Buscar este blog

lunes, 2 de septiembre de 2013

Cupcake de préssec, o el primer intent

És la primera vegada que faig cupcakes, sense màniga pastissera ni masses instruments. Però tot i que l'aspecte no és perfecte, puc assegurar que el gust és deliciós.....potser massa!

A disfrutar!!!

Ingredients (per a 10-12 cupcakes petits)

- 1 ou
- 70 g sucre
- 55 g farina
- 30 ml oli girasol
- 30 ml llet soja
- 1 culleradeta de llevat
- 30 g préssec de vinya

PEL FROSTING:

- 100 g mantega
- 60 g sucre glaç
- 30 g préssec

- Trossets de préssec (per decorar)


Preparació:

1. Triturem tots els ingredients en un bol i quan tinguem una pasta ben homogènea omplirem 2/3 dels motlles per magdalenes.

2. Deixarem coure les magdalenes al forn uns 20 minuts a 180º, ajudant-nos d'un escuradents per saber si surt net o encara li falta cocció.

3. Un cop estiguin cuits els reservem fins que estiguin freds.

4. Pel frosting, triturarem amb les varetes la mantega tova amb els sucre i el préssec. I deixem que agafi consistència dins a la nevera durant 1 hora aproximadament.

5. Quan les magdalenes estan fredes i el frosting ha agafat la consistència necessària, amb l'ajuda d'una màniga pastissera, o una cullera (com en el meu cas), cobrim la superfície de les magdalenes amb el frosting de mantega. Decorem amb uns trossets de préssec i au.......


Al ser petitones, no te n'adones i van caient una darrere l'altra.

En unes hores van volar......literament!

Bon profit!

19 comentarios:

  1. Hola guapa tu

    Això te que estar hummm, m´agraden més petitons que grossos

    mil petonets dolços, Susanna

    ResponderEliminar
  2. Roser ,que buena pinta ,unos cupcakes perfectos
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  3. Jo no sé com estan de gust, però la presència és.....d'Estrella Michelin!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  4. vaya maravilla!!!! tiene una presencia impresionante

    ResponderEliminar
  5. Que originals!!! Com m'agradaria provar-los!! jeje

    ResponderEliminar
  6. Molt originals i el que és mes important segurament "deliciosos"

    ResponderEliminar
  7. Tener que ser molt bons !! I a més t'han quedt molt bé.
    petons

    ResponderEliminar
  8. M'ho crec, segur que és irresistible!! Quin cupcake, ole!

    ResponderEliminar
  9. Pues será el primer intento, pero tienen una pinta estupenda.
    Un beso.

    ResponderEliminar
  10. ninguna duda de que son divinos¡¡
    peto

    ResponderEliminar
  11. Aix, vaig veure la teva recepta pel mòvil però encara no t'havia contestat. Quina passada de recepta i és els préssecs donen molt bon sabor a tot i per tant, li han d'aportar una frescor excepcional a aquests cupcakes. Mmmm me'n menjaria un per esmorzar!!!

    Petonets bonica

    ResponderEliminar
  12. Així petitons son més mengívols, amb la pinta que tenen deuen d’estar de vici Ummm
    Petons

    ResponderEliminar
  13. i per què no has fer servir una màniga? Haguessis conseguit que et quedés uniforme. De totes maneres segueix fent experiments!!! :) petonets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. perque la boquilla no se'm fixava i ho vaig fer a lo rustico! jjaja a la propera milloro! ho prometo!! petons

      Eliminar
  14. Roser, sense màniga t'han quedat perfectes i tenen de ser molt bons.

    ResponderEliminar
  15. Olé, qué delicia de postre, ya sabes que me privan los que llevan fruta, qué maravilla Roser, enamorada me has dejado! Besos

    ResponderEliminar
  16. Jo estic amb la Judith, el problema està amb la mànega, t'haurien quedat molt més boniques. No deixis la crema a la nevera, l'has de posar abans de refredar-se, et deixarà donar-li moltes més formes :-)

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!