Heu menjat mai una amanida caprese? És una amanida italiana, feta a partir de tomàquets, mozzarella i alfàbrega, tot amanit amb un bon raig d'oli d'oliva.
És una amanida que m'encanta a l'estiu perquè és molt refrescant.
Però voleu saber quin és el meu entrepà favorit, que no m'abandona quasi cap diumenge? El bikini amb doble de formatge i sense pernil! Que us sembla, massa potent, oi?? Per això he decidit elaborar un entrepà igualment deliciós i sorprenent, que podeu fer a casa amb només 4 ingredients.
Així que aquí us deixo la meva proposta d'entrepà per la Recepta del 15 del mes de maig.
Ingredients:
- Pa de cereals de barra
- Tomàquet de sucar
- Tomàquet d'amanides madur
- Mini - mozzarelles
- 5 fulles d'alfàbrega fresca
- 50 ml d'oli d'oliva extra verge
- un grapat de nous
Procediment:
1. Primer farem la vinagreta, triturant les fulles d'alfàbrega amb l'oli i les nous. Reservem.
2. Tallem la barra de pa per la meitat i la daurem uns minuts al forn.
3. Seguidament, suquem el pa amb tomàquets de sucar i cobrim la base de l'entrepà amb el tomàquet d'amanir madur i les boletes de mini-mozzarelles.
4. Ho gratinem al forn uns minuts, només perquè les boletes s'estovin lleugerament.
5. Finalment, ho amanim amb la vinagreta d'alfabrega, oli i nous.
Fa bona pinta, oi??
Doncs encara té millor sabor!!!
Que vagi de gust!!!
Uff! no crec que pugues menjar algo aixi la veritat...
ResponderEliminarpetonets.
Et pots creure que tenia pensat fer un entrepà semblant? I veient la pinta que fa segur que el faig aviat, què bo!!!
ResponderEliminarMoltes gràcies per participar reina!
Petons
Sandra
Buena no BUENISSSIMA pinta!!!!!
ResponderEliminarMe lo apunto
Fantástica pinta desde luego que tiene que estar muy rico besos
ResponderEliminarun entrepa bonic i bonissim
ResponderEliminarHola!!
ResponderEliminarAcabo de conocer tu blog y me han gustado mucho tus recetas, asi que con tu permiso que me quedo por aquí a seguirte y te invito a que visites mi blog y si te gusta ya sabes, siéntete como en casa.
Un besito
L´amanida d´alfàbrega, oli i nou me sembla molt fresca i l´entrapà genial.
ResponderEliminarPetons
L´amanida d´alfàbrega, oli i nou me sembla molt fresca i l´entrapà genial.
ResponderEliminarPetons
I tant que fa bona pinta!L' aprovo al 100%
ResponderEliminarUna proposta original i molt bona!
ResponderEliminarDe fet, les amanides gregues porten molt pa, així que s'assemblen força a aquest entrepà teu ;)
pues si que tiene buena pinta ese bocata, y la ensalada que dices no la he probado pero lo voy a solucionar en cuanto tenga albahaca
ResponderEliminar¡¡besos¡¡
Roser ,me encanta ese "bocata " desde el pan hasta el ultimo ingrediente ,superior
ResponderEliminarbesinos
yo me hago la ensalada caprese en verano pero en bocata no,en plan ensalada,y me encanta la combinación,buena idea Roser
ResponderEliminarbona setmana
peto
Tiene una pinta genial, muy buena idea de hacerla en bocadillo.
ResponderEliminarBesitos
Muy original ese bocata, a mi me encanta esa ensalada
ResponderEliminarBesitos
Fresc i bo, Roser. M'ha agradat molt. Petonet
ResponderEliminarGrandiós!!! :))))
ResponderEliminarSi l'amanida és bona, amb entrepà... igual o més!!! bona setmana!
ResponderEliminarUna bona amanida convertida en entrepà!!! Em sembla una molt bona idea!
ResponderEliminarPetons
Un entrepà ben bo, i molt original!! Prenc nota ;)
ResponderEliminarPetons
Hola Roser guapa tu
ResponderEliminarEls entrepans amb amanida agraden molt a casa, sobre tot per sopar, hummm
mil petonets Susanna
Una pinta estupenda. Besos.
ResponderEliminarL'amanida capresse la trobo boníssima! i aquest entrepanet teu me'l menjaria la mar d'agust. Estic segura que caurà un dia d'aquests d'estiu amb tant tomàquet que tindrem....
ResponderEliminarPetons! ;)
Sin duda ese bocata es todo un capricho pero de diosas! ;-) Bsss wapísima
ResponderEliminarJo normalment acabo sucant-hi pà a les amanides, aixi que perque no posar la amanida dintre del pà?? Petons!!
ResponderEliminarlooks soooper tempting..:P
ResponderEliminarTasty Appetite
Yo nunca la he comido pero te aseguro que la comeré, todo lo que lleva me rechifla, que ricaaaaa. Gracias por la receta.
ResponderEliminarun besazo, preciosa y buen día
Es una de mis ensaladas favoritas ¡pero en bocadillo! ¡me has dejado con la boca abierta! Me apunto la idea
ResponderEliminarAbrazos
Que bo!!! Amb l'alfàbrega te que estar genial! Jo també em faig bikinis amb doble de formatge i sense pernil!! jejejej petons
ResponderEliminareiii una com jo!! així m'agrada Roser!!! ;-)
EliminarMmmmm què bo i sa!!!!!
ResponderEliminarPetonets!!!
Oh!! Quina bona pinta!! M'encantes les amanides caprese però no se m'hagués acudit mai fer-ne un entrepà. Ho provaré de ben segur!
ResponderEliminarSalutacions!
Eva
Mooooolt bon entrepà!! m´encanta la teva proposta..jo també he convertit la meva amanida preferida en un entrepà... tastaré el teu. Petons,
ResponderEliminarM'agrada molt la teva proposta, jo també sóc d'amanida amb tomàquet i mozzarela i sucar i sucar pa amb el suquet que deixa, així que sense saber-ho havia fet una desconstrucció del teu entrepà jajajaja!!!
ResponderEliminar