Buscar este blog

miércoles, 19 de septiembre de 2012

Carpaccio de peres amb parmesà i ruca

Aquesta recepta me la va ensenyar una bona companya de la feina que també li encanta cuinar, i hem trobat a la cuina una afició en comú.

Concretament, aquesta amanida la va menjar a un restaurant de prestigi de Barcelona, que no recordo el nom, i per la senzillesa que és, em va explicar la recepta perquè la provés a casa.

Dedicada, doncs, a tu Núria, gràcies per aquesta recepta i per tots els "truquillos" que m'has donat.

Ingredients:

- Pera
- Parmesà
- Ruca
- Sal i pebre
- Oli d'oliva extra verge


Procediment:

1. Pelem les peres i les tallem de forma ben fina, amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat.

2. Disposem les làmines de pera sobre un plat, per sobre hi ratllem formatge parmesà, unes fulles de ruca i amanim amb sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva.

El contrast de sabors, dolç-salat, és exquisit. Ho vaig provar amb figues i també és molt bo.

Una simple amanida plena de matisos.....a menjar fruita que és molt sana!!

Bon profit!

21 comentarios:

  1. M'agrada moltíssim la barreja de pera i formatge. de vegades, per postres, me la menjo tal qual (la pera) al costat d'un taco d'emmental ;-) Si hi afegeixes endívia també queda súper bo! petonets, guapa.

    ResponderEliminar
  2. quina recepta més singular i original, amb tant contrast de sabor.

    ResponderEliminar
  3. Doncs és una combinació genial.. ja coneixia la pasta farcida amb pera i formatge, però l'amanida deu estar molt bona. Apuntada!

    ResponderEliminar
  4. Ains, con lo que me gustan las peras, así en ensalada estarán bien rica
    Besitos

    ResponderEliminar
  5. Roser me encantan las ensaladas que llevan fruta ,esta tuya tiene que estar buenisima con ese contraste de sabores
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  6. Hace tiempo que no veo algo tan original. Que delicia...

    ResponderEliminar
  7. Una combinació sensacional, jo sempre faig la de pera i grogonzolla, però provaré amb parmesà. I el toc àxid i aamrg de la ruca també combina molt bé!

    ResponderEliminar
  8. Jamas he comido una ensalada que llevará pera, me quedo maravillada contigo nena, eres super original
    Besotes princesa

    ResponderEliminar
  9. Amb pera ehhh... sempre em sorprens. Molt fàcil i segurament molts bons.
    Un petonàs

    ResponderEliminar
  10. Aquesta amanida demostra que, sovint, no cal complicar-se la vida!!
    petonets

    ResponderEliminar
  11. No he provat la pera combinada amb formatge però m´ho imagino; i tant! quina finura pel paladar!

    ResponderEliminar
  12. si que tiene que estar bueno el contraste de sabores. No lo he probado asi nunca.

    ResponderEliminar
  13. La combinación muy rica y con esos hilos de parmesano, uhmmmm Bss

    ResponderEliminar
  14. Guauu que bo, la barreja de pera amb formatge m'encanta, amb el teu permís prenc nota de la recepta.
    petonets

    ResponderEliminar
  15. Qué plato tan rico Roser, una combinación de sabores estupenda. Besos

    ResponderEliminar
  16. Jo passaria de la ruca, però a la pera i el parmesà m'hi apunto molt, molt ràpid :-)

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!