Aquesta recepta té tot un èxit! Tant pels petits que no suporten el peix, com pels adolescents a l'edat del pavo, com pels adults tiquismiquis, com pels adults que s'ho menjen tot, tot i tot!!
La recepta l'he caçat de Disfrutando Cocinando, tot i que l'he versionat, com sempre, canviant la philadelphia per formatge de cabra, que li dóna un toc (oooh) de glamour insuperable!
Ingredients (per a 10 nuggets):
- 250 g lluç
- 50 g molla de pa
- 50 ml llet
- 50 g formatge de cabra, o cremós
- Sal
- Julivert
- Oli
- Farina
- Ou batut
- Pa ratllat o japonés (panko)
Preparació:
1. Coem prèviament el lluç al vapor o al papillot.
2. Seguidament, el triturem juntament amb sal i julivert picat, la molla de pa, la llet i el formatge de cabra. Ho triturem fins que quedi una massa espesa que poguem fer boletes amb les pròpies mans.
3. Li donem forma de nuggets a la massa i els passem per farina, ou batut i pa panko.
4. Els anem fregint fins que quedin ben daurats per fora. Un cop fregits, els posem sobre paper absorbent i ja ens els podrem menjar, amb una mica de maionesa, o ketchup....o sols!
Important que sigui fet i menjat, sobretot perquè el panko s'estova molt ràpidament i perd aquell cruixent que li dóna tanta gràcia al plat!
Es pot congelar empanat si heu fet més massa del compte!
Bon profit!
Una recepta de peix ideal pels que són anti espines, je je je...
ResponderEliminarJa ho crec que té l'èxit assegurat!!!
Segur que queda bonissim, i amb lo poc que m'agrada el peix ultimament...ho tindre que provar! petons
ResponderEliminarY tanto que tienen que ser un éxito si es que tienen una pinta riquísima!
ResponderEliminarbesos
Nena, que originals! I que bons han de ser, amb l'acompanyament de formatge! M'han fet pensar en aquelles varitas pescanova que també portaven un nosequè aformatjat a dins, però les teves són bones bones de debo, és clar!! Petons
ResponderEliminar
ResponderEliminarRoser; Una molt bona manera de menjar el lluç, dins del que hi ha és dels mes económics, i fets d'aquesta manera surten resultons.
Salutacions Roser¡¡ :O) :O)
Genial idea Roser! No he fet mai nuggets (ni de pollastre ni de peix), però aquesta proposta teva amb lluç em va de fàbula, que a casa sempre és un suplici per la família quan hi ha peix!
ResponderEliminarI a més, amb formatge de cabra, éxit assegurat!
Petons!
Una manera ben diferent i bona de menjar el lluç. Ideal també com a pica pica.
ResponderEliminarPetons
Roser ,que buenos tienen que estar ,ademas de pescado hummm
ResponderEliminarbesinos
Quedent pendents de preparar-los!! Segur que són una passada!!
ResponderEliminarPer les families amb nens que no poden "veure" peix.... Els hi has donat una idea genial,
Petonets. MAR, de EQNME
Vaya, con pescado, no los he probado nunca. ME gusta la idea
ResponderEliminarBEsitos
Quins nuggets més originals ..ideal pe la canalla que els hi costa menjar peix . Segur que aici no en deixen ni les engrunes:
ResponderEliminarpetons
Faig nuggets de pollastre casolans, que ens agraden molt,
ResponderEliminarAra provaré amb peix, segur que estan boníssim
Quin arrebossat més cruixent t'ha quedat!! petó
ResponderEliminarAixò s'ha de provar, els de pollastre m'agraden però els trobo massa espessos, segur que de lluç queden boníssims i més lleugers.
ResponderEliminarPetonets
GUUUAUUUUU!!!! quins nuggets més bons nena!!! m'encanta nyam nyam.
ResponderEliminarPetons, Sandra.
Vamos, que quedan tan buenos que no hay nadie que se resista a comer estos nuggets caseros...
ResponderEliminarPetons!!
Mmmmmm! Un cop en vaig fer amb salmó, van quedar deiciosos... però tan poc fotogènics que no els vam publicar! jajajaja
ResponderEliminarPetons
Sandra
Que bons, el formatge de cabra els hi deu quedar molt bé. I sense dubtar-ho amb panko, queda molt més cruixent i bo.
ResponderEliminarUna abraçada
El formatge de cabra segur que aporta un sabor estupendo... a mi m´agrada moooooooolt. Uns nuggets estupendos. Petons,
ResponderEliminarJJjjaajajaj!!! M'agrada lo de "joves en l'edat del pavo"!!! Potser és perquè em sento identificada....en tinc dos!!!!
ResponderEliminarGràcies per compartir aquests nuggets!!!
Petons,
Olga
Aquests nuggets han d'estar de vici! casolans i amb un toc de formatge de cabra, mmm!! i a sobre es poden congelar, m'encanten!
ResponderEliminarOh, a casa ens encanten, els nuggets, però de peix?!? Segur que són boníssims!! Ho faré!
ResponderEliminarMarta
ResponderEliminarBuenas tardes Roser. Deliciosos nuggets los que has preparado, tienen que estar buenísimos, a los más pequeños de la casa este plato les encanta. La presentación que has hecho en este plato de pizarra buenísima.
Un beso Paco