Buscar este blog

domingo, 13 de mayo de 2012

Entrepà caprese

Heu menjat mai una amanida caprese? És una amanida italiana, feta a partir de tomàquets, mozzarella i alfàbrega, tot amanit amb un bon raig d'oli d'oliva.

És una amanida que m'encanta a l'estiu perquè és molt refrescant.

Però voleu saber quin és el meu entrepà favorit, que no m'abandona quasi cap diumenge? El bikini amb doble de formatge i sense pernil! Que us sembla, massa potent, oi?? Per això he decidit elaborar un entrepà igualment deliciós i sorprenent, que podeu fer a casa amb només 4 ingredients.

Així que aquí us deixo la meva proposta d'entrepà per la Recepta del 15 del mes de maig.

Ingredients:

- Pa de cereals de barra
- Tomàquet de sucar
- Tomàquet d'amanides madur
- Mini - mozzarelles
- 5 fulles d'alfàbrega fresca
- 50 ml d'oli d'oliva extra verge
- un grapat de nous


Procediment:

1. Primer farem la vinagreta, triturant les fulles d'alfàbrega amb l'oli i les nous. Reservem.

2. Tallem la barra de pa per la meitat i la daurem uns minuts al forn.

3. Seguidament, suquem el pa amb tomàquets de sucar i cobrim la base de l'entrepà amb el tomàquet d'amanir madur i les boletes de mini-mozzarelles.

4. Ho gratinem al forn uns minuts, només perquè les boletes s'estovin lleugerament.

5. Finalment, ho amanim amb la vinagreta d'alfabrega, oli i nous.

Fa bona pinta, oi??


Doncs encara té millor sabor!!!

Que vagi de gust!!!

35 comentarios:

  1. Uff! no crec que pugues menjar algo aixi la veritat...

    petonets.

    ResponderEliminar
  2. Et pots creure que tenia pensat fer un entrepà semblant? I veient la pinta que fa segur que el faig aviat, què bo!!!
    Moltes gràcies per participar reina!
    Petons
    Sandra

    ResponderEliminar
  3. Buena no BUENISSSIMA pinta!!!!!
    Me lo apunto

    ResponderEliminar
  4. Fantástica pinta desde luego que tiene que estar muy rico besos

    ResponderEliminar
  5. Hola!!
    Acabo de conocer tu blog y me han gustado mucho tus recetas, asi que con tu permiso que me quedo por aquí a seguirte y te invito a que visites mi blog y si te gusta ya sabes, siéntete como en casa.
    Un besito

    ResponderEliminar
  6. L´amanida d´alfàbrega, oli i nou me sembla molt fresca i l´entrapà genial.
    Petons

    ResponderEliminar
  7. L´amanida d´alfàbrega, oli i nou me sembla molt fresca i l´entrapà genial.
    Petons

    ResponderEliminar
  8. I tant que fa bona pinta!L' aprovo al 100%

    ResponderEliminar
  9. Una proposta original i molt bona!
    De fet, les amanides gregues porten molt pa, així que s'assemblen força a aquest entrepà teu ;)

    ResponderEliminar
  10. pues si que tiene buena pinta ese bocata, y la ensalada que dices no la he probado pero lo voy a solucionar en cuanto tenga albahaca


    ¡¡besos¡¡

    ResponderEliminar
  11. Roser ,me encanta ese "bocata " desde el pan hasta el ultimo ingrediente ,superior
    besinos

    ResponderEliminar
  12. yo me hago la ensalada caprese en verano pero en bocata no,en plan ensalada,y me encanta la combinación,buena idea Roser
    bona setmana
    peto

    ResponderEliminar
  13. Tiene una pinta genial, muy buena idea de hacerla en bocadillo.
    Besitos

    ResponderEliminar
  14. Muy original ese bocata, a mi me encanta esa ensalada
    Besitos

    ResponderEliminar
  15. Fresc i bo, Roser. M'ha agradat molt. Petonet

    ResponderEliminar
  16. Si l'amanida és bona, amb entrepà... igual o més!!! bona setmana!

    ResponderEliminar
  17. Una bona amanida convertida en entrepà!!! Em sembla una molt bona idea!
    Petons

    ResponderEliminar
  18. Un entrepà ben bo, i molt original!! Prenc nota ;)
    Petons

    ResponderEliminar
  19. Hola Roser guapa tu

    Els entrepans amb amanida agraden molt a casa, sobre tot per sopar, hummm

    mil petonets Susanna

    ResponderEliminar
  20. L'amanida capresse la trobo boníssima! i aquest entrepanet teu me'l menjaria la mar d'agust. Estic segura que caurà un dia d'aquests d'estiu amb tant tomàquet que tindrem....
    Petons! ;)

    ResponderEliminar
  21. Sin duda ese bocata es todo un capricho pero de diosas! ;-) Bsss wapísima

    ResponderEliminar
  22. Delicio0oso capricho y sano0o!!!
    Y ese pan... Uuf!!! me encanta
    Beso0os

    ResponderEliminar
  23. Jo normalment acabo sucant-hi pà a les amanides, aixi que perque no posar la amanida dintre del pà?? Petons!!

    ResponderEliminar
  24. Yo nunca la he comido pero te aseguro que la comeré, todo lo que lleva me rechifla, que ricaaaaa. Gracias por la receta.

    un besazo, preciosa y buen día

    ResponderEliminar
  25. Es una de mis ensaladas favoritas ¡pero en bocadillo! ¡me has dejado con la boca abierta! Me apunto la idea

    Abrazos

    ResponderEliminar
  26. Que bo!!! Amb l'alfàbrega te que estar genial! Jo també em faig bikinis amb doble de formatge i sense pernil!! jejejej petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. eiii una com jo!! així m'agrada Roser!!! ;-)

      Eliminar
  27. Mmmmm què bo i sa!!!!!

    Petonets!!!

    ResponderEliminar
  28. Oh!! Quina bona pinta!! M'encantes les amanides caprese però no se m'hagués acudit mai fer-ne un entrepà. Ho provaré de ben segur!

    Salutacions!

    Eva

    ResponderEliminar
  29. Mooooolt bon entrepà!! m´encanta la teva proposta..jo també he convertit la meva amanida preferida en un entrepà... tastaré el teu. Petons,

    ResponderEliminar
  30. M'agrada molt la teva proposta, jo també sóc d'amanida amb tomàquet i mozzarela i sucar i sucar pa amb el suquet que deixa, així que sense saber-ho havia fet una desconstrucció del teu entrepà jajajaja!!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!