Buscar este blog

miércoles, 18 de septiembre de 2013

Nuggets cruixents de lluç

Aquesta recepta té tot un èxit! Tant pels petits que no suporten el peix, com pels adolescents a l'edat del pavo, com pels adults tiquismiquis, com pels adults que s'ho menjen tot, tot i tot!!

La recepta l'he caçat de Disfrutando Cocinando, tot i que l'he versionat, com sempre, canviant la philadelphia per formatge de cabra, que li dóna un toc (oooh) de glamour insuperable!

Ingredients (per a 10 nuggets):

- 250 g lluç
- 50 g molla de pa
- 50 ml llet
- 50 g formatge de cabra, o cremós
- Sal 
- Julivert
- Oli
- Farina
- Ou batut
- Pa ratllat o japonés (panko)


Preparació:

1. Coem prèviament el lluç al vapor o al papillot.

2. Seguidament, el triturem juntament amb sal i julivert picat, la molla de pa, la llet i el formatge de cabra. Ho triturem fins que quedi una massa espesa que poguem fer boletes amb les pròpies mans.

3. Li donem forma de nuggets a la massa i els passem per farina, ou batut i pa panko.

4. Els anem fregint fins que quedin ben daurats per fora. Un cop fregits, els posem sobre paper absorbent i ja ens els podrem menjar, amb una mica de maionesa, o ketchup....o sols!

Important que sigui fet i menjat, sobretot perquè el panko s'estova molt ràpidament i perd aquell cruixent que li dóna tanta gràcia al plat!

Es pot congelar empanat si heu fet més massa del compte!

Bon profit!



23 comentarios:

  1. Una recepta de peix ideal pels que són anti espines, je je je...
    Ja ho crec que té l'èxit assegurat!!!

    ResponderEliminar
  2. Segur que queda bonissim, i amb lo poc que m'agrada el peix ultimament...ho tindre que provar! petons

    ResponderEliminar
  3. Y tanto que tienen que ser un éxito si es que tienen una pinta riquísima!

    besos

    ResponderEliminar
  4. Nena, que originals! I que bons han de ser, amb l'acompanyament de formatge! M'han fet pensar en aquelles varitas pescanova que també portaven un nosequè aformatjat a dins, però les teves són bones bones de debo, és clar!! Petons

    ResponderEliminar

  5. Roser; Una molt bona manera de menjar el lluç, dins del que hi ha és dels mes económics, i fets d'aquesta manera surten resultons.
    Salutacions Roser¡¡ :O) :O)

    ResponderEliminar
  6. Genial idea Roser! No he fet mai nuggets (ni de pollastre ni de peix), però aquesta proposta teva amb lluç em va de fàbula, que a casa sempre és un suplici per la família quan hi ha peix!
    I a més, amb formatge de cabra, éxit assegurat!

    Petons!

    ResponderEliminar
  7. Una manera ben diferent i bona de menjar el lluç. Ideal també com a pica pica.
    Petons

    ResponderEliminar
  8. Roser ,que buenos tienen que estar ,ademas de pescado hummm
    besinos

    ResponderEliminar
  9. Quedent pendents de preparar-los!! Segur que són una passada!!
    Per les families amb nens que no poden "veure" peix.... Els hi has donat una idea genial,
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponderEliminar
  10. Vaya, con pescado, no los he probado nunca. ME gusta la idea
    BEsitos

    ResponderEliminar
  11. Quins nuggets més originals ..ideal pe la canalla que els hi costa menjar peix . Segur que aici no en deixen ni les engrunes:
    petons

    ResponderEliminar
  12. Faig nuggets de pollastre casolans, que ens agraden molt,
    Ara provaré amb peix, segur que estan boníssim

    ResponderEliminar
  13. Quin arrebossat més cruixent t'ha quedat!! petó

    ResponderEliminar
  14. Això s'ha de provar, els de pollastre m'agraden però els trobo massa espessos, segur que de lluç queden boníssims i més lleugers.

    Petonets

    ResponderEliminar
  15. GUUUAUUUUU!!!! quins nuggets més bons nena!!! m'encanta nyam nyam.
    Petons, Sandra.

    ResponderEliminar
  16. Vamos, que quedan tan buenos que no hay nadie que se resista a comer estos nuggets caseros...

    Petons!!

    ResponderEliminar
  17. Mmmmmm! Un cop en vaig fer amb salmó, van quedar deiciosos... però tan poc fotogènics que no els vam publicar! jajajaja
    Petons
    Sandra

    ResponderEliminar
  18. Que bons, el formatge de cabra els hi deu quedar molt bé. I sense dubtar-ho amb panko, queda molt més cruixent i bo.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  19. El formatge de cabra segur que aporta un sabor estupendo... a mi m´agrada moooooooolt. Uns nuggets estupendos. Petons,

    ResponderEliminar
  20. JJjjaajajaj!!! M'agrada lo de "joves en l'edat del pavo"!!! Potser és perquè em sento identificada....en tinc dos!!!!
    Gràcies per compartir aquests nuggets!!!
    Petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  21. Aquests nuggets han d'estar de vici! casolans i amb un toc de formatge de cabra, mmm!! i a sobre es poden congelar, m'encanten!

    ResponderEliminar
  22. Oh, a casa ens encanten, els nuggets, però de peix?!? Segur que són boníssims!! Ho faré!
    Marta

    ResponderEliminar

  23. Buenas tardes Roser. Deliciosos nuggets los que has preparado, tienen que estar buenísimos, a los más pequeños de la casa este plato les encanta. La presentación que has hecho en este plato de pizarra buenísima.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!