius, amb un bon àpat i un trifàsic de Baileys..jejeje
Ptons.
Em guardo aquesta recepta per quan vinguin els meus amics, que fa una bona pinta! I el formatge sempre sol agradr molt!
ResponderEliminar1 petó!
Muy facil y divertido, a mi me encanta el queso.
ResponderEliminarQueden molt bones i devertides!! segur que no te'n va sobrar!!! petó
ResponderEliminarOh Roser, qué picoteo más delicioso, con mi queso favorito, ñam!!! De cinco estrellas!!!
ResponderEliminarEn casa vuelan!! Bss
ResponderEliminarJo en faig sovint quan tinc convidats. quedes molt i molt bé jejeje...
ResponderEliminarPetons
Olé qué chulas, hace un montón que no hago. ¿No te pasa que te da la vena de hacer una cosa y al cabo de tiempo te olvidas completamente? Mira gracias a ti, las volveré a hacer. Un besazo
ResponderEliminarsi me pasa si!! ;-) adelante con ella guapa!!
Eliminar