Aquesta recepta me la va ensenyar una bona companya de la feina que també li encanta cuinar, i hem trobat a la cuina una afició en comú.
Concretament, aquesta amanida la va menjar a un restaurant de prestigi de Barcelona, que no recordo el nom, i per la senzillesa que és, em va explicar la recepta perquè la provés a casa.
Dedicada, doncs, a tu Núria, gràcies per aquesta recepta i per tots els "truquillos" que m'has donat.
Ingredients:
- Pera
- Parmesà
- Ruca
- Sal i pebre
- Oli d'oliva extra verge
Procediment:
1. Pelem les peres i les tallem de forma ben fina, amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat.
2. Disposem les làmines de pera sobre un plat, per sobre hi ratllem formatge parmesà, unes fulles de ruca i amanim amb sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva.
El contrast de sabors, dolç-salat, és exquisit. Ho vaig provar amb figues i també és molt bo.
Una simple amanida plena de matisos.....a menjar fruita que és molt sana!!
Bon profit!
M'agrada moltíssim la barreja de pera i formatge. de vegades, per postres, me la menjo tal qual (la pera) al costat d'un taco d'emmental ;-) Si hi afegeixes endívia també queda súper bo! petonets, guapa.
ResponderEliminarquina recepta més singular i original, amb tant contrast de sabor.
ResponderEliminarpues m'agrada com queda!:)
ResponderEliminarpetons
Doncs és una combinació genial.. ja coneixia la pasta farcida amb pera i formatge, però l'amanida deu estar molt bona. Apuntada!
ResponderEliminarAins, con lo que me gustan las peras, así en ensalada estarán bien rica
ResponderEliminarBesitos
te questa bonissim
ResponderEliminarEspectacular!
ResponderEliminarRoser me encantan las ensaladas que llevan fruta ,esta tuya tiene que estar buenisima con ese contraste de sabores
ResponderEliminarbesinos guapa
Hace tiempo que no veo algo tan original. Que delicia...
ResponderEliminarUna combinació sensacional, jo sempre faig la de pera i grogonzolla, però provaré amb parmesà. I el toc àxid i aamrg de la ruca també combina molt bé!
ResponderEliminarJamas he comido una ensalada que llevará pera, me quedo maravillada contigo nena, eres super original
ResponderEliminarBesotes princesa
Amb pera ehhh... sempre em sorprens. Molt fàcil i segurament molts bons.
ResponderEliminarUn petonàs
Aquesta amanida demostra que, sovint, no cal complicar-se la vida!!
ResponderEliminarpetonets
una combinacion muy buena
ResponderEliminarpeto
Roser, T'ha quedat genial.
ResponderEliminarFelicitats!!!
No he provat la pera combinada amb formatge però m´ho imagino; i tant! quina finura pel paladar!
ResponderEliminarsi que tiene que estar bueno el contraste de sabores. No lo he probado asi nunca.
ResponderEliminarLa combinación muy rica y con esos hilos de parmesano, uhmmmm Bss
ResponderEliminarGuauu que bo, la barreja de pera amb formatge m'encanta, amb el teu permís prenc nota de la recepta.
ResponderEliminarpetonets
Qué plato tan rico Roser, una combinación de sabores estupenda. Besos
ResponderEliminarJo passaria de la ruca, però a la pera i el parmesà m'hi apunto molt, molt ràpid :-)
ResponderEliminar