Gustosa, de gust intens però lleuger alhora, natural, per repetir-la!
Aquesta és la descripció a la que hem arribat després de tastar el caldo per paelles de peix i marisc, de ANETO.
És un caldo on ja està incorporat el fumet i el sofregit, que més necessitem que ens facin, i amb ingredients 100% naturals.
Una altra vegada que em sorprenen amb la seva qualitat.
Ingredients (per a dues persones):
- 250 g arròs basmàtic
- 600 ml de caldo per paelles de peix i marisc ANETO
- Carxofes
- Sèpia
- Musclus
- Gambes
Preparació:
1. En un paella daurem les gambes i les reservem. Seguidament afegim les carxofes i l'arròs. Li donem unes voltes perquè absorbeixi l'aroma de les gambes lleugerament i afegim el caldo ANETO.
2. Un cop arrenqui el bull afegim la sèpia a daus i quan faltin 5 minuts per acabar la cocció afegim els musclus i les gambes.
3. Acabem de coure l'arròs i deixem reposar 5 minuts.
I ja podem servir, sol, i acompanyat amb allioli o com vulgueu!!
Bonissim!
Gràcies ANETO!
Bon profit!
¿ Sólo un cuarto de arroz para un litro de caldo?. Tiene una pinta estupenda. Un besico y buen fin de semana.
ResponderEliminarEs que era integral, y no habia forma de que lo absorbiera!! mejor lo cambio con el arroz habitual que sino...jeje gracias por el apunte!!! besos
EliminarMai he fet servir aquest brou, però seguiré les teves instruccions i ho provaré.
ResponderEliminarHola guapetona.
ResponderEliminarPues mira que nunca he usado ese caldito pero por lo que cuentas y el aspecto de esa paellita me voy a tener que animar.
Besitos
Qué receta más original y qué rica que tiene que estar.
ResponderEliminarbesos
En un restaurant de mallorca també ens van posar arròs basmati. Primer ho vaig trobar estrany però un cop el vaig haver tastat vaig quedar ben convençuda! Per variar i innovar és genial! Perfecte, Roser!
ResponderEliminarRoser ,este arroz tiene unos ingredientes que me encantan ,asi que seguro esta delicioso
ResponderEliminarbesinos guapa
Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
ResponderEliminarAneto està fent molt bona feina, realment els seus caldos són molt bons i de molta qualitat. Molt bona paella!
Com el fumet de casa no hi ha res, però amb el dia a dir, les hores passen volant i és d'agraïr poder aconseguir productes que siguin tan "cassolans"
ResponderEliminarPetonets
Ostres, amb arròs basmati? Què curiòs!!
ResponderEliminarTothom parla meravelles dels caldos aneto, i com a comparativa amb un caldo cassolà són molt bons, i penso que si ajustessin una mica més els preus, s'emportarien el mercat dels caldos segur!
Petons!
Una bona paella, no l’he fet mai amb arròs basmati, tindre que provar.
ResponderEliminarPetons
Está muy bien aprovechar el trabajo que ya hicieron otros para facilitarnos el trabajo, además con este caldo seguro que queda muyyyy bueno y la idea te poner este arroz ya la probaré
ResponderEliminarAbrazos
Això és un bon arròs!!! Jo avui l'he fet amb costelleta de pors. Molt bo també, però.... no es pot comparar....
ResponderEliminarPetons
Lo bueno es que no tienes que estar haciendo caldos, rapidito y sabroso, es ideal. Besos preciosa
ResponderEliminarHola Roser!!!!
ResponderEliminarTinc ganes de probar aquests brous... tothom parla meravelles... Aquesta paella te una pinta extraordinaria... i no vegis les gambes.., no veníen a dintre del tetrabrick oi? je je... es broma...
petonets i benvinguda de nou!!!
Quina pinta tant espectacular!! No he provat mai aquest caldo, però si dius que queda bo ho faré. Petons
ResponderEliminarQue maravillosa pinta tiene este arroz, me encanta, besos
ResponderEliminarSofía
Hola Roser...qué buena pinta tiene este platito...es de lo más original y el caldo Aneto le aporte un toque estupendo a los platos. besitos...
ResponderEliminar