Aquesta recepta la vaig descobrir a un programa del
canal cocina “Bocaditos de cielo”, on unes simpàtiques monjes de clausura del
convent de Segòvia ens ensenyaven diferents receptes dolçes elaborades per
elles i que, a més, venen al públic a diari. Tinc pendent de visitar el convent
de Segòvia el dia que viatgi a aquesta ciutat.
Aquesta en concret, em va semblar tant fàcil i
resultona que l’he fet més d’una vegada. Mireu, mireu…..
Ingredients:
- 3 ous "de gallines feliçes"
- 250 g de farina blat blanca FORN DEL PARRAL
- 250 g sucre integral
- 250 g sucre integral
Procediment:
1. Es baten els ous durant una bona estona, fins que es tornin blanquinosos i hagin augmentat de volum.
2. Afegim la farina passada pel tamís, i el sucre, i barregem amb una espàtula perquè els ingredients quedin ben integrats.
3. Disposem cullerades de la massa sobre una placa de forn forrada amb paper sulfuritzat, vigilant que quedin unes galetes molt planetes, i les coem a 180º durant 20 minuts. Fins que es daurin.
Es deixen refredar i ja teniu unes galetes super
ràpides per esmorzar, per acompanyar el café de després de dinar, per regalar…
BONÍSSIMS els “mostachones”.
D'aspecte i de gust s'assembla bastant als crespells que vaig publicar fa unes setmanes, però com veieu, els ingredients no tenen res a veure (aquesta recepta només en porta 3) i, a més, és apta per vegetarians.
Per cert, m'agradaria aprofitar l'entrada per donar-vos a conèixer aquest sorteig que fa Mari de Saboreando con Mari. Només cal que hi entreu i mireu tot el que sorteja!! Increible, oi??
I també aprofitaré l'ocasió per agrair a la Myriam de Mi Cocina Naranja el regal d'aquest llibre, EL NÚMERO SET, que m'ha tocat amb un sorteig. Estic molt contenta i em fa molta il·lusió ja que és el primer sorteig de la blogsfera que guanyo!!
Gràcies per donar-me l'oportunitat!!!
Es el primer cop que en sento a parlar daquesta recepta, i que fàcil! Bonissim!
ResponderEliminarFelicitats pel premi! Petons
Ja conec aquest programa i quan en fan una tanda, no me'ls perdo. Tambe tinc el llibre d'elles i hi ha moltes receptes de postres clàssics que esta molt bé...
ResponderEliminarT'han quedat molt macos!!!
Petonets.
amb sembla molt facil de fer i segur que son molts bons aquets mostachones.
ResponderEliminarHola Roser guapa tu
ResponderEliminarels coneixia però no tenia la recepta, gràcies per compartir-la
mil petonets Susanna
Pues sí que se ven facilitas, me gustan, He visto ese programa alguna vez y hacen postres muy curiosos
ResponderEliminarBesitos y enhorabuena por ese regalito
estoy desfasado ni he visto ese programa nunca ,ni las habia visto tampoco,pero bueno Roser me pone al dia jajaj
ResponderEliminarfantasticas y faciles.
Felicidades por los premios y buen libro
peto
Roser ,es verdad que esas monjinas hacen unos postres muy ricos a mi me gusta verlas
ResponderEliminarLos mstachones te quedaron estupendos ,ademas son rapidos y faciles
besinos
Ui, que fàcils no? Només tres ingredients i una preparació molt senzilla. A veure què tal aquests mostachones, potser amb una mica de licoret? les monges hi tenen tirada... he he
ResponderEliminarNunca lo había oido, pero tiene una pinta muy rica y facil..
ResponderEliminarBss
Les monges són unes excel·lents pastisseres!!! A mi sempre m'ha cridat el nom d'aquestes pastes, i penso que els andalusos tenen molta gràcia a l'hora de posar noms a laes coses... Com encara no els he fet, en prenc nota!
ResponderEliminarPetons
Roser,molt macos aquest mostachones i rapits de fer.
ResponderEliminarNunca los he hecho, y mira que me gustan... me quedo con la receta, le encantarán a mi padre ;)
ResponderEliminarNo els coneixia, ja d'entrada m'agrada el nom de mostachones :)
ResponderEliminarBuenos días Roser. Te han quedado que ni pintados esos mostachones. Con un buen café me parecen ideales. Yo si he visto ese programa alguna vez y preparan dulces muy ricos.
ResponderEliminarUn saludo Paco
Jo també vaig veure aquest programa i vaig apuntar-me la recepta, però la veritat és que la tenia en l'oblid, gràcies per refrescar-me la memoria.
ResponderEliminarPetonets. MAR, de El que no mata engreixa
Que sencill, oi? de ben segur estan molt bones aquestes pastetes (per dir-ho d'alguna manera ji ji ji).
ResponderEliminarPetons i bon cap de setmana guapa!
Sandra.
www.miscositassrv.blogspot.com
Que ricos se ven y además con solo 3 ingredientes, nadie lo diría.
ResponderEliminarUn besote
No coneixia aquests dolços, però han de ser ideals per esmorzar.
ResponderEliminarAlgun cop també he vista aquest programa de les monges, són molt divertides, je je je...
esas galletas buenisimas, lo dificil sera conseguir los huevos de gallinas felices je,je....
ResponderEliminar¡¡besos¡¡
Hola Roser!
ResponderEliminarHe de buscar aquest programa pel Youtube a veure si el trobo! A mi també em maravella una recepta amb només tres ingredients i tan senzilla de fer. La provarem segur!
Una abraçada!
Eva
Qué galletas tan ricas y sencilla!!
ResponderEliminarLa meva mare sempre en feia, però es una recepta que ja caigut a l´oblit, gràcies per recordar-la.
ResponderEliminarPetons
Anda, y yo que creía que los mostachones eran hombres con bigote...y son dulces...y que pinta más buena, nada que ver con los bigotudos jaja
ResponderEliminarBesotes preciosa