Ja han arribat els préssecs, i com cada any, el meu pare m'enterra amb ells..... Sé que no em puc queixar, perquè sóc una privilegiada de tastar préssecs conreats de la manera més natural possible, i recent arrencats de l'arbre. Però quan hem porta totes aquestes caixes......se'm fa una muntanya, i he d'esprèmer el meu cervellet per fer receptes i anar-los gastant.
Aquesta és la primera que us presento aquest any. Un pastís-bescuit molt humit, lleuger i fresc que passa sense gana.
Això si, que els prèssecs siguin de qualitat, ja que n'és el principal ingredient.
Ingredients:
- 150 g farina
- 150 g sucre
- 25 g atmetlla en pols
- 1 sobre llevat
- 3 ous
- 1/2 got d'oli de mandarina MALLAFRÉ
- Licor (de taronja)
- 4 préssecs + 1 préssec
- Xarop de caramel (tipus Royal)
Preparació:
1. Reguem el motlle, literalment, amb el caramel. Tallem 4 prèssecs a daus i els posem per tota la base del motlle, tocant el caramel.
2. Per la resta de massa, triturem tots els ingredients, la farina, el sucre, l'atmetlla, el llevat, els ous, l'oli, el licor i el préssec. I ho afegim sobre els préssecs tallats a daus i el caramel.
3. Ho coem al forn a 190ºC durant 40 minuts aproximadament.
I llestos per saborejar-lo!
.....ja us aviso que comença l'etapa de "Cuina amb préssecs", perquè estigueu ben atents!
Bon profit!!
Estamos seguras de que estaba buenísimo!
ResponderEliminarhttp://juegodesabores.blogspot.com.es/
El meu pare també té presseguers però no se'ns acumulen molts perquè en regalem a familiars i amics que ho esperen cada any. Prendré nota de la teva recepta que te una pinta favulosa! Petons
ResponderEliminarTiene que estar bien rico!!! Bss
ResponderEliminarque combinació el préssec i el caramel això si que és per morir-se de gust
ResponderEliminarAy niña se ve deliciosa, que ganas de probar un cachino. Beistos
ResponderEliminarQuina enveja! Aquests préssecs són els més bons, collits al moment perfecte! El pastís, una pinta fantàstica. Espero amb candeletes la resta de receptes de la cuina amb préssecs. M'encanten!
ResponderEliminarMarta
Roser ,pues es verdad que eres una privilegiada al tener melocotones caseros ,que no tienen nada que ver con los que se compran ,que a veces estan preciosos por fuera y al abrirlos estan feisimos y negros Asi que ese bizcocho es todo un lujo
ResponderEliminarbesinos
me encanta esta época, así que estaré atenta a todas las cosas que hagas con melocotones que me encantan,
ResponderEliminarEste pastelito con que has empezado me gusta mucho
Besitos
Quan tens una cosa amb aquista excel·lent pinta i de producció pròpia encara dona més orgull. Felicitats, i la boca s'em fa aigua veient el pastís
ResponderEliminarOhhh quin perill té aquest pastís tan bo.
ResponderEliminarMil petons guapa.
Quina il·lusió poder menjar préssecs tan bons, i els has ben aprofitat per fer aquest pastís tan saborós!
ResponderEliminarUna entrada muy practica!!
ResponderEliminarMuchas gracias por compartir estas cosas tuyas tan ricas y útiles como siempre.
Un besazo
Quina bona pinta que té aquest pastís!
ResponderEliminarLo de la Tagliatella, ja sabem que són totes molt grans, jeje, no dóna temps a fer foto que ja tens ganes de menjar-la, tot i que veig que tb has comprovat que hi ha llocs en què és més gran que altres :)
1 petó!
Es veu realment deliciós Roser, aquests tipus de bescuits són dels que a mi m'agraden, amb força fruita....nyam!!!
ResponderEliminarYo tengo los melocotones a puntito para recoger, espero que no se me adelanten mucho los pájaros, que casi todas las frutas que he recogido, tenían la cata previa. Un bizcocho riquísimo Roser. Besos
ResponderEliminarQuin pastís més deliciós! Te'ns has guanyat avui, fas molt bona pinta i està fet amb fruita com ens agrada a ESfruita, felicitats!
ResponderEliminarAvui, al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat us proposem també unes postres, tot i que també podria ser o un deliciós refrigeri... Pot ser tot allò que vulgueu, ja que es tracta d'un sorbet de llimona! Esperem que us agradi!
www.esfruita.com/assessorem/sorbet-de-llimona
Un pagès amic nostre sempre em regala una caixa de préssecs. Deu estar a punt d'arribar. Prenc nota.
ResponderEliminarBon cap de setmana Roser,
Nani
M'encanten els púfdings de fruita, són ideals per aprofitar els excessos com el teu cas. Ha de quedar boníssim amb una bola de gelat ;)
ResponderEliminarRoser, m'encanta aquest pastís.
ResponderEliminarEls pressecs son la meva fruitaa preferida d'estiu
Si que és una sort tenir fruita de casa!!! I els has aprofitat molt requetebé! PEtons
ResponderEliminarUna combinación deliciosa, así estarán bien contentos con el uso que le das a los melocotones!!!
ResponderEliminarQue me gusta este postre bien fresquito, así que un trocito para mi, aunque dudo que te haya quedado algo.
ResponderEliminarUn besote
El dia que aconsegueixi comprar préssecs i que em durin més de dos dies a la nevera, intento fer la recepta!! ;) Petons!!!!!!!!
ResponderEliminarÒndia roser! Quin senyor pastís! I quina sort tenir tantes caixes... m'apunto la recepta, a veure si m'animo a fer-la! Gràcies per compartir-la! Petons
ResponderEliminarmmm..que pinta te aquest pastis!!..meravellos!!
ResponderEliminarpetonets
Vaya pinta qeu tiene, y se ve delicioso.
ResponderEliminara mi me pasa igual con las naranjas. En fin ya querria yo probar los melocotones asi de fresquitos.