Buscar este blog

miércoles, 5 de septiembre de 2012

Pintxos de camembert i fruits vermells

M'encanta anar de pintxos, tapes.....i sabeu per què m'agrada tant? Perquè d'aquesta manera puc tastar diferents plats sense atipar-me i gaudir d'un bon àpat, acompanyat d'una clara, una sangria o un "tinto de verano".

Les tapes i la platja són sinònim de vacances, de temporada d'estiu, i per això dedico aquest post a tots els que encara estigueu disfrutant d'uns dies de calma i tranquilitat, que en sou ben poquets. Uns dies de mar o muntanya, amb els amics o amb la familia... sigueu on sigueu i amb qui estigueu......aquí us deixo la meva tapa de formatge camembert amb fruites del bosc!

Ingredients:

- Barra de pa
- Camembert per untar
- Fruits vermells (poden ser congelats)


Preparació:

1. Talleu la barra de pa longitudinalment, per la meitat, i cada meitat la talleu en quadrats, els que us surtin.

2. Unteu cada quadrat de pa amb el camembert i, a sobre, hi afegiu els fruits vermells (prèviament descongelats si havien estat congelats).

3. Els presenteu sobre un llit d'enciam.

Bonissima combinació!!! Ideals també per esmorzar, berenar, o quan us vinguin de gust....i sempre un aperitiu de luxe!

També podeu fer servir formatge de cabra, si us agrada més!!

Bon profit!!

17 comentarios:

  1. Recepta rapida, vistosa, refrescant...

    Perfecte!!!

    Un peto.

    ResponderEliminar
  2. Un 10 para este aperitivo, por sencillo y apetecible.
    Un besito

    ResponderEliminar
  3. Avui va de fruits del bosc, es veu!! Quina bona idea!! Així fugim una mica dels pintxos típics (que, d'altra banda, també acostumen a ser deliciosos). Has estat a Salamanca?? Si t'agraden els pintxos, és més que recomanable!

    Un petonàs!

    ResponderEliminar
  4. Per cert, començo a pensar que tenim una mica de "telepatia receptil" a vegades! ;)

    ResponderEliminar
  5. A mi també m'encanten els pintxos, i amb camembert mmmm... no cal que digui res més. Per acompanyar sempre txacolí!!!

    ResponderEliminar
  6. Todos los ingredientes convierten esta receta en algo delicioso y muy colorido.

    Besos.

    ResponderEliminar
  7. Me encanta es una combinación perfecta la de estos pinchos.

    besines

    ResponderEliminar
  8. Me encanta utilizar frutas en la cocina, y al camembert le van genial, felicidades por tu receta superapetecible
    Besotes princesa

    ResponderEliminar
  9. un pinxo delicioso con esta combinación
    peto

    ResponderEliminar

  10. Buenas tardes Roser. Un lujo de pinchos o tapa la que nos has preparado, fácil de preparar, pero con unos ingredientes buenísimos y sanos. La presentación te ha quedado fenomenal.
    Un saludo Paco

    ResponderEliminar
  11. `Roser ,estos pinchinos me gustan ,el toque de la fruta tiene que quedar fresco y buenisimo
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  12. A mi también me gusta ir de tapas y pensar que lo bueno ya ha acabado me da una pena tremenda!!! además, este año ha sido entrar septiembre y cambiar el tiempo!!!

    besitos guapa

    ResponderEliminar
  13. A mi tambien me encantan estas combinaciones.. Bss

    ResponderEliminar
  14. Que combinacion más rica, hay que probarla!! Besos :)

    ResponderEliminar
  15. Para una cenita es un plato muy rico y completo...Besos

    ResponderEliminar
  16. Per què ens agradaran tant els Pintxos???
    Aquests que has fet m'encanten i ara que es temps de mores... cauran!

    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  17. Qué pinchos más estupendos Roser, un contraste que me encanta, buenísimos!!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!