M'encanta el salmorejo, perquè m'encanten els tomàquets i, decorat amb ou dur i pernil el fan un plat pràcticament únic per un sopar lleuger i nutritiu.
Però aquesta vegada he volgut anar més enllà i he elaborat un salmorejo que no es beu, sinó que es rosega, com una amanida, és el meu salmorejo desestructurat.
Ingredients:
- Tomàquets Cherrys
- Ceba tendra
- Daus de pa torrat o fregit
- Ou dur
- Pernil salat ibèric
- Sal
- Pebre
- Vinagre de vi
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Rentem els tomàquets i tallem la ceba tendra a quadradets ben petits. Ho posem en un plat, juntament amb els daus de pa, l'ou dur, i el pernil a encenalls.
2. Ho amanim amb sal, pebre, un rajolí de vinagre i un bon raig d'oli d'oliva.
Una amanida de salmorejo!!!
Només cal que cada cullerada tingui una mica de tot i cap endins.......bo boníssim!!!
Bon profit!!
Roser, molt be aquest Salmorejo desestructurat, senzill ràpid de fer i molt bo.
ResponderEliminarTe bona pinta!:)
ResponderEliminarTan desestructurado que no lo reconocía. Pero que bueno....
ResponderEliminarJUEGO DE SABORES
Doncs vés per on t'ha quedat un plat ben original i saborós!
ResponderEliminarM'agrada aquest plat, perquè els ingredients són dels nostres i sobretot per la rapidesa! És un arribar i moldre
ResponderEliminarBon dia i bon diumenge!
ResponderEliminardoncs no em quedaré sense provar-ho, molt original la teva proposta
M'encanta el salmorejo, però amb la d'oli que porta no el descriuria pas com a "lleuger" jajajaja Aquesta versió teva segur que és boníssima!
ResponderEliminarPetonets guapi!
Sandra
jo és que pràcticament no li poso oli....jijiji el meu és un salmorejo light! ;-)
EliminarJo estic amb els de la Bordeta: a casa el salmorejo no entra a la categoria de light ni de conya: entre l'oli i el pa que li fotem per donar-li textura, podria alimentar un maratonià durant setmanes XD
EliminarSigui com sigui, m'ha agradat moltíssim la teva desestructuració, és molt original :-)
Jejeje, ¡qué original!. Y riquísimo.
ResponderEliminarUn besote.
facil y rico
ResponderEliminarLa verdad es que queda muy original así Roser, además si los grandes chefs pueden desectructurar una tortilla de papas porque no ibas a poder hacerlo tú con el salmorejo, jeje
ResponderEliminarBesitos
Con una cervecita bien fresca al lado, esto se cuela en un plis!!.
ResponderEliminarBesines
Buenas tardes Roser. Rico, sano, rápido y exquisito, que mas se le puede pedir a una buena receta.
ResponderEliminarUn saludo Paco
Roser, tens un "regalet" al meu blog.
ResponderEliminarUna idea genial, me gusta, lo anoto en pendientes, besos
ResponderEliminarSofía
milideasmilproyectos.blogspot.com
Genial, m'encanta la idea, molt orginal i molt gustós!
ResponderEliminarJo al salmorejo tampoc hi poso all, així que la teva versió m'encanta ;)
Guai! De vegades no es ve de gust menjar cremeta i aquesta és una bona alternativa per no deixar de menjar el plat que t´agrada.
ResponderEliminarQue modern desestreucturat!!! I que bo! Petons
ResponderEliminarUna altre manera de presentar el salmorejo...magrada!!
ResponderEliminarPetonets.
Roser ole ole y ole.
ResponderEliminarPedazo desestructuración jajajaja.
Un besito y feliz lunes
http://janakitchen.blogspot.com
Roser ,que original ,me gusta ,
ResponderEliminarbesinos
Hola Roser guapa tu
ResponderEliminarUn plat deliciòs i com molt be diu la Pinky original
Un bona DIADA NACIONAL DE CATALUNYA
Petonets Susanna
Molt bona l'idea de salmorejo desestructurat o salmorejo amanida!!!
ResponderEliminarBona diada ll*ll
Ptnts
dolça
lo llames como lo llames, muy rico para estos calores.. Bss
ResponderEliminarAixò de desestructurat no té res al meu estómac, allí tot s'estructura molt bé i aquest salmorejo diu que me'l mengi amb ganes.
ResponderEliminarBona Diada,
Nani