A qui no li vé de gust un gelat a l'estiu?? A mi els gelats em venen de gust tot l'any, sobretot els magnums..tinc una certa tendència addictiva a ells...Heu provat els nous magnums mini que han sortit? Un de limoncello i un de crema irlandesa que... no tinc res a dir, només que els proveu i m'expliqueu. Personalment, el limoncello em va encantar!
El gelat que us porto avui és una versió del "frigo pie" de tota la vida, sense la forma del "peu", sinó la d'un motlle que vaig comprar a una gran superfície especial per gelats.
Els ingredients són els mateixos que la mona de petit suisse que vaig publicar a l'abril. Té una consistència cremosa, amb gust a maduixa, que recorda el "frigo pie", per això li he posat el mateix nom.
Feu la prova, encara que no tingueu aquest motlle, el podeu congelar amb un got de iogurt de plàstic normal i corrent, també serveix. Apunteu!!
Ingredients:
- 2 petit suisse Danonino de maduixa
- 70 ml de nata del 35%
- 2 fulles de gelatina
- 70 ml de llet semidesnatada
- 30 g de sucre blanc
Preparació:
1. Posar en remull, amb aigua freda, les fulles de gelatina. Escalfar la llet al microones.
2. Quan les fulles estiguin ben hidratades, s'escorren i es posen dins la llet calenta perquè es desfacin.
3. Triturar els petit suisse, la nata, el sucre i la barreja de llet i fulles de gelatina. Evocar als motlles corresponents i congelar.
4. Quan vulgueu consumir-los només caldrà que el treieu del congelador i a disfrutar!!
Que vagin de gust!!
Ai Roser!!! has tocat la meva vena sensible...quins records de petita amb aquest gelat!!! =)
ResponderEliminarMolts petonets guapa. Helena
El gelat de la nostra infantesa...podem repetir amb el frigodedo, no?
ResponderEliminarDons a mi de petita no m'agradava el frigodedo. Es ara, de gran, que si que m'agrada,jajaja
ResponderEliminarpetonets
Vaya pinta que tiene este heladito Roser, me encantan los polos, más que los helados sin palito, un besazo guapa.
ResponderEliminarQuina bona pinta i que fàcil de fer, si a més té textura cremosa, estarà boníssim! Vaig a provar-ho en quan compri petit suisse.
ResponderEliminarTe jovenelo m'agradaven molt els frigodedos, per la textura blaneta i el gust tan bo que tenien.
Salutacions des d'Ulldecona.
Con lo que nos gusta el frigo pie en esta casa...
ResponderEliminarLo hago mañana mismo
;-)
Si a mis hijos les gusta te hago un monumento, porque no te puede imaginar la de cajas de frigopie que puedo llegar a comprar...
ResponderEliminarLa paso a mi carpeta de pendiente, para ya mismo
Un besote
Si que té una textura cremosa, però no té la mateixa consistència i gust exacte que el comercial. Tot i que s'assembla bastant, la qüestió és prova'l i si us agrada...a repetir!! petonets a tots
ResponderEliminarA mi també m'agrada menjar gelats tot l'any, je je je...
ResponderEliminarM'apunto aquesta recepta per fer-la amb les meves nebodes, sobretot si dius que queda tan cremosa... Serà com tornar a la infància :)
Roser a quien no le gusta el frigodedo si creo que todos lo hemos probado.En casa los helados todos el año.Bueno a ver si hoy me entrada el comentario la entrada anterior de la salsa dip hasta tres intentos y señor blogger dijo que no.
ResponderEliminarpeto
Miquel
Avui, després de dinar, m'he adonat que ja ha començat la temporada d'omplir el congelador de gelats. A mi també m'encanten els magnums!
ResponderEliminarEl frigopié em transporta a moments de l'infantesa, tot i que jo era més de frigidedo. jeje!
Petons!
Anna
A mi m'encantava el Frigodedo! Tinc ganes de fer gelat a casa, a veure si al final m'animo.
ResponderEliminarPetons.
Ai Roser, em sembla que el teu frigo pie és més bo que l'original!!! ;)
ResponderEliminarPetons!
Roser que helado mas rico y tiene una pinta de estar cremosillo hummm,ahora mismo me comeria uno
ResponderEliminarBesinos