Buscar este blog

miércoles, 4 de septiembre de 2013

Paella "basmàtica" de sèpia, musclus i gambes

Gustosa, de gust intens però lleuger alhora, natural, per repetir-la!

Aquesta és la descripció a la que hem arribat després de tastar el caldo per paelles de peix i marisc, de ANETO.

És un caldo on ja està incorporat el fumet i el sofregit, que més necessitem que ens facin, i amb ingredients 100% naturals.

Una altra vegada que em sorprenen amb la seva qualitat.

Ingredients (per a dues persones):

- 250 g arròs basmàtic
- 600 ml de caldo per paelles de peix i marisc ANETO
- Carxofes
- Sèpia
- Musclus
- Gambes


Preparació:

1. En un paella daurem les gambes i les reservem. Seguidament afegim les carxofes i l'arròs. Li donem unes voltes perquè absorbeixi l'aroma de les gambes lleugerament i afegim el caldo ANETO.

2. Un cop arrenqui el bull afegim la sèpia a daus i quan faltin 5 minuts per acabar la cocció afegim els musclus i les gambes.

3. Acabem de coure l'arròs i deixem reposar 5 minuts.

I ja podem servir, sol, i acompanyat amb allioli o com vulgueu!!


Bonissim!

Gràcies ANETO!

Bon profit!

18 comentarios:

  1. ¿ Sólo un cuarto de arroz para un litro de caldo?. Tiene una pinta estupenda. Un besico y buen fin de semana.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Es que era integral, y no habia forma de que lo absorbiera!! mejor lo cambio con el arroz habitual que sino...jeje gracias por el apunte!!! besos

      Eliminar
  2. Mai he fet servir aquest brou, però seguiré les teves instruccions i ho provaré.

    ResponderEliminar
  3. Hola guapetona.
    Pues mira que nunca he usado ese caldito pero por lo que cuentas y el aspecto de esa paellita me voy a tener que animar.
    Besitos

    ResponderEliminar
  4. Qué receta más original y qué rica que tiene que estar.

    besos

    ResponderEliminar
  5. En un restaurant de mallorca també ens van posar arròs basmati. Primer ho vaig trobar estrany però un cop el vaig haver tastat vaig quedar ben convençuda! Per variar i innovar és genial! Perfecte, Roser!

    ResponderEliminar
  6. Roser ,este arroz tiene unos ingredientes que me encantan ,asi que seguro esta delicioso
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  7. Hola! Acabo de tornar de les vacances i passo a saludar, tinc molta feina atrassada amb els blogs :)
    Aneto està fent molt bona feina, realment els seus caldos són molt bons i de molta qualitat. Molt bona paella!

    ResponderEliminar
  8. Com el fumet de casa no hi ha res, però amb el dia a dir, les hores passen volant i és d'agraïr poder aconseguir productes que siguin tan "cassolans"

    Petonets

    ResponderEliminar
  9. Ostres, amb arròs basmati? Què curiòs!!

    Tothom parla meravelles dels caldos aneto, i com a comparativa amb un caldo cassolà són molt bons, i penso que si ajustessin una mica més els preus, s'emportarien el mercat dels caldos segur!

    Petons!

    ResponderEliminar
  10. Una bona paella, no l’he fet mai amb arròs basmati, tindre que provar.
    Petons

    ResponderEliminar
  11. Está muy bien aprovechar el trabajo que ya hicieron otros para facilitarnos el trabajo, además con este caldo seguro que queda muyyyy bueno y la idea te poner este arroz ya la probaré

    Abrazos

    ResponderEliminar
  12. Això és un bon arròs!!! Jo avui l'he fet amb costelleta de pors. Molt bo també, però.... no es pot comparar....
    Petons

    ResponderEliminar
  13. Lo bueno es que no tienes que estar haciendo caldos, rapidito y sabroso, es ideal. Besos preciosa

    ResponderEliminar
  14. Hola Roser!!!!
    Tinc ganes de probar aquests brous... tothom parla meravelles... Aquesta paella te una pinta extraordinaria... i no vegis les gambes.., no veníen a dintre del tetrabrick oi? je je... es broma...
    petonets i benvinguda de nou!!!

    ResponderEliminar
  15. Quina pinta tant espectacular!! No he provat mai aquest caldo, però si dius que queda bo ho faré. Petons

    ResponderEliminar
  16. Que maravillosa pinta tiene este arroz, me encanta, besos
    Sofía

    ResponderEliminar
  17. Hola Roser...qué buena pinta tiene este platito...es de lo más original y el caldo Aneto le aporte un toque estupendo a los platos. besitos...

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!