Buscar este blog

domingo, 4 de diciembre de 2011

Productes ecològics "Natursoy" i Wok de tofu amb algues

Per acabar el cap de setmana, i començar la setmana següent plena d'energia i salut, us convido a la presentació de tots aquests productes de la casa d'aliments ecològics, vegetals i saludables, Natursoy.

Natursoy va nèixer el 1988, a un poblet rodejat de boscos i muntanyes. És allà on van començar a contemplar la possibilitat d'elaborar produtes 100% vegetarians, frescos i biològics, a partir del tofu, el seitàn i els seus derivats. I molt important a tenir en compte, sent lliures d'organismes modificats genèticament, sense conservants, ni colorants. Fa poc vaig escoltar que tot el que no és ecològic és transgènic...us imagineu que realment fos veritat? Seria ben trist....

Els aliments ecològics ens aporten benestar, respecte de la natura, contribució amb la sostenibilitat, evitar el maltractament dels animals...i molts altres avantatges. Si voleu conèixer i saber més sobre els seus productes i els aliments ecològics, cliqueu AQUÍ, trobareu informació molt interessant sobre alimentació.

Heu tastat mai aquestes proteïnes vegetals? Tenen un sabor especial i són molt versàtils, ja que pots fer moltes receptes diferents, des d'estofats a pizzes, ja ho aniré publicant.

La primera foto que us presento és la varietat de productes Natursoy que molt generosament m'han fet arribar, agrair de nou la seva gentilesa i confiança. Amb tots aquests productes podré ensenyar-vos moltes receptes sanes i delicioses, no us les perdeu!


Aquí, un detall dels productes:

- Hamburgueses de tofu i pastanagues : un producte fresc 100% biològic i vegetal, envasat en atmosfera modificada, que permet conservar les seves propietats intactes, millorant la seva qualitat, ja que no està pasteuritzat.

- Aperitius de tofu arrebossat i formatge : elaborat amb els millors ingredients, perquè gaudim menjant precuinats 100% saludables.
- Aperitius de tofu amb espinacs i panses : un plat precuinat a l'estil mediterrani amb tot el sabor i tota la proteïna que necessitem.

- Tofu wok alga: el tofu s'elabora a partir de la soja. Aporta proteïna d'alta qualitat, és baix en greixos saturats, és ric en calci i és de fàcil digestió.


I aquí un detall dels blocs de tofu i seitàn, els quals ens permeten elaborar moltes varietats diferents de receptes.

- Tofu
- Tofu italiana
- Tofu fumat a la italiana 
- Frankfurt de tofu amb formatge : un substitut perfecte dels frankfurts tradicionals, però en versió sana.
Si voleu saber més informació sobre el TOFU i tot el que l'envolta, cliqueu AQUÍ.

- Seitàn : proteïna vegetal elaborat a partir del gluten del blat. Les receptes a partir de seitàn són infinites, ja les anireu veient.
Per conèixer més sobre el SEITÀN, cliqueu AQUÍ.


La primera recepta que us presento, amb aquests productes, és una recepta rapidíssima que tant pot servir com a aperitiu, com a amanida, o com a segon plat. Versàtil, no?

Ingredients:

- Tofu wok alga Natursoy (la quantitat que creieu necessària)
- Tomàquet Cor de bou
- Ceba tendra
- Herbes provençals
- Oli d'oliva extra verge


Preparació:

1. En una paella o wok, saltejar els daus de tofu i algues, durants uns minuts, fins que es torni d'un color daurat.

2. Mentrestant, tallarem el tomàquet Cor de bou i la ceba tendra, i hi incorporarem els daus de tofu saltejats. Ho amanim tot amb herbes provençals i un bon raig d'oli d'oliva.


VARIACIÓ: també podeu fer-ne broquetes, intercalant daus de tofu, olives, tomàquet, carbassó i carbassa. I cuit a la planxa amb una mica d'oli, amanit amb un fil de mel. Un aperitiu boníssim.

Com podeu veure, són productes que poden tenir moltes formes i variants, fins allà a on arribi la imaginació.

Proveu i disfruteu!!

8 comentarios:

  1. Quina varietat de prodeuctes!! Ultimament no fan res més que regalar-te idees!! Quina sort poder compartir tots aquests productes, aquesta recepta d'avui em sembla molt bona! Seguirem esperant més receptes tan interessants com aquesta.
    Petons

    ResponderEliminar
  2. Qué cosas tan interesantes nos muestras, seguro que dan muchas posibilidades en la cocina

    Abrazos y buena semana

    ResponderEliminar
  3. Roser nunca probe el tofu ,ni tengo idea a que puede saber ,pero tu receta se ve muy rica
    besinos

    ResponderEliminar
  4. Hola, Roser. Yo suelo comprar tofu, cuscús, harina de garbanzo y otros productos en una tienda ecológica en Toledo. Con el tofu concretamente se puede hacer de todo.
    Enhorabuena por las recetas. Un saludo.

    ResponderEliminar
  5. buenos productos sin lugar a dudas,y esperademos tus recetas con ellos
    bona setmana
    peto

    ResponderEliminar
  6. no m'agrada molt el seità, però és una bona idea aquest wok!!! petonets

    ResponderEliminar
  7. Jo no sóc gaire de tofus i seitans, però així camufladets m'agradarien!
    Petons
    Sandra

    ResponderEliminar
  8. Muy rico Roser. Hoy he llegado de Italia y la verdad, gusta ver otra cosa que no sea pasta y pizza jeje... Besos guapa

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!