Aquesta recepta me la va donar un company de la feina, el Maiquez, que va descobrir a Càdiz, i bon coneixedor i consumidor de tapes andaluses.
Quan m'ho explicava se'm feia la boca aigua, i és que realment és una recepta 10!!
Només heu de tenir en compte que el pa sigui prou consistent per aguantar el pes del salmorejo. Un cop teniu això llest.....només heu de disfrutar!!
Ingredients:
- Pa de crosta dura o crostinis
- Pernil de glà
- Ou dur
Preparació:
1. Un cop tingueu fet el salmorejo com la recepta, només cal que unteu el pa amb la salsa, per sobre hi disposeu pernil de glà (DEL BO; BO) talladet ben petit i a alguns, a més a més, li podeu afegir ou dur rallat.
I a disfrutar-lo!!
Si teniu que invitar amics, feu servir crostinis, que són de mida petita ideal per a aperitiu, i són molt més durs a l'hora de mantenir el cruixent!
Bon profit!
Preparació:
1. Un cop tingueu fet el salmorejo com la recepta, només cal que unteu el pa amb la salsa, per sobre hi disposeu pernil de glà (DEL BO; BO) talladet ben petit i a alguns, a més a més, li podeu afegir ou dur rallat.
I a disfrutar-lo!!
Si teniu que invitar amics, feu servir crostinis, que són de mida petita ideal per a aperitiu, i són molt més durs a l'hora de mantenir el cruixent!
Bon profit!
Roser, a mi també s'em fa la boca aigua, quina torradeta mas o mes bona
ResponderEliminaroooohhhh, que bo!!! El proper dia que faci salmorejo ja tinc el sopar, heheh
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
M´agrada moltíssim el salmorejo i amb el pernil gla ha de ser de 10, com tu bé dius. Bona observació amb el pa...per evitar que no et quedis sense mossegada i hagis d´arreplegar engrunes pel voltant.
ResponderEliminarRoser, quina pinta que tenen!! han d'estar boníssimes!!
ResponderEliminarUaaaaaau! Tinc salmorejo a la nevera i un cuixot de pernil (que toco el violí que no vegis, jajaja). Gràcies per la idea, ho provo demà mateix!
ResponderEliminarPetons!
Roser ,deliciosa esta tosta ,lleva unos ingredientes que me encantan
ResponderEliminarbesinos
La combinació ha de quedar bona per força!
ResponderEliminarIdeal per un aperitiu, original i amb l'èxit assegurat.
M'encanten aquests aperitius tan saborosos i senzills!!!
ResponderEliminarSempre he menjat el salmorejo amb dauets de pernil i queda boníssim. Aquesta presentació és molt original, fantàstic!
ResponderEliminarMarta
Que rico mas de una vez hemos cenado eso
ResponderEliminarbesos
Que rico mas de una vez hemos cenado eso
ResponderEliminarbesos
Una tapa molt bona!!! i ben original! Bona Diada!
ResponderEliminarMolt original!! Fácil i rápid de preparar. Petonets. MAR, de EQNME
ResponderEliminarAyyy Roser es que en Cádiz se comen muyyy buenas tapas, se me hace la boca agua sólo de pensarlo, esta está de miedo...
ResponderEliminarAbrazos y buena semana!!
Buen pincho de salmorejo, es una delicia.
ResponderEliminarBesos.
Una torrada ideal Roser, i a sobre amb salmorejo casolà!
ResponderEliminarMira que m'agrada el salmorejo, i no m'he atrevit a fer-ho a casa encara... em sembla que seguiré la teva recepta!
Petons!
Ohh quina tapa tant bona!!!! Petons
ResponderEliminarHola Roser. Estass tostaditas me encantan para una cenita de picoteo viendo la tele. Tienen que estar bien ricas
ResponderEliminarBesitos
Jo sempre serveixo el salmorejo en plat fondo o bol, poca quantitat, que atipa molt, i pernil salat (del bo, de debò) i ou dur. Un amic, un dia, em va demanar que li tragués la cullera de la taula, perquè se'l volia menjar sucant-hi pa. Veig que deu ser més o menys com l'has preparat tu XD
ResponderEliminar