Buscar este blog

domingo, 8 de septiembre de 2013

Torrada amb salmorejo i pernil de glà

Aquesta recepta me la va donar un company de la feina, el Maiquez, que va descobrir a Càdiz, i bon coneixedor i consumidor de tapes andaluses. 

Quan m'ho explicava se'm feia la boca aigua, i és que realment és una recepta 10!!

Només heu de tenir en compte que el pa sigui prou consistent per aguantar el pes del salmorejo. Un cop teniu això llest.....només heu de disfrutar!!

Ingredients:

- Pa de crosta dura o crostinis
- Pernil de glà
- Ou dur


Preparació:

1. Un cop tingueu fet el salmorejo com la recepta, només cal que unteu el pa amb la salsa, per sobre hi disposeu pernil de glà (DEL BO; BO) talladet ben petit i a alguns, a més a més, li podeu afegir ou dur rallat.


I a disfrutar-lo!!

Si teniu que invitar amics, feu servir crostinis, que són de mida petita ideal per a aperitiu, i són molt més durs a l'hora de mantenir el cruixent!

Bon profit!

19 comentarios:

  1. Roser, a mi també s'em fa la boca aigua, quina torradeta mas o mes bona

    ResponderEliminar
  2. oooohhhh, que bo!!! El proper dia que faci salmorejo ja tinc el sopar, heheh
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  3. M´agrada moltíssim el salmorejo i amb el pernil gla ha de ser de 10, com tu bé dius. Bona observació amb el pa...per evitar que no et quedis sense mossegada i hagis d´arreplegar engrunes pel voltant.

    ResponderEliminar
  4. Roser, quina pinta que tenen!! han d'estar boníssimes!!

    ResponderEliminar
  5. Uaaaaaau! Tinc salmorejo a la nevera i un cuixot de pernil (que toco el violí que no vegis, jajaja). Gràcies per la idea, ho provo demà mateix!
    Petons!

    ResponderEliminar
  6. Roser ,deliciosa esta tosta ,lleva unos ingredientes que me encantan
    besinos

    ResponderEliminar
  7. La combinació ha de quedar bona per força!
    Ideal per un aperitiu, original i amb l'èxit assegurat.

    ResponderEliminar
  8. M'encanten aquests aperitius tan saborosos i senzills!!!

    ResponderEliminar
  9. Sempre he menjat el salmorejo amb dauets de pernil i queda boníssim. Aquesta presentació és molt original, fantàstic!
    Marta

    ResponderEliminar
  10. Que rico mas de una vez hemos cenado eso
    besos

    ResponderEliminar
  11. Que rico mas de una vez hemos cenado eso
    besos

    ResponderEliminar
  12. Una tapa molt bona!!! i ben original! Bona Diada!

    ResponderEliminar
  13. Molt original!! Fácil i rápid de preparar. Petonets. MAR, de EQNME

    ResponderEliminar
  14. Ayyy Roser es que en Cádiz se comen muyyy buenas tapas, se me hace la boca agua sólo de pensarlo, esta está de miedo...

    Abrazos y buena semana!!

    ResponderEliminar
  15. Buen pincho de salmorejo, es una delicia.
    Besos.

    ResponderEliminar
  16. Una torrada ideal Roser, i a sobre amb salmorejo casolà!
    Mira que m'agrada el salmorejo, i no m'he atrevit a fer-ho a casa encara... em sembla que seguiré la teva recepta!
    Petons!

    ResponderEliminar
  17. Hola Roser. Estass tostaditas me encantan para una cenita de picoteo viendo la tele. Tienen que estar bien ricas
    Besitos

    ResponderEliminar
  18. Jo sempre serveixo el salmorejo en plat fondo o bol, poca quantitat, que atipa molt, i pernil salat (del bo, de debò) i ou dur. Un amic, un dia, em va demanar que li tragués la cullera de la taula, perquè se'l volia menjar sucant-hi pa. Veig que deu ser més o menys com l'has preparat tu XD

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!