Però desde fa anys, la búsqueda de la fòrmula secreta del guacamole ha estat molt díficil. L'he provat de fer de mil i una maneres, però mai em surtia bé, fins ahir, que em va sortir perfecte!!
Per tant, escric la fòrmula al blog perquè tothom, inclòs jo, la pugui consultar i dur a la pràctica!
Espero que us agradi..
Ingredients (per dues persones):
- 1 alvocat ben madur
- 1/2 tomàquet petit madur
- 1/4 de ceba tendra
- oli
- julivert fresc
- el suc de mitja llimona petita
- sal i pebre
Preparació:
1. Tallar l'alvocat, el tomàquet i la ceba ben petitet. I amb una forquilla, aixafar bé la barreja fins que quedi com una pasta.
2. Incorporar-hi un raig d'oli d'oliva, el julivert fresc picat, el suc de la llimona (important perquè l'alvocat no s'oxidi i enfosqueixi) i la sal i el pebre.
3. Tornar a barrejar bé amb la forquilla i servir, acompanyat de patates mexicanes de blat, els nachos.
A menjar!!!!!
ooohhh...jo també portava temps buscat-la!!! =)
ResponderEliminarAhhh Roser, passa't pel meu blog que estic de sorteig!! petonets guapa
Helena
m'encanta el menjar mexicà, però l'alvocat no 8((((((( petonets guapa i bon cap de setmana
ResponderEliminarGracias por visitarme y asi poder conocer el tuyo que tambien esta muy bien como me has demostrado despues de chafardear un poco por todo el blog
ResponderEliminarbuen guacamole
peto
miquel
M´encanta el guacamole. La primera vegada que vaig menjar-ne va ser a casa d´una amiga que va viure 16 anys a Mèxic...me´l va fer tal qual es fa allà.
ResponderEliminarEppss doncs pregunta-li quina és la recepta, millor que l'original, cap altra!! petons
ResponderEliminarM'encanta el guacamole, i ara que has trobat la proporció perfecta val la pena apuntar-se bé la recepta!
ResponderEliminarA mi també m'agrada molt el menjar mexicà així que m'apunto el teu guacamole que a casa el fem "a ull" i sense julivert.
ResponderEliminarMe encanta la cocina mexicana, y ese guacamole se ve de andele, andele... ;-)
ResponderEliminarJo no li poso mai julivert, en toeria s'hi posa coriandre, no? Jo tampoc li poso que no m'¡acaba de fer el pes el sabor! Et recomano posar-hi una mini punteta de comí, a casa ens hi encanta!! jeje
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Si, jo hi poso julivert perquè el coriandre no m'acaba de fer el pes tampoc...però a part de posar-li pel gust i l'aspecte, li poso perquè evita que s'oxidi l'alvocat, i es torni de color fosc, la llimona i el julivert són dos antioxidants que eviten l'oxidació, per això també li poso. Amb comí no ho he provat mai, i això que m'agrada. T'agafo la idea!! Petons!!
ResponderEliminarMe'l guardo, sabia que el tenies publicat i he buscat fins trobar-lo! jeje just avui li deia a la meva mare que algun dia podriem fer guacamole, a ella l'alvocat li agrada fins i tot sol, el parteix per la meitat i se'l menja a cullerades!! petons
ResponderEliminar