Buscar este blog

viernes, 25 de mayo de 2012

Gelat de nous amb xocolata blanca

Avui us presento un gelat que sempre havia vist al congelador de casa els meus pares, el gelat de nous amb versió moderna.

Aviso amb antel·lació que la quantitat de ratafia es nota, però és el que li dona el toc d'originalitat, tampoc us emborratxarà, no us penseu...... Tot és qüestió que aneu tastant quan l'elaboreu...

Queda de gust molt bo i gens empalagós! I acompanyat d'un "mostachón" fa que sigui un postre rodó rodó.....
 
Ingredients:

- 400 ml de nata per muntar (35%)
- 100 g xocolata blanca
- 2 fulles de gelatina
- 60 g nous SANTO REINO
- 75 ml de ratafia
 - Galetes "mostachones" per acompanyar


Procediment:

 1. Escalfarem 100 ml de la nata i quan comenci a bullir hi afegirem les fulles de gelatina prèviament hidratades amb aigua freda.

2. Triturarem la resta de la nata amb la xocolata blanca que haurem desfet al microones, la nata amb la gelatina desfeta, la meitat de les nous i la ratafia.

3. Posarem la mescla dins un envàs (jo he utilitzat un taper) i afegim la resta de les nous trinxades. El congelem.

4. Quan vulguem menjar-lo, només cal que el posem a temperatura ambient 15 minuts abans i llestos! Acompanyat d'un "mostachón" o sol...........deliciós!!!

I sabeu el més bo d'aquest gelat??? Que NO es cristalitza, no cal que estiguem remenant-lo cada dos per tres. I és que he descobert un truc que tinc la necessitat de compartir-lo amb tots els amants dels gelats, que no tenen geladora, i no suporten haver de remenar el gelat cada 20 minuts!!

......................................Tachán tacháaaaan!!!!

L'alcohol EVITA la cristalització!!! Si, si, el que llegiu, així que ja sabeu, cada vegada que vulgueu fer un gelat, poseu-hi un rajolí d'alcohol (tampoc es tracte d'emborratxar-vos ehh!) i serà treure'l del congelador i cap endins!!!

Bon profit!!

23 comentarios:

  1. Que bó!!!:) em dona gana de veure'l jajaja

    ResponderEliminar
  2. waw! que bé el truqui de l'alcohol! Prenc nota!

    ResponderEliminar
  3. M'agrada molt l'afegit de ratafia...! Jo en faig a casa, de casolana, perquè m'agrada tant que la faig servir per acompanyar molts postres. Però amb gelat i nous... això ha de ser exquisit! Tenint en compte que la ratafia també es fa amb nous. Gràcies per compartir-ho roser! Petonet

    ResponderEliminar
  4. Ya va tocando hacer helados, que rico. Besitos

    ResponderEliminar
  5. Genial consell! Jo ja començo temporada de gelats i crec que no tardaré en provar aquesta recepta. Petons!

    ResponderEliminar
  6. Es nota que arriba el bon temps. Que bo!!!

    ResponderEliminar
  7. Ayyyy,Roser ,me encantan los helados y este tiene que estar de pecado mortal jaja
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  8. L'alcohol és una anticongelant perfecte :)
    La combinació de nous, nata i ratafia ha de quedar sensacional!

    ResponderEliminar
  9. Oh!! Acabem de comprar una màquina de fer gelats a casa i aquesta recepta l'afegim a la llista! A més, l'estiu passat vàrem fer la nostra primera ratafia casolana, així que ja tenim de tot per preparar-la! (Ja us explicarem què tal ha anat, ok?)

    ResponderEliminar
  10. una proposta boníssima per tastar el cap de setmana!!! molts petonets

    ResponderEliminar
  11. Nyaaaaaaaaaaaam!! Què bo ha de ser!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  12. Quina gelat tant bo!! ara me'l menjaria ben a gust! petons

    ResponderEliminar
  13. mmmm se me hace la boca agua solo de verlo con el calorcito que tengo me iria genial besos

    ResponderEliminar
  14. Muchas gracias por el truco, está muy bien saberlo. Una mezcla de sabores deliciosa, te superas día a día. Un abrazo guapi

    ResponderEliminar
  15. Que rico tiene que estar este helado, la pinta lo delata ja,ja.
    Un besote

    ResponderEliminar
  16. buena combinacion para este rico helado
    bon cap de setmana
    peto

    ResponderEliminar
  17. Que chula esta receta !! Que rico un heladito !!
    Nos gusta mucho tu blog y nos quedamos a seguirte, siquieres conocer el nuestro.
    http://anonimrestaurant.blogspot.com/
    Un beso !!!
    Marcela y Juanjo

    ResponderEliminar
  18. Gràcies per compartir això de l'alcohol! Aquest gelat no me'l puc perdre!

    ResponderEliminar
  19. Gracias por compartir tu secreto. aunque me termine cogiendo una cogorza haré los helados con un poco de alcohol, jeje
    Ese con nueces y chocolate me encanta
    Besitos

    ResponderEliminar
  20. Pues me apunto lo del alcohol..., el helado te ha quedado de 10 y ya va apeteciendo.
    Un besito

    ResponderEliminar
  21. A casa dels meus pares es dels que mes agrada!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  22. Se ve buenísimo, que delicia Roser!!! Me estoy guardanto todas las recetas de helados en una carpetita para estrenar mi nueva heladera en cualquier momento!!!

    ResponderEliminar
  23. Ha de estar buenisimo!!!!

    gracias por tu visita a mi blog.

    Besss.

    Manoli.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!