Avui us presento un gelat que sempre havia vist al congelador de casa els meus pares, el gelat de nous amb versió moderna.
Aviso amb antel·lació que la quantitat de ratafia es nota, però és el que li dona el toc d'originalitat, tampoc us emborratxarà, no us penseu...... Tot és qüestió que aneu tastant quan l'elaboreu...
Queda de gust molt bo i gens empalagós! I acompanyat d'un "mostachón" fa que sigui un postre rodó rodó.....
Aviso amb antel·lació que la quantitat de ratafia es nota, però és el que li dona el toc d'originalitat, tampoc us emborratxarà, no us penseu...... Tot és qüestió que aneu tastant quan l'elaboreu...
Queda de gust molt bo i gens empalagós! I acompanyat d'un "mostachón" fa que sigui un postre rodó rodó.....
Ingredients:
- 400 ml de nata per muntar (35%)
- 100 g xocolata blanca
- 2 fulles de gelatina
- 60 g nous SANTO REINO
- 75 ml de ratafia
- Galetes "mostachones" per acompanyar
Procediment:
1. Escalfarem 100 ml de la nata i quan comenci a bullir hi afegirem les fulles de gelatina prèviament hidratades amb aigua freda.
2. Triturarem la resta de la nata amb la xocolata blanca que haurem desfet al microones, la nata amb la gelatina desfeta, la meitat de les nous i la ratafia.
3. Posarem la mescla dins un envàs (jo he utilitzat un taper) i afegim la resta de les nous trinxades. El congelem.
4. Quan vulguem menjar-lo, només cal que el posem a temperatura ambient 15 minuts abans i llestos! Acompanyat d'un "mostachón" o sol...........deliciós!!!
I sabeu el més bo d'aquest gelat??? Que NO es cristalitza, no cal que estiguem remenant-lo cada dos per tres. I és que he descobert un truc que tinc la necessitat de compartir-lo amb tots els amants dels gelats, que no tenen geladora, i no suporten haver de remenar el gelat cada 20 minuts!!
......................................Tachán tacháaaaan!!!!
L'alcohol EVITA la cristalització!!! Si, si, el que llegiu, així que ja sabeu, cada vegada que vulgueu fer un gelat, poseu-hi un rajolí d'alcohol (tampoc es tracte d'emborratxar-vos ehh!) i serà treure'l del congelador i cap endins!!!
Bon profit!!
Que bó!!!:) em dona gana de veure'l jajaja
ResponderEliminarwaw! que bé el truqui de l'alcohol! Prenc nota!
ResponderEliminarM'agrada molt l'afegit de ratafia...! Jo en faig a casa, de casolana, perquè m'agrada tant que la faig servir per acompanyar molts postres. Però amb gelat i nous... això ha de ser exquisit! Tenint en compte que la ratafia també es fa amb nous. Gràcies per compartir-ho roser! Petonet
ResponderEliminarYa va tocando hacer helados, que rico. Besitos
ResponderEliminarGenial consell! Jo ja començo temporada de gelats i crec que no tardaré en provar aquesta recepta. Petons!
ResponderEliminarEs nota que arriba el bon temps. Que bo!!!
ResponderEliminarAyyyy,Roser ,me encantan los helados y este tiene que estar de pecado mortal jaja
ResponderEliminarbesinos guapa
L'alcohol és una anticongelant perfecte :)
ResponderEliminarLa combinació de nous, nata i ratafia ha de quedar sensacional!
Oh!! Acabem de comprar una màquina de fer gelats a casa i aquesta recepta l'afegim a la llista! A més, l'estiu passat vàrem fer la nostra primera ratafia casolana, així que ja tenim de tot per preparar-la! (Ja us explicarem què tal ha anat, ok?)
ResponderEliminaruna proposta boníssima per tastar el cap de setmana!!! molts petonets
ResponderEliminarNyaaaaaaaaaaaam!! Què bo ha de ser!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Quina gelat tant bo!! ara me'l menjaria ben a gust! petons
ResponderEliminarmmmm se me hace la boca agua solo de verlo con el calorcito que tengo me iria genial besos
ResponderEliminarMuchas gracias por el truco, está muy bien saberlo. Una mezcla de sabores deliciosa, te superas día a día. Un abrazo guapi
ResponderEliminarQue rico tiene que estar este helado, la pinta lo delata ja,ja.
ResponderEliminarUn besote
buena combinacion para este rico helado
ResponderEliminarbon cap de setmana
peto
Que chula esta receta !! Que rico un heladito !!
ResponderEliminarNos gusta mucho tu blog y nos quedamos a seguirte, siquieres conocer el nuestro.
http://anonimrestaurant.blogspot.com/
Un beso !!!
Marcela y Juanjo
Gràcies per compartir això de l'alcohol! Aquest gelat no me'l puc perdre!
ResponderEliminarGracias por compartir tu secreto. aunque me termine cogiendo una cogorza haré los helados con un poco de alcohol, jeje
ResponderEliminarEse con nueces y chocolate me encanta
Besitos
Pues me apunto lo del alcohol..., el helado te ha quedado de 10 y ya va apeteciendo.
ResponderEliminarUn besito
A casa dels meus pares es dels que mes agrada!!!
ResponderEliminarPetonets.
Se ve buenísimo, que delicia Roser!!! Me estoy guardanto todas las recetas de helados en una carpetita para estrenar mi nueva heladera en cualquier momento!!!
ResponderEliminarHa de estar buenisimo!!!!
ResponderEliminargracias por tu visita a mi blog.
Besss.
Manoli.