És la primera vegada que faig cupcakes, sense màniga pastissera ni masses instruments. Però tot i que l'aspecte no és perfecte, puc assegurar que el gust és deliciós.....potser massa!
A disfrutar!!!
A disfrutar!!!
Ingredients (per a 10-12 cupcakes petits)
- 1 ou
- 70 g sucre
- 55 g farina
- 30 ml oli girasol
- 30 ml llet soja
- 1 culleradeta de llevat
- 30 g préssec de vinya
PEL FROSTING:
- 100 g mantega
- 60 g sucre glaç
- 30 g préssec
- Trossets de préssec (per decorar)
Preparació:
1. Triturem tots els ingredients en un bol i quan tinguem una pasta ben homogènea omplirem 2/3 dels motlles per magdalenes.
2. Deixarem coure les magdalenes al forn uns 20 minuts a 180º, ajudant-nos d'un escuradents per saber si surt net o encara li falta cocció.
3. Un cop estiguin cuits els reservem fins que estiguin freds.
4. Pel frosting, triturarem amb les varetes la mantega tova amb els sucre i el préssec. I deixem que agafi consistència dins a la nevera durant 1 hora aproximadament.
5. Quan les magdalenes estan fredes i el frosting ha agafat la consistència necessària, amb l'ajuda d'una màniga pastissera, o una cullera (com en el meu cas), cobrim la superfície de les magdalenes amb el frosting de mantega. Decorem amb uns trossets de préssec i au.......
Al ser petitones, no te n'adones i van caient una darrere l'altra.
En unes hores van volar......literament!
Bon profit!
Hola guapa tu
ResponderEliminarAixò te que estar hummm, m´agraden més petitons que grossos
mil petonets dolços, Susanna
Roser ,que buena pinta ,unos cupcakes perfectos
ResponderEliminarbesinos guapa
Jo no sé com estan de gust, però la presència és.....d'Estrella Michelin!!!!
ResponderEliminarSalut i petons,
Olga
vaya maravilla!!!! tiene una presencia impresionante
ResponderEliminarQue originals!!! Com m'agradaria provar-los!! jeje
ResponderEliminarMolt originals i el que és mes important segurament "deliciosos"
ResponderEliminarSegur que han de ser boníssims!
ResponderEliminarTener que ser molt bons !! I a més t'han quedt molt bé.
ResponderEliminarpetons
M'ho crec, segur que és irresistible!! Quin cupcake, ole!
ResponderEliminarPues será el primer intento, pero tienen una pinta estupenda.
ResponderEliminarUn beso.
Tienen una pinta deliciosa.
ResponderEliminarninguna duda de que son divinos¡¡
ResponderEliminarpeto
Aix, vaig veure la teva recepta pel mòvil però encara no t'havia contestat. Quina passada de recepta i és els préssecs donen molt bon sabor a tot i per tant, li han d'aportar una frescor excepcional a aquests cupcakes. Mmmm me'n menjaria un per esmorzar!!!
ResponderEliminarPetonets bonica
Així petitons son més mengívols, amb la pinta que tenen deuen d’estar de vici Ummm
ResponderEliminarPetons
i per què no has fer servir una màniga? Haguessis conseguit que et quedés uniforme. De totes maneres segueix fent experiments!!! :) petonets
ResponderEliminarperque la boquilla no se'm fixava i ho vaig fer a lo rustico! jjaja a la propera milloro! ho prometo!! petons
EliminarRoser, sense màniga t'han quedat perfectes i tenen de ser molt bons.
ResponderEliminarOlé, qué delicia de postre, ya sabes que me privan los que llevan fruta, qué maravilla Roser, enamorada me has dejado! Besos
ResponderEliminarJo estic amb la Judith, el problema està amb la mànega, t'haurien quedat molt més boniques. No deixis la crema a la nevera, l'has de posar abans de refredar-se, et deixarà donar-li moltes més formes :-)
ResponderEliminar