Com ja us vaig dir, el 24 era el sant del meu pare, Joan, i com a regal, a part de la coca i una iogurtera (perquè diu que vol aprendre a fer-se els seus propis iogurts), també li vaig preparar un dinar per celebrar-ho. El dinar va consistir de 4 aperitius i un plat principal.
Tot va estar molt bo i va sobrar poca cosa, així que per l'entrada d'avui, us deixo el primer aperitiu perquè aneu obrint boca!
Que aprofiti!!!
Ingredients:
- Xampinyons sencers grans (per farcir)
- 2 llaunes de tonyina amb oli d'oliva
- 2 ous durs
- maionesa lleugera
- oli
- sal
-julivert
Preparació:
1. Començarem barrejant la tonyina esmicolada, l'ou dur ben ralladet i la maionesa. Ho reservarem a la nevera.
2. Mentres, treurem el peu del xampinyons, i passarem el barret per una mica d'aigua per tal de treure la terra que hi hagi pogut quedar.
3. Passarem els xampinyons a una paella amb una mica d'oli, i els courem donant-li volta i volta (jo prefereixo coure'ls a la paella perquè queden molt sabrosos, al forn es deshidraten i queden secs).
4. Un cop els xampinyons estan cuits els posem a un colador perquè deixin anar la seva aigua. I quan estiguin del tot freds els farcim amb el farciment reservat.
5. Li espolsem julivert si volem i llestos!!
Boníssims i molt lleugers!!
Roser, una molt bona recepta de diumenge, prenc els xampis per l´aperitiu. Petons i bon diumenge.
ResponderEliminarÉs el que t'anava a comentar... sembla el farcit dels ous farcits!! Els haurem de provar amb xampinyons!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
M'agrada la idea del xampis farcits... L'apunto a pendents.
ResponderEliminarPetonets
Compramos ayer unos champis gordos y blancos,pensábamos cenarlos al horno pero como dices,tal vez se resequen,le enseñaré a mi contrario tu receta,a mí me encanta.
ResponderEliminarSaludos.
Roser unos champiñones estupendos ,que receta mas rica
ResponderEliminarbesinos
M'agradan molt estos xampis ¿lo he dicho bien? Tienen que estar molt bo, además, te han quedado preciosos con esa farsa de huevos, atún y mayonesa en lo alto.
ResponderEliminarBesitos
Segur que entre el dinar i els regals, el teu pare va quedar molt content!
ResponderEliminarUn aperitiu fresquet fantàstic per ara que ja fa mooooolta calor ;)
Un bon aperitiu! M'agraden molt els xampinyons.
ResponderEliminarVeig que sou de tradició cuinera, no?
Petons.
que originals! doncs han de quedar boníssims amb aquest farcit! i molt millor que amb ou!!! molts petonets bonica
ResponderEliminarQue bocado tan sencillo y tan rico!, habrá que hacer muchos que seguro que son sacarlos a la mesa y desaparecen
ResponderEliminarUn beso y buena semana
Que delicia!!!!!!!!!!Muchos saludos de Perú
ResponderEliminar