No sé si mai hi heu estat, jo tres vegades. La primera vegada que hi vaig anar vaig entrar a la plaça de toros (no n'havia vist mai cap abans) i sincerament no hi tornaré a anar cap més vegada, amb un cop ja n'hi ha prou, a més, que a mi mai m'han agradat els toros....però és una festa que, tot i la seva mala fama (de borratxera, sobretot), reconec que s'ha de veure un cop a la vida, perquè t'ho pots passar igual o més bé sense beure un glop d'alcohol.
Aquest pintxo el vaig descobrir a un llibre sobre pintxos que em van regalar, i és un aperitiu molt bo. Em fa gràcia el nom. Representa el blanc dels pantalons i de la semarreta, el vermell del mocador típic que es porta al voltant del coll, i la oliva, que deu ser el cap, imagino.
Ingredients:
- 2 ous
- Surimi de gules o cranc
- Maionesa
- Tires de pebrot vermell escalivat
- 4 olives verdes
Preparació:
1. Bullim els ous durant 10 minuts. Quan estiguin freds els pelem, els hi tallem les puntes (que faran la funció de barret), i els partim per la meitat. Els reservem.
2. A part, barregem els rovell dels ous amb el surimi de gules o de cranc i la maionesa.
3. Farcim cada meitat de l'ou amb aquesta farsa preparada anteriorment, posem una tira de pebrot escalivat a modo de mocador, i amb l'ajuda d'un escuradents, punxem la oliva i el trosset de la punta de l'ou que em reservat al principi, perquè faci de barret.
Original és, i bo també com us podeu imaginar.
És semblant al típic farcit de tonyina, rovell i maionesa, però substituint la tonyina per un altra tipus de "peix".
Per soprendre, això si, heu de dir com es titula, sinó la gent no ho endevinarà!!
Bon profit!
El teu bloc m´agrada molt, així que ja tens una seguidora més.
ResponderEliminarEt convido a visitar el meu: http://maramaruja.blogspot.com on tinc les meves receptes i truquets de cuina.
Un petonet
Només per les tapes que hi fan ja val la pena anar-hi. Les d' ou m´agraden molt però em quedo amb el surimi de cranc.
ResponderEliminarNo hi he estat mai, però aquesta tapa és molt original i ben bona.
ResponderEliminarUna abraçada
¨Roser uns pinxos originales i molt bons.
ResponderEliminarLes FESTES DE SANT FERMIN, són realment precioses, el que sobra són les borratxeres i gamberrades, però si tens la sort de viure-les des de dins amb els pamplonesos, les difrutas de veritat
Que supergraciosos nena, jaja es que me hacen una gracia los pinchitos, te han quedado genial
ResponderEliminarBesotes preciosa
Muy bonitos... sé que a mi peque le encantarían, aunque ahora aún ni sepa qué es San Fermín! ;)
ResponderEliminary si se pueden tomar ahora en sus fiestas mas bueno,sino siempre nos quedara copiarte este pincho
ResponderEliminarpeto
Que graciosos aquests pinxos, Roser! A mi tampoc no m'agraden els toros com espectacle, ho trobo denigrant. Així que m'apunto amb tu a aquests pinxos i una cañita!!! Petons
ResponderEliminarOstres que originals, quan els describies me'ls he mirat i és com si veiés la txapela amb el mocadoret i tot jejeje, que bo.
ResponderEliminarReconec que quan he vist ous de san fermín m'hi he tirat de cap! Petons!
Oh, oh i oh! Ja estava tipa dels ous farcits de tonyina! QUina idea!!! ;) MErci!!
ResponderEliminarRoser ,ademas de ricos ,me encanta lo preciosos que los pusiste
ResponderEliminarbesinos
Doncs jo no he estat mai en aquesta festa, però m'agradaia algun cop... Aquest pintxo és molt divertit! petons
ResponderEliminarJa, ja, ja que graciosos :) :) :)
ResponderEliminarEs una fiesta que no me atrae demasiado, eso sí, tus san fermines si que me atraen y me los comería por pares
ResponderEliminarBesitos
Roser, ja em pots posar dues tapes i una cervesa ben fresqueta!
ResponderEliminarFeliç setmana,
Nani
Qué aperitivo más gracioso, no me gustan los toros (tal cual los utilizan), pero seguro que has sacado más de una sonrisa. Besos guapi
ResponderEliminarTe han quedado muy chulos!!! Bss
ResponderEliminarUna tapa riquisima !! Otro pelleno que me apunto, yo publique el viernes unos iguales con relleno de jamón. Besitos :)
ResponderEliminar