Buscar este blog

miércoles, 1 de junio de 2011

Mini coques de vidre

Avui us presento unes coques de vidre fetes amb massa d'obleas per empanadilles, més ràpid impossible!

Espero que les feu! Volaràn!!!

Ingredients:

- Obleas d'empanadilla

- pinyons

- oli

- sucre blanc

- anís

Preparació:

1.Separar les obleas del full que les separa i pinta cada una d'elles amb una mica d'oli, amb l'ajuda d'un pinzell, o a falta d'aquest, amb les mans.

2. Posar una culleradeta de sucre i uns quants pinyons sobre cada oblea, i apretar amb les mans, per tal de què els pinyons s'enganxin a la massa i no corrin el risc de caure durant la cocció.

3. Posar les obleas al forn preescalfat a 250º, i deixar-les coure durant uns 10 minuts, fins que tinguin l'aspecte de la foto o hagin canviat de color.

4. Just quan surtin del forn, evocar l'anís sobre cada mini coca, i el contacte de l'anís fred amb el sucre calent, es produirà la famosa caramelització que li dóna el toc característic a la coca de vidre.

Deixeu refredar uns minuts abans de menjar-vos-les, que sinó predominarà molt el gust d'anís!!

A disfrutar!!!!


Observacións: Jo normalment faig les coques amb massa de pizza fresca tipus buitoni, tallant trossets i estirant-los amb el corró fins que quedi una massa quasi transparent.

Sinó també podeu fer la vostra massa a mà, utilitzant 3/4 de farina de força, 1/4 d'atmetlla mòlta, oli i aigua.

En qualsevol de les 3 maneres és molt fàcil de fer i el resultat és agraït per tothom!

Per cert, si nó teniu pinyons, podeu fer servir qualsevol altra fruit sec!!!

10 comentarios:

  1. ostres! quina passada nena, són les coques més senzilles i amb més bona pinta que he vist mai!!!!! me l'apunto! petonets guapa

    ResponderEliminar
  2. Jo faig la versió de la massa de pizza i puc assegurar que volen..,pero provarem amb les obleas.
    Petonets

    ResponderEliminar
  3. Jo les he fet amb pizza , però no he pensat mai que amb obleas es poguessin fer. I sí que volen !

    ResponderEliminar
  4. Guau, això ho faré en breu!!! Quina pinta, queden genial... una gran idea, merci guapa!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  5. Jo també les faig amb massa de pizza, però provaré la teva idea amb oblees d'empanadilla, ha de quedat també molt bo!

    ResponderEliminar
  6. A part de ràpida i boníssima m'encanta com queda la presentació!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  7. És una recepta ràpida sobretot perquè no cal estirar la massa, com en el cas de la massa de pizza (jo, almenys, l'estiro molt), i no s'infla així que és molt fàcil...els ingredients els teniu tots a casa, només falta comprar les obleas!! petons

    ResponderEliminar
  8. Què senzill que és i fan molt el "pego". Ja ho provaré de fer si puc obrir la botella d'anís pq veig que el sucre es de haver quedat enganxat al tap i no puc obrir-la! Aaaiii!
    Petons

    ResponderEliminar
  9. jajaja siii això és molt típic, realment fa molta ràbia quan passa. No sé si hi ha alguna manera d'evitar-ho, netejar bé el tap abans de tancar l'ampolla potser serveix...!

    ResponderEliminar
  10. Aixó fa molt bona pinta.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!